Реклама
Реклама
Реклама

Названі найдешевші на сьогодні квартири в Києві

Найдешевшою виявилася однокімнатна квартира в Дарницькому районі

Фахівці аналітичного центру Krysha.ua підібрали ТОП-5 найбільш вигідних за ціною квартир на вторинному ринку нерухомості столиці.

Найдешевшою виявилася однокімнатна квартира в Дарницькому районі, площею 23 кв. м. За неї просять всього $ 18 тис. Гостинка розмістилася на 5 поверсі 9-поверхового будинку. Як стверджують господарі - це «прекрасне, тихе місце з добре розвиненою інфраструктурою. До Парку партизанської слави - всього 500 метрів, до метро - 3 км », повідомляють Вести-UA.net з посиланням на ubr.ua .

Квартира продається терміново, тому і ціна невисока. Плюс - необхідний ремонт.

За власне житло площею 24 квадрата на вулиці Микитенка (Дніпровський район) в теплому цегляному будинку з євроремонтом, новою сантехнікою, металопластиковими вікнами, меблями і побутовою технікою господарі просять $ 20 тис. При цьому, можливий торг. Поруч з будинком ТЦ, школа і дитячий сад.

За ті ж $ 20 тис. Знайшовся варіант і на Правому березі. Гостинка площею 29 квадратних метрів розташована на 5 поверсі 9-поверхового будинку по вулиці Зодчих. У квартирі є балкон, суміщений санвузол, свіжий ремонт, поруч з будинком зупинка швидкісного трамвая.

Серед двійок найбільш доступною виявилася квартира в 42 кв.м по вулиці Віфлеємської (Академіка Шліхтера) недалеко від станцій метро Дарниця і Лівобережна. За $ 26 тис. Пропонують житло із суміжними кімнатами, роздільним санвузлом і непоганою транспортною розв'язкою - вся інфраструктура в пішої доступності.

За «троячку» площею 45 кв. м в Шевченківському районі (вулиця Академіка Туполєва) на останньому поверсі 5-поверхового будинку власники хочуть отримати $ 27,9 тис. Хоч в квартирі і є засклений балкон, в цілому житло вимагає ремонту. До найближчої станції метро - 5-7 хвилин їзди. Поруч з будинком садки, школи.


Читайте, дивіться ...