Реклама
Реклама
Реклама

Патріарх: православна виставка

Єпископ Бронницький Парамон: Виставки повинні допомагати людям знаходити віру

Комісія з координації виставкової діяльності Російської Православної Церкви існує вже п'ять років.З першого дня роботи її очолює єпископ Бронницький Парамон (Голубка).Про цілі та завдання Комісії, про те, які проблеми виникають у її роботі, ми розмовляли з Владикою в дні Різдвяного посту.Комісія з координації виставкової діяльності Російської Православної Церкви існує вже п'ять років

Виставку «Православна Русь» вже втретє відкрив глава держави

4 листопада, в день Казанської ікони Божої Матері, в Москві відкрилася виставка-форум «Православна Русь. Моя історія. 1914 - 1945. Від великих потрясінь до велику Перемогу ». Вона заснована на історичних свідченнях і документах. Унікальні матеріали, багато з яких зберігалися в архівах під грифами "цілком таємно" надані архівами різних держвідомств РФ.

Творче об'єднання «Духовна спадщина» нагороджено медаллю від Патріарха

У Гатчинському кафедральному соборі святого апостола Павла в переддень свята Різдва Пресвятої Богородиці відбулося нагородження Патріаршими медалями князя Володимира. У числі нагороджених - Творче об'єднання «Духовна спадщина» (Санкт-Петербург). Компанія існує вже 10 років, і половину цього терміну займається організацією православних виставок і ярмарків.