Реклама
Реклама
Реклама

Українських воїнів-спецназівців взують в нові тактичні кросівки (фото)

Представники Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Міністерства оборони України повідомили «ФАКТАМ», що незабаром у бійців, які виконують спеціальні завдання - військовослужбовців Сил спеціальних операцій, високомобільних десантних військ і морської піхоти, в речовому забезпеченні з'явиться новинка - тактичні кросівки.

«Бійцям, які виконують спеціальні завдання, необхідна більша мобільність, легкість і водонепроникність взуття. Тому і було прийнято рішення полегшити їхнє життя, ввівши в їх речове забезпечення не тільки берци, а й тактичні кросівки », - зазначили у відомстві.

На даний момент розвідники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Аеромобільних військ проводять випробування новинки. При цьому тестування кросівок проводиться на навчаннях з великими навантаженнями.

«Десантники вже перевірили їх при здійсненні стрибків з парашутом, навіть під час таких, які належать до групи ускладнених - стрибків з парашутом на воду. А ось основним аспектом дослідних випробувань кросівок є їх використання зі штатними трекингової носками ВСУ », - додали представники Міноборони.

За словами самих іспитантов, при використанні трекінгові шкарпеток відчувається зниження температури в середині кросівок, завдяки чому і збільшується комфортність при їх використанні.

«Нагадаємо, що це тільки пілотний варіант! Вже є побажання і зауваження. Надалі ми плануємо поліпшити і вдосконалити все зразки речового забезпечення наших воїнів », - відзначили в Головному управлінні розвитку і супроводу матеріального забезпечення МО.

Надалі ми плануємо поліпшити і вдосконалити все зразки речового забезпечення наших воїнів », - відзначили в Головному управлінні розвитку і супроводу матеріального забезпечення МО

Нагадаємо, раніше в Міністерстві оборони продемонстрували нові зразки зимової форми для українських військових. Як відзначили чиновники, комплект зимової форми дозволить військовослужбовцю комбінувати обмундирування в залежності від погодних умов .

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter