Реклама
Реклама
Реклама

Відділ повернення Леруа Мерлен години роботи

  1. Повернення товару в москві і росії
  2. Повернення товару в Леруа Мерлен: терміни і умови
  3. Як повернути товар у Леруа Мерлен - терміни, години роботи і порядок повернення
  4. Правила повернення товарів в Леруа Мерлен
  5. Повернення товару Леруа Мерлен

У першому випадку допомогу може надати Росспоживнагляд і Прокуратура. Звернувшись до територіальних управлінь цих державних органів, заявник отримає можливість скласти скаргу. За результатами перевірки він отримає відповідь про рішення по спірній ситуації. У тому випадку, якщо сторони не змогли домовитися про мирне вирішення конфлікту, вони мають право звернутися до суду. У позовній заяві повинні бути відображені причини виникнення правового спору. У суді кожна зі сторін представляє докази на підтримку своєї правоти. Необхідно ретельно підготуватися до засідання, зібравши максимальну кількість письмових документів і свідчень свідків. Це дозволить виграти суперечку. Якщо ціна позову висока, то краще звернути до професійного юриста. Вартість його послуг, як і інші судові витрати, буде компенсована стороною, що програла спору.

Повернення товару в москві і росії

До речі, асортимент речей у Леруа Мерлен клієнти можуть подивитися через інтернет, відвідавши офіційний сайт. Там викладено детальний каталог продукції і послуг, ціни, заодно адреси та контактні телефони філій.


Умови для повернення Найчастіше покупці не можуть повернути куплену продукцію. Магазини «не люблять» подібних операцій. Потрібно приймати річ, оформляти повернення, перераховувати виручку ... до того ж складати Акт приймання.

Закон підтримує споживача, будь-який куплений товар можна повертати назад, якщо не втрачено термін (як правило, 14 днів). Як повернути товар у Леруа Мерлен? Яких умов повинен дотримуватися передумав покупець? Магазин надає клієнтам прості і вигідні умови, це незвично для торгових точок.


Чи не товар, який сподобався можна повернути нема за 14, а за 100 (!) Днів.

Повернення товару в Леруа Мерлен: терміни і умови

При виявленні недоліків покупець має право отримати повернення своїх грошей в строк не пізніше 15 днів після покупки товару. Якщо набувач подає заяву після того, як цей період закінчився, то вимоги погашаються в одному з наступних ситуацій:

  • виявлення серйозних недоліків;
  • недотримання періодів, передбачених для усунення недоліків;
  • неможливість застосувати товар за призначенням понад 30 днів протягом кожного року гарантійного терміну через усунення різних неполадок.

Дивіться відео про повернення технічно складного товару в магазин Спірні ситуації Повернення часто породжують різні спірні ситуації.
Продавці користуються юридичною безграмотністю споживачів, вводячи їх в оману. Розглянемо основні ситуації, що виникають на практиці.
Відсутність чека Одна з найпоширеніших проблем - відмова в поверненні з-за відсутності чека.

Як повернути товар у Леруа Мерлен - терміни, години роботи і порядок повернення

Порядок повернення бракованого товару Отже, порядок повернення відповідно до вимоги ФЗ «Про захист прав споживачів»:

  1. Термін повернення - 7 днів з моменту висунення вимог.
  2. Термін може бути збільшений до 20 днів, якщо потрібна додаткова перевірка якості (наприклад, експертиза).
  3. Якщо на момент пред'явлення вимог відсутній необхідний товар, то допускається заміна протягом місяця.
  4. На період заміни продавець повинен безкоштовно передати споживачеві у тимчасове користування продукт з такими ж споживчими якостями.
  5. Заміна повинна проводитися виключно на новий товар і гарантійний термін враховується заново.

Особливості повернення технічно складного товару Специфічні правила передбачені для технічно складних товарів.

Правила повернення товарів в Леруа Мерлен

Є ряд товарів, які не можна повернути в будівельний магазин. Вони закріплені Постановою Уряду РФ і оскарженню це рішення не підлягає.

У випадку з Леруа Мерлен, такими товарами є:

  1. Будь-мірний товар (мірні чаші і т.д.).
  2. Об'єкти, які купувалися на відріз (килимові покриття).
  3. Колеровать фарби.

Якщо повернення не буде здійснено в ті терміни, які вказані законом або продавцем, покупець за захистом своїх прав може звернутися до товариства із захисту прав споживачів, Росспоживнагляд, суд і прокуратуру. Перед скоєнням цих дій, найкраще зв'язатися з керівництвом мережі Леруа Мерлен.

Зазвичай цього достатньо для вирішення проблеми. Умови повернення неякісного товару В Леруа Мерлен термін повернення товару, який має шлюб, може відрізнятися від терміну повернення ліквідного об'єкта купівлі-продажу.

Повернення товару Леруа Мерлен

Однак, працівник пункту повернення Леруа Мерлен може відмовляти в поверненні якщо:
  • Товар, що повертається має сліди експлуатації;
  • Загублений "товарний вигляд";
  • Наклейки, товарні ярлики, які були на товар, відсутні;
  • Відсутня чек або інший документ, що підтверджує покупку;

Інформація Відсутність чека не може стати підставою для відмови повертати товар і гроші за нього. Аналогом касового чека може стати свідок, який може підтвердити факт покупки.


Повернення і обмін товару в Леруа Мерлен Варто враховувати, що повернення товарів в обмін на повернення грошей, а не їх обмін, за Законом "Про захист прав споживачів" можливий тільки в тому випадку, якщо аналогічного товару в магазині на момент звернення покупця немає і він не готовий чекати. Якщо ж аналогічний товар для обмін в магазині присутній, повернення грошей за нього неможливий. Як повернути товар у Леруа Мерлен?
Яких умов повинен дотримуватися передумав покупець?