Реклама
Реклама
Реклама

Східний ресторан - ідеальне місце для весільного торжества - Моя газета

Ви ще не визначилися, де провести своє свято

Ви ще не визначилися, де провести своє свято? - Ресторан «Вогні сходу» є на сьогоднішній день найбільш затребуваним і зручним місцем в САО для проведення будь-якого торжества, це ідеальний ресторан для весілля - він знаходиться в північному окрузі Москви, Кронштадский бульвар, д.15 недалеко від станції метро «Водний стадіон». Місце розташування ресторану Водний стадіон виділяє його серед інших закладів округу зручним перебуванням в районі транспортної розв'язки, що в умовах сучасного мегаполісу є незаперечним плюсом при виборі ресторану для проведення будь-якого роду урочистості, банкету або весілля.

Природно, це не єдиний критерій вибору закладу. Наприклад, для проведення весілля може бути використаний один з великих залів ресторану - європейський чи східний. Обидва зали оснащені сценою для музикантів і всією необхідною апаратурою, що покликане забезпечити не тільки якість звуку, але і допоможе в проведенні веселого і незабутнього свята з запальними конкурсами і танцями. Інтер'єр цих залів дозволить розмістити всіх гостей дуже комфортно і в міру компактно. Обговорити умови проведення банкету і зробити попереднє замовлення страв, як і в будь-якому іншому закладі, необхідно завчасно.

У банкетному меню ресторану представлений великий список всіляких закусок, оригінальних салатів, незвичайно смачних гарячих страв, які можуть бути подані досить ефектно. Страви можуть бути як східними, так і європейськими. Кухарі ресторану, будучи досвідченими і майстерними кулінарами, здатні приготувати будь-які страви з урахуванням побажань клієнта. Можливість замовлення урочистого торта кондитерові ресторану «Вогні Сходу», позбавить винуватців торжества від турбот з транспортування такого важливого елемента будь-якого весілля. Хотілося б відзначити, що, крім святкового банкету, можливе замовлення і невеликого предсвадебного фуршету, який, як правило, організовується замовником для очікують в ресторані появи молодят вже порядком зголоднілих гостей.

Послуги ресторану не обмежуються проведенням заходів тільки в стінах закладу: така послуга як доставка здатна організувати будь-яке святкування в будь-якому місці. Список страв для доставки дуже великий і різноманітний, це можуть бути як салати, закуски, хачапурі і млинці з ікрою, так і цілком запечений молодий баранчик або молочне порося. Грамотний і чемний менеджер ресторану завжди з радістю готовий дати вичерпну відповідь на будь-яке питання!

2 коментарі до "Східний ресторан - ідеальне місце для весільного торжества"

Ви ще не визначилися, де провести своє свято?