Реклама
Реклама
Реклама

Підбито підсумки «Ярмарку нерухомості»

ТОВ «Термінал-Ресурс»

Ось і підійшла до кінця найбільша тематична виставка в сфері нерухомості. У тридцять вп'яте «Ярмарок нерухомості» відкрила свої двері як для бажаючих підібрати житлову площу, так і для професійних учасників ринку нерухомості.

Завдяки вдалому розташуванню малоповерхових житлових комплексів, що зводяться ТОВ «Термінал-Ресурс» і близькості КВЦ «Експофорум», десятки потенційних покупців змогли відвідати ЖК «Зразковий квартал» і ЖК «Зразковий квартал 2», розташовані на території проекту «На Царськосельський пагорбах». Від виставкових павільйонів до житлових комплексів курсував автобус. Всім бажаючим вдалося здійснити екскурсію на готові і споруджувані об'єкти компанії.

Важливо відзначити, що ТОВ «Термінал-Ресурс» зміг задовольнити найрізноманітніші потреби аудиторії. Бажаючим заселитися вже завтра ТОВ «Термінал-Ресурс» готовий запропонувати ЖК «Зразковий квартал» - перший житловий об'єкт, побудований в даній локації. Будинки здані і можна приступати до ремонту і облаштування квартири.

ТОВ «Термінал-Ресурс»

Тим, хто не поспішає і хоче придбати квадратні метри за вигідною ціною - ЖК «Зразковий квартал 2» (Забудовник ТОВ "Термінал-Ресурс", дозвіл на будівництво №78-016-0382.1-2015 від 14.10.2016, проектна декларація на сайті http://www.devcent.ru/dokumentacziya/), термін здачі якого дуже близький. Уже в першому кварталі 2018 року щасливі власники отримають свої ключі.

Бажаючим придбати «особливу» квартиру ТОВ «Термінал-Ресурс» готовий запропонувати ЖК «Зразковий квартал 3» (Забудовник ТОВ "Термінал-Ресурс" дозвіл на будівництво №78-016-0403-2016 від 06.04.2016, проектна декларація на сайті). Триметрові стелі, просторі квартири з зручними плануваннями, великі кухні, місткі гардеробні, світлі і просторі вітальні з еркерами - все це чекає майбутніх власників квартири. Жителі останніх поверхів отримають унікальний бонус у вигляді можливості установки каміна.

В рамках ділової програми «Ярмарку нерухомості» було проведено ряд зустрічей, досягнуто певних домовленостей з партнерами. Співробітники компанії відвідали різні круглі столи та намітили нові цілі.

Довідка про компанію ТОВ «Термінал ресурс»