Реклама
Реклама
Реклама

Відкрито кримінальну справу за фактом відсутності опалення в Кривому Розі

Дії чиновників, через яких частина міста залишилася без тепла, будуть розслідувати як недбалість

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом відсутності опалення в частині районів Кривого Рогу. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області

УНІАН

«Дії посадових осіб, які не прийняли рішення про подачу газу в котельнях міста, поліція розслідуватиме як службову недбалість. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України », - йдеться в повідомленні.

У поліції нагадали, що вчора під будівлею «Криворіжгазу» пройшов мітинг - місцеві жителі вимагали подати газ в котельні міста. Повідомлялося, що під час мітингу в хід пішли шини - їх запалили учасники протесту.

Відзначимо, що в Кривому Розі з понеділка, 12 листопада, в школах і дитячих садах, які залишаються без тепла, оголошені позачергові канікули. Без тепла в Кривому Розі залишалися 78 шкіл, 75 дитсадків, 22 лікувальних установи та понад 2 тисячі будинків, які опалюються від підприємства «Криворізька теплоцентраль». Таким чином опалення відсутнє в декількох районах 600-тисячного міста.

При цьому проблеми з теплопостачанням відчувають ще кілька українських міст, зокрема Сміла (Черкаська область) та Шепетівка (Хмельницька область). // 112.ua