Реклама
Реклама
Реклама

Ремонт автомобілів Вольво Єкатеринбург

Життя в Швеції спокійна як в спа-готелі "Життя в Швеції спокійна як в спа-готелі. Саме такий спокій нам потрібно в наших автомобілях" Так сказала один із співробітників компанії Volvo. Це висловлювання яскраво відображає напрямок, в якому продовжує свій розвиток ця марка. Вони не женуться за надпотужний; не намагаються створити машину, здатну ритися в бруді, краще за всіх у світі; не створюють двигун, який реве так, що закладає вуха. Їм потрібні тиша і комфорт.

«Ми подбали про те, щоб кожна деталь інтер'єру і екстер'єру була продумана до дрібниць, будь то обробка салону з деревини рідкісних північних порід або лінії контуру капота. Кожна деталь - це досконалість справжнього скандинавського стилю ». Скандинавський стиль - це круто, це по-чоловічому. Навіть головний сайт Вольво в Росії повний цього чарівного північного антуражу: грізні фьyoрди, холодне море рано вранці, туманний нічний ліс або крижані гірські вершини. Більше цього тут тільки розкоші.

Volvo створюють автомобілі для водіїв, вони думають про нас. Ось що написано в одному з розділів їх офіційного сайту: «Все, що ми створюємо, покликане служити людям, тому мета будь-якої інновації - зробити ваше життя легше і приємніше» Відчувається якесь тепло у всьому цьому. Хоча йде це тепло з однією з найхолодніших і снігових країн світу - Швеції. І через це контрасту наші почуття до Вольво пробуджуються ще сильніше. Ми чудово розуміємо, тих, хто вибрав цю марку і щиро радіємо за них і їх вибір.

Приїжджайте до нас в автосервіс на своєму гордій північному Volvo. Ми знаємо, що навіть найсильнішому звірові лісу іноді потрібна допомога.

Ремонт автомобілів Volvo

Співробітники автотехцентру DDM MOTORS завжди нададуть вам кваліфіковані послуги з ремонту вашого улюбленого Volvo. Наші інтелігентні фахівці допоможуть Вам вирішити будь-яку проблему швидко і якісно. Ви залишитеся задоволені результатом, можете не сумніватися!

Отримати консультацію з приводу ремонту Вольво (V40 Cross Country (Крос Кантрі), S60, S60 Cross Country, V60, S90, S80, XC70, XC 60, XC 90 і ін.) І усунення будь-яких несправностей, а так само за часом і режиму роботи автосервісу ви можете по телефону:

8 (800) 500-72-19, +7 (343) 288-70-37

Записатися на сервіс для проведення ремонту автомобіля Вольво, або проведення діагностики Вольво і пошуку несправностей , Обслуговування Volvo в Єкатеринбург ви можете, заповнивши форму, наведену нижче.

Записатися на сервіс для   проведення ремонту автомобіля   Вольво, або   проведення діагностики Вольво і пошуку несправностей   , Обслуговування Volvo в Єкатеринбург ви можете, заповнивши форму, наведену нижче