Реклама
Реклама
Реклама

Метрополітен назвав найпопулярніші у вболівальників ЧС-2018 пісні

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: Агентство Москва / Олександр Авілов   Московський метрополітен назвав пісні, які користувалися найбільшою популярністю у іноземних уболівальників чемпіонату світу з футболу, з репертуару учасників проекту Музика в метро

Фото: Агентство "Москва" / Олександр Авілов

Московський метрополітен назвав пісні, які користувалися найбільшою популярністю у іноземних уболівальників чемпіонату світу з футболу, з репертуару учасників проекту "Музика в метро".

"Творчість таких відомих груп, як Queen і Metallica, знайоме більшості іноземців. Тому коли в метро звучать кавери на пісні We Will Rock You і We Are The Champions (Queen), Nothing Else Matters (Metallica), туристи активно підспівують, аплодують, роблять Селфі з музикантами і танцюють ", - розповів заступник мера, керівник департаменту транспорту та розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури Максим Ліксутов.

У гостей з Близького Сходу особливою популярністю користується композиція Habibi (Maître Gims), вболівальники з Латинської Америки позитивно реагували на хіт Asereje іспанського квартету Las Ketchup.

Іноземці з задоволенням слухали і російські пісні "Смуглянка" і "Катюшу", підспівуючи учасникам проекту "Музика в метро", повідомляє портал мера і уряду Москви.

"Крім відомих у всьому світі композицій, артисти грають свою інструментальну музику. Вона викликає великий інтерес у туристів", - додав Максим Ліксутов. Після початку мундіалю кількість слухачів проекту збільшилася в 1,5 рази.

Спеціальні місця для виступів музикантів в метро виділили навесні 2016 року. За час існування проекту кількість точок збільшилася з трьох до 32, в підземці виступають 220 виконавців.

Поділитися в соціальних мережах: