Реклама
Реклама
Реклама

Приватна школа Москви, ціни, краща платна школа в Москві

  1. Моніторинг ефективності навчання в недержавній приватній школі
  2. Залиште заявку
  3. Особливості приватної школи в Москві
  4. Порядок зарахування дітей в приватну середню школу

+7 (495) 150-04-82

г. Москва, ул. Бусіновская Гірка, д. 7, корп. 1
Пн-пт, з 8 до 20 годин.
г перша школа

Ми - «Пepвaя шкoла» не по назві, а по стабільно високих результатів навчання, сміливим, інноваційним цілям і задачам сучасної школи, які ми вирішуємо в спільну діяльність учнів, вчителів та батьків.

«Перша Школа» входить в рейтинг кращих приватних шкіл Москви. Головним принципом нашої роботи можна назвати індивідуальний підхід до кожного учня. Саме це допомагає нам досягти незмінно високих результатів в навчанні.

«Перша Школа» відповідає всім вимогам сучасного навчального закладу. Використовуючи інноваційні методики, наші педагоги не тільки передають учням знання, а й формують у них креативність і мотивацію до подальшої освіти.

Якщо Ви хочете, щоб Ваша дитина вчився в одній з провідних приватних шкіл в Москві, ласкаво просимо в «Першу Школу»!

ОУ ЗОШ «Перша Школа» - недержавне некомерційне освітній заклад, що має ліцензію та державну акредитацію. Фінансування діяльності Школи здійснюється за рахунок батьківської плати і за рахунок субсидій з бюджету міста Москви. Всі отримані кошти спрямовуються на освіту учнів і розвиток матеріально-технічної бази закладу.

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

Місцезнаходження школи - Північний округ міста Москви, між станцією метро "Річковий вокзал" і Дмитровським шосе. Поруч з нами міста Химки і Долгопрудний.

Дитячий садок "розумник", вул. Учінское, д.8

Запис за телефоном: 8-495-150-09-82

Задати питання

Платне навчання в школі здійснюється відповідно до Федерального Закону від 29.12.2012 № 273-Ф3 «Про освіту в Російській Федерації» і має на увазі створення повноцінних організаційно-педагогічних умов для розвитку за рахунок:

  • орієнтації на індивідуальний фізичний, психічний, інтелектуальний і творчий потенціал кожної дитини;
  • раннього виявлення обдарованості і її розвитку через систему внутрішньошкільних заходів, секцій, клубів, гуртків, студій, додаткових занять;
  • впровадження інноваційних методів (авторські програми, сучасні інформаційні технології та інші);
  • комфортного середовища не тільки для навчання, але і для відпочинку, зміцнення здоров'я, соціальної адаптації та отримання необхідних навичок в форматі цікавого дозвілля;
  • наступністю освіти в «Першій Школі»: починається з молодшої групи дитячого садка «розумник», підготовки до Школі і закінчується здачею ЄДІ після закінчення освоєння програми середньої загальної освіти;
  • поетапного впровадження профорієнтаційної програми (починається з 5-го класу), поглиблення в найбільш важливі для майбутньої діяльності профільні дисципліни (спеціалізовані курси за вибором за індивідуальними навчальними планами).

Формуванню сприятливого мікроклімату сприяє ретельно продуманий режим занять і відпочинку. У вартість навчання в приватній школі включено збалансоване чотириразове харчування з урахуванням індивідуальних медичних показань.

Моніторинг ефективності навчання в недержавній приватній школі

Багаторічна збереження звання «Краща приватна школа» було б неможливим без постійного відстеження результатів і коригування виховної та освітньої програм.

Система педагогічного моніторингу включає кілька етапів:

  1. Індивідуальний. Виконується кураторами, вчителями, вихователями, медпрацівниками. У зоні уваги - динаміка загального розвитку учнів, навчальних навичок, якості знань.
  2. ВШК: стартовий (початковий), проміжний (результати теми, триместру, півріччя).
  3. Підсумковий - при переході в наступний клас.

Співробітники школи створюють діагностичні тести, паралельно застосовуються завдання «СтатГрад», розробки профільних інститутів та центрів: ВШЕ, ФЦТ, МЦО, ФІПІ. Отримана інформація обов'язково надається батькам учнів.

Залиште заявку

]

Особливості приватної школи в Москві

Хороша комерційна школа - підходящий варіант, якщо є мета розширити рамки стандартних навчальних програм. Приватні освітні заклади швидше адаптуються до прогресу, ніж державна система освіти.

Основна програма «Першої Школи» регулярно доповнюється специфічними предметами і курсами (основи релігійних культур і світської етики, менеджмент, непрофільні іноземні мови, рішення задач з параметром і багато інших).

Статус кращої платній школи також є гарантією:

  • використання цікавих інноваційних методів навчання;
  • уважного, дбайливого ставлення до дитини;
  • контролю якості знань;
  • однорідного соціального оточення;
  • якісного результату;
  • безпеки.

Порядок зарахування дітей в приватну середню школу

У «Першу» приватну школу (дитячий садок «розумник» на Дмитрівському шосе), в 1-10-х класів дітей приймають після попередньої співбесіди і укладення договору про співпрацю батьків з педколективом.

Для зарахування дитини необхідно подати документи:

  • заяву стандартної форми;
  • підтвердження особистих даних учня: копія свідоцтва про народження та паспорта (якщо вже є), завірена виписка поточних оцінок, атестат про загальну освіту (для десятикласників);
  • медична карта (форми № 026 / о-2000, 063 / у), копія поліса ОМС;
  • особиста справа (при зарахуванні в 1-й клас і надходженні під час навчального процесу);
  • лист прописки і копії паспортів батьків (або опікунів).

Класи формуються до середини серпня, але можливе оформлення і під час навчального року, якщо є вільні місця.

Географія підопічних приватної школи охоплює різні райони столиці. У нас є діти з розташованих поруч кварталів Ховріно, Лівобережного, Головінського, Войковської, Дмитрівської районів, Куркино, Ленінградського, Дмитрівського шосе, міст Химки, Долгопрудний.

Ми забезпечуємо результат, заради якого неважко змиритися з характерними для мегаполісу дорожніми незручностями.

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина отримала гідну освіту в одній з кращих недержавних шкіл Москви, зателефонуйте нам або надішліть електронного листа на електронну адресу.