Реклама
Реклама
Реклама

БАДи NSP. Лікування чи шкода?

  1. Переваги БАДів NSP

У даній статті знаходиться продовження відкликання про продукцію NSP, початок тут . Отже, раніше ми зупинилися на тому, що дана компанія прямих продажів дуже високого рівня і її основною продукцією є біоактивні добавки або просто БАДи НСП.

І в цій частині відкликання хотілося б розглянути ті плюси і мінуси, які є у даного виду продукції в будь-який MLM компанії, а не тільки в Nature's Sunshine Products. Адже БАДи на сьогоднішній день в Росії продають як мінімум 50 компаній, наприклад, Амвей, роз , Кораловий Клуб, Визион, Сибірське Здоров'я і багато інших.

Переваги БАДів NSP

  • Відразу б хотілося відзначити той факт, що в компанії NSP дуже великий асортимент біодобавок, і з їх допомогою Ви можете не тільки вирішити проблеми з усіма органами і системами, а й забезпечити організм необхідними вітамінами і корисними компонентами. А враховуючи, що подорожчання продукції (від виробника до споживача) в цій компанії прямих продажів не перевищує 70 відсотків, то БАДи NSP - це досить висока якість за доступними цінами.
  • Тепер про головне достоїнство БАДів взагалі - перевагу над лікарськими препаратами. У різних MLM компаніях є багато задокументованих випадків коли за допомогою біодобавок пацієнти лікували хвороби, які офіційна медицина пропонує тільки оперувати. До того ж у БАДів (особливо якщо вони якісні, як БАДи НСП) досить рідко спостерігаються побічні дії, в той же час 90% сильних медичних препаратів працюють за принципом - одне лікує, інше калічить.
  • В принципі, в переваги БАДів NSP можна додати і природне походження, і численні нагороди офіційних організацій, і визнання деяких їх видів медициною і лікарями, і мільйони позитивних відгуків від вдячних клієнтів. Всі ці та багато інших достоїнств Ви можете побачити, заглянувши на офіційний сайт NSP (www.natr.ru) або на сайти її дистриб'юторів. Проте, у даній продукції є і недоліки. І далі ми поговоримо про них.

БАДи NSP і інших компаній. Недоліки.

Перший мінус біологічно активних добавок полягає в тому, що вони не є лікарськими препаратами, а отже не можна гарантувати, що вони вилікують те чи інше захворювання (в сучасній медицині звичайно ситуація ще гірше, але все-одно вважається, що якщо Ви використовуєте ліки від якого -то захворювання, то Ви його напевно вилікуєте).

Перший мінус біологічно активних добавок полягає в тому, що вони не є лікарськими препаратами, а отже не можна гарантувати, що вони вилікують те чи інше захворювання (в сучасній медицині звичайно ситуація ще гірше, але все-одно вважається, що якщо Ви використовуєте ліки від якого -то захворювання, то Ви його напевно вилікуєте)

Бади НСП. Якість і ефективність.

Далі. Згідно з новим законодавством перед застосуванням біоактивних добавок розповсюджувач (в даному случає дистриб'ютор НСП) повинен рекомендувати клієнту звернутися до лікаря. А, як відомо, більшість лікарів не сильно люблять БАДи NSP. І не тому, що вони згідно з пунктом 1, не лікують хвороби, а й тому, що в ряді випадків поки клієнт займається самодіагностикою і самолікуванням із застосуванням БАДів можна упустити час, щоб його вилікувати за допомогою таблеток. І залишиться тільки один вихід - дорога операція. Причому ці випадки не виняток з правил, а трапляються часто-густо.

Наступний недолік БАДів - точкове дію. Тобто, якщо у вас проблеми з шлунково-кишковим трактом, то треба пити один набір БАДів НСП, якщо з серцево-судинною системою - інший, з нирками - третій. І так далі до нескінченності. Звичайному середньостатистичному мешканцю мегаполіса з сучасної екологією можна лікуватися все життя. Ефект звичайно буде дуже хороший, але за таку ціну хочеться чогось більшого.

***

Читайте також по темі:

***

Ще один недолік біоактивних добавок - їх близькість до ліків. Тобто, БАДи NSP (і інших компаній) призначена лікувати зароджуються або існуючі проблеми. Але ж є спосіб набагато краще - не допустити розвитку цих проблем. А для цього треба усунути руйнують фактори, такі як погана вода, повітря, геномодифікованої або просто отруєна хімією їжа, високий рівень електромагнітного випромінювання і багато іншого. Від усього цього можна захиститися, наприклад:

  • придбати фільтри для води і повітря (МЛМ компанія Ніккі );
  • більш ретельно підбирати продукти, ознайомиться з принципами здорового харчування. Або взагалі використовувати готове харчування, що містить тільки корисні компоненти (наприклад, Енерджі Дієт від НЛ Інтернешнл або Формулу 1 від Гербалайф). Справедливості заради відзначимо, що одна з різновидів біодобавок - нутрицевтики також можуть застосовуватися для щоденного забезпечення організму необхідними компонентами. До того ж такі БАДи НСП як NutriBurn і Total Nutrition Today можна використовувати в якості вищезгаданого функціонального харчування;
  • використовувати біоінформаційні пристрої для захисту від ЕМВ (фірм L & S і Бонус Лайф або КФС Кольцова і т.д.).

Ну і останній мінус БАДів NSP полягає в асортименті. Адже навчитися рекомендувати 150 різних варіантів біодобавок досить важко, особливо без дуже ретельної діагностики. А комп'ютерна діагностика, яку проводять дистриб'ютори даної компанії, більш схожа на шарлатанство, ніж на діагностику.

А комп'ютерна діагностика, яку проводять дистриб'ютори даної компанії, більш схожа на шарлатанство, ніж на діагностику

Незалежні відгуки про БАДи НСП. Ціни і якість.

*** По крайней мере, мені так неодноразово говорили випробовувані, адже я вже згадував, що дана MLM компанія дуже популярна, і я неодноразово стикався, як з її представниками і прихильниками, так і з людьми, які вважають БАДи і лікування від НВВ якщо не обманом, то, по крайней мере, марною тратою часу. Хоча я сам робив комп'ютерну діагностику, результати якої в подальшому були підтверджені офіційною медициною. З іншого боку, якщо просто подумати, то виходить, що в лікарні Вам треба провести кілька днів, здати десятки аналізів, щоб лікар точно встановив захворювання, та й то відсоток помилок іноді доходить до третини. А тут дистриб'ютори НСП одягають на Вас звичайні на вигляд навушники і через п'ять хвилин стверджують, що бачать докладний стан Вашого організму. Природно, в це слабо віриться, особливо людям не знайомим з принципами комп'ютерних діагностик. І негативні відгуки про БАДи НСП, які Ви можете знайти в Інтернеті, на 90% складаються саме з скарг подібних людей.

Підводячи підсумки відкликання про БАДи NSP, хотілося б ще раз відзначити, що якість продукції даної компанії дійсно знаходиться на дуже високому рівні, і якщо Ви, незважаючи на вищевказані недоліки біоактивних добавок, все-таки вирішили ними скористатися, то БАДи НСП - це одне з кращих рішень в мережевому маркетингу в Росії.

Про продукцію все, а в наступній статті мова піде про можливості заробітку з МЛМ компанією NSP.

Про продукцію все, а в   наступній статті   мова піде про можливості заробітку з МЛМ компанією NSP

Корисна інформація

Новини МЛМ на besuccess.ru