Реклама
Реклама
Реклама

Купити квартиру в Центральному районі Волгограда

  1. Мрія, втілена в реальність
  2. Шлях до дому

подивитися всі квартири   Якщо ви хоча б раз в житті замислювалися про те, якою має бути ідеальна квартира, то ваша уява напевно намалювала вам докладну картину:   просторі кімнати,   високі стелі,   гарний вид з вікна,   гідні сусіди,   відмінне місце розташування в центральному районі міста   розвинена інфраструктура, що дозволяє вести активне життя і нікуди не спізнюватися

подивитися всі квартири

Якщо ви хоча б раз в житті замислювалися про те, якою має бути ідеальна квартира, то ваша уява напевно намалювала вам докладну картину:

  • просторі кімнати,
  • високі стелі,
  • гарний вид з вікна,
  • гідні сусіди,
  • відмінне місце розташування в центральному районі міста
  • розвинена інфраструктура, що дозволяє вести активне життя і нікуди не спізнюватися.

Якщо ви все ще думаєте, що це мрії, то познайомтеся ближче з пропозицією від компанії «Ваш вибір» - житловим комплексом «Артхаус».

Будинок, який надихає. У самому центрі Волгограда.

Навіщо вибирати з бажаного щось одне, якщо можна отримати все і відразу ?! Для тих, хто не йде на компроміси, в центральному районі Волгограда, вже будується авторський житловий комплекс "АРТХАУС".

Він такий - ОДИН, він унікальний, і тому привертає до себе увагу. Назва проекту говорить сама за себе - вся територія і внутрішні приміщення будуть виконані в єдиній концепції і авторському дизайні.

Над розробкою авторського житлового комплексу "АРТХАУС" працюють кращі фахівці, і можна з упевненістю сказати, що тут передбачено абсолютно все для приємного життя в центрі міста. Приваблива атмосфера, зручність, комфорт, безпеку і турбота про ваше здоров'я і здоров'я вашої сім'ї, ось ті складові, які були враховані при проектуванні комплексу.

«Житловий будинок ОКО» на вулиці Глазкова в центрі Волгограда розташований в крокової доступності від головної транспортної магістралі і зупинок громадського транспорту. Навчання і робота, спорт і відпочинок, покупки і прогулянки, - ви встигнете все, тому що не будете витрачати багато часу на дорогу.

Мрія, втілена в реальність

В самому серці Волгограда, там, де кожна вуличка просякнута історією, а до берега Волги подати рукою, піднявся продуманий і зручний для життя шістнадцятиповерховий будинок. Це остання можливість купити комфортні сучасні квартири в Центральному районі міста.

Забудовники врахували всі нюанси, і в результаті вийшов відмінно підходить для міського життя комплекс:

  • сучасні матеріали і технології гарантують надійність і довговічність всіх цегляно-монолітних конструкцій;
  • вільне планування житлових приміщень, відсутність будь-яких перегородок дозволить вам самостійно вибрати майбутній зовнішній вигляд - простора студія або розумно розділене на кімнати простір;
  • розвинена інфраструктура: в безпосередній близькості станція метро, ​​торгові центри, дитячий садок і школа для ваших дітей, поліклініка, музей, міська набережна і інші важливі для комфортного проживання об'єкти;
  • зелена територія навколо будинку, дитяча та баскетбольний майданчики, футбольне поле, а також відкрита парковка для мешканців;
  • можливість купити квартиру з метражем від 54 до 128 квадратних метрів, з високими стелями і вже заскленими лоджіями;
  • відмінна вартість, відповідна якістю і місцеположенням, а також унікальні умови покупки.

Погодьтеся, що кращий варіант навіть придумати нелегко. Тому якщо ви хотіли купити квартиру в Центральному районі Волгограда, не відкладайте візит до «Грінвіч» в довгий ящик.

Шлях до дому

Стати власником квартири мрії легко.

Зверніться до представників компанії «Ваш вибір» будь-яким зручним способом: зателефонуйте самостійно, замовте зворотний дзвінок або залиште повідомлення на офіційному сайті.

На ваш вибір представлені квартири від забудовника в Волгограді на будь-який смак. Усе новобудови можна безкоштовно оглянути у зручний для Вас час.

А далі фахівці підберуть вам ідеальний варіант, розкажуть про умови покупки і допоможуть оформити необхідні документи. І скоро ви відкриєте двері власної квартири і відчуєте, що ваше життя стало трішки краще!

І скоро ви відкриєте двері власної квартири і відчуєте, що ваше життя стало трішки краще

Навіщо вибирати з бажаного щось одне, якщо можна отримати все і відразу ?