Реклама
Реклама
Реклама

Новобудова або вторинне житло ·

На сьогоднішній день операції з   нерухомістю   практично перестали приносити прибуток при купівлі / продажу квартир, а от раніше можна було без переживань інвестувати накопичені кошти в нерухомість і на цьому заробити На сьогоднішній день операції з нерухомістю практично перестали приносити прибуток при купівлі / продажу квартир, а от раніше можна було без переживань інвестувати накопичені кошти в нерухомість і на цьому заробити. В даний час покупцям залишається лише вкладати кошти в нерухомість виключно з метою проживання в ній.

При покупці нерухомості виникає хвилює всіх що вибрати - житло в новобудові або ж квартиру на вторинному ринку. Звичайно, завжди нове, сучасне і зручне привертає увагу покупця більше, але якість, перевірена часом (в плані вторинного житла) дає гарантії того, що грошові кошти не дарма було витрачено.

Купівля квартири в новому будинку, що будується в великих містах завжди була актуальною, так як має багато позитивних аспектів. Новобудова - це більш просторе планування кімнат, передові технології будівництва та експлуатації житла, наявність охоронної системи, паркінг на території розташування будинку. Що стосується цінової політики, то і в цьому слід зазначити свої плюси - житло, що будується на порядок дешевше готового, на етапі будівництва вартість до вадратного метра цілком співвідноситься з майбутнім якістю, а оплата покупки можлива в розстрочку. Але і свої мінуси в новобудовах теж слід відзначити. В першу чергу це непередбачуваність термінів, в рамках яких забудовник здасть готовий для проживання будинок в експлуатацію. У зв'язку з нестабільною фінансовою ситуацією на ринку нерухомості, будівництво нового будинку може затягнутися на невизначений час. Не менш важливим мінусом є і те, що в зв'язку з більшою площею житла збільшуються в значній мірі і комунальні платежі, необхідні роботи по обробці приміщення, а це забирає додаткові сили, нерви, час і кошти.

З вторинним житлом трохи простіше. Якість квартир вже перевірено часом і попередніми мешканцями, інфраструктура в районі покупки вторинної квартири вже розвинена. Здавалося б, заїжджай і живи. Але насторожитися при покупці все, таки варто. Було б непогано зібрати інформацію про попередні господарів квартири, про сусідів, не зайвою буде інформація про своєчасну оплату комунальних послуг колишніми власниками і про те, що квартира не знаходиться в заставі. Ретельне дослідження стану будинку та планування квартири буде також важливим справою.

Так чи інакше, вибір завжди залишається за покупцем, але робити його рекомендується не поспішаючи, максимально осмислено і з найбільшою вигодою для себя.Оказать допомогу в пошуку та виборі найкращого варіанту житла завжди допоможуть спеціалізовані агентства і організації.