Реклама
Реклама
Реклама

Вартість навчання на права в автошколах Казані

  1. Вартість навчання в автошколі "Успіх Авто"
  2. «МАКСИМУМ»: вигідна вартість навчання на права
  3. «Автосайнс» - професійна автошкола Казані

Особистий автомобіль давно перестав бути символом престижу і став предметом необхідності. Тепер все більше бажаючих можуть собі дозволити придбати машину, особливо завдяки можливості покупки в кредит.

Для управління автомобілем і необхідно пройти навчальний курс в одній з автошкіл і здати іспит в ГИБДД Для управління автомобілем і необхідно пройти навчальний курс в одній з автошкіл і здати іспит в ГИБДД. Ціна за навчання зараз порівняно демократична. Крім того, існує можливість внесення оплати по частинах.

Ми пропонуємо вам звернути увагу на три автошколи, що надають своїм учням вигідні умови навчання.

Вартість навчання в автошколі "Успіх Авто"

У даній автошколі ви зможете прослухати курс теорії ПДР і закріпити його на практиці, навіть при повній відсутності водійського досвіду. Вартість навчання в автошколі включає в себе користування підручниками і проходження медогляду безпосередньо в будівлі школи. Діє система розстрочки.

«МАКСИМУМ»: вигідна вартість навчання на права

Автошкола «МАКСИМУМ» також дає учням можливість оплачувати весь курс навчання не відразу, а протягом чотирьох місяців. Однак в цій автошколі розміри платежів не фіксовані, а визначаються за індивідуальною домовленістю, тому вартість навчання на права не битиме по кишені.

«Автосайнс» - професійна автошкола Казані

В автошколі «Автосайнс» можна прослухати теоретичний курс в прекрасно обладнаних комп'ютерних класах, але все ж основний упор робиться на отримання учнями бездоганних практичних навичок водіння. Досвідчені інструктори, які супроводжують учнів під час поїздок в місто, при необхідності пояснюють все правила кілька разів.

Як і інші автошколи Казані , «Автосайнс» надає систему розстрочок і знижок.