Реклама
Реклама
Реклама

Зняти квартиру у Львові. Оренда квартир подобово у Львові недорого і без посередників

  1. Шановні відвідувачі: на 1 добу квартири не бронюються, тільки за 2-3 дні до приїзду. На сайті представлені...
  2. Ціни на оренду квартир подобово у Львові
  3. Контакти у Львові

Шановні відвідувачі: на 1 добу квартири не бронюються, тільки за 2-3 дні до приїзду.

На сайті представлені недорогі квартири, які знаходяться в центральній частині міста Львова (у 5 хвилинах ходьби від Оперного театру) і в районі ж / д вокзалу.

Квартири подобово це хороша альтернатива звичайному готелі

У квартирах подобово у Львові за порівняно меншу ціну Ви отримуєте більше комфорту і свободи. Наші квартири мебльовані і містять все що для комфортного проживання: повний набір побутової техніки, цілодобове водопостачання, автономне опалення, постільна білизна, рушники і весь необхідний посуд. Додатково можливий трансфер в орендоване житло з ж / д вокзалу або аеропорту. Всі квартири, які розміщені на сайті, знаходяться в нашому відомстві, тому Ви не переплачуєте за посередницькі послуги агентств нерухомості і отримуєте кращі квартири подобово у Львові недорого і без посередників.

Ціни на оренду квартир подобово у Львові

Так як ціни на проживання залежать від багатьох факторів, таких як свята, тривалість проживання і кількості мешканців, то вартість може змінюватися, і ми завжди зможемо обговорити ціну, що цікавить Вас квартири. Для попередніх бронею час проживання в квартирі мінімум 3 доби, на 1-2 доби тільки за 1-2 дні до приїзду або по прибуттю в місто Львів.
Фотографії, які знаходяться на нашому сайті, постійно оновлюються і відповідають реальному стану квартири на даний момент. Також, за Вашим бажанням ми, представляємо всі необхідні звітні документи. Ми завжди раді бачити Вас у нас в гостях у Львові і постараємося виправдати Ваші очікування!

1 кімнатна квартира на вулиці Шпитальна, в 5 хвилинах ходьби від Оперного театру, біля Краківського ринку 1 кімнатна квартира на вулиці Шпитальна, в 5 хвилинах ходьби від Оперного театру, біля Краківського ринку. Квартира знаходиться на 1 поверсі 2-х пов. цегляного будинку. Загальна площа квартири 31 кв. м. У квартирі євроремонт, автономне опалення, підігрів підлоги, вода гаряча постійно, безлімітний інтернет, пральна машинка, телевізор, газ. плита, холодильник, мікрохвильова пічка, праска, фен, пластикові вікна, решітки на вікнах, броньовані двері. У 5 хвилинах ходьби від квартири знаходиться платна автостоянка. Спальних місць 4 (2 + 2). Вартість квартири від 400 грн / добу.

4-х кімнатна на вул 4-х кімнатна на вул. Дорошенко 15. Центр міста, до Оперного театру 3 хв., До площі Ринок, 2 хв. Поруч зупинка трамвая № 9,10. Старий австрійський 4-х поверховий будинок, 2 поверх, висота стель 4 м. Вікна виходять на вул. Банківську. У квартирі збережені оригінальні предмети інтер'єру: кахельні печі, двері, вікна, паркет. Загальна кількість роздільних спальних місць 10, максимальна кількість 17. Ліжка мають хороші ортопедичні матраци. У квартирі в наявності 3 телевізори, кабельне телебачення, інтернет, 3 холодильники, газова плита, 2 чайника, пралка, 2 мікрохвильовки, праска, прасувальна дошка, фен, постільна білизна, рушники. 2 балкона, один внутрішній з кухні, другий з кімнати, на вул. Банківську. Квитанції за проживання. Вартість квартири від 1000 грн на добу, вихідні та святкового дні, а також для великих компаній, вартість квартири збільшується.

Контакти у Львові

ЮРА

+ 38- (067) -455-46-33

+ 38- (066) -087-25-10

Viber + 38- (099) -737-79-15

е-mail: [email protected]