Реклама
Реклама
Реклама

Курси водіння автомобілем: Іжевськ вибір зробив!

  1. Курси водіння: безпека гарантують тільки професіонали.
  2. Школа водіння «сам собі режисер»
  3. Навчання водінню автомобіля: уроки друзів і знайомих
  4. Професійні уроки водіння автомобіля

Курси водіння: безпека гарантують тільки професіонали

Курси водіння: безпека гарантують тільки професіонали.

Навчання водінню - це процес оволодіння теоретичними і практичними знаннями і навичками, в результаті якого курсант навчається не тільки заводити машину і починати рух, а й аналізувати всілякі дорожні ситуації. Розглянувши кілька способів навчання водінню автомобіля, ви маєте право вибрати свій варіант. Проте, ми нагадуємо: тільки знання і досвід, передані вам професійним ліцензованим викладачем, зможуть гарантувати безпеку - Вашу та інших учасників руху - на дорозі.

Школа водіння «сам собі режисер»

Самостійний спосіб навчання - найризикованіші «курси» водіння автомобіля. Так як ви - абсолютний новачок, опинитися в ДТП, навіть якщо тренуватися ви будете десь на пустирі, для вас простіше простого. І це вже не кажучи про те, що ви прямо порушуєте ПДР. Такі уроки водіння краще навіть не починати - ви ризикуєте не тільки цілісністю автомобіля, але і власним життям.

Навчання водінню автомобіля: уроки друзів і знайомих

Сценарій простий: друг або родич знаходиться разом з вами в авто і підказує вам, «куди рулювати». На цьому всі плюси таких уроків закінчилися. Крім того, що права ви не отримаєте (до екзаменації в ГИБДД допускаються лише ті, хто пройшов підготовку в ліцензованій школі), мінусів в такому навчанні предостатньо:

  • Досвідчений водій і досвідчений вчитель - різні речі. Водіння автомобіля з таким «викладачем» небезпечно: в потрібну хвилину людина, що сидить поруч з вами, може розгубитися, а винуватцем ДТП будете саме ви.
  • Якщо «вчителя» будуть різні, такі курси водіння приведуть до наступного: у вашій голові однозначно виникне плутанина, а практика управління авто зведеться до бажання підлаштуватися під стиль чергового «профі».
  • Подібне навчання водінню може прямо нашкодити вам. Наприклад, в травні 2013 року в ФЗ були внесені поправки. Так, курсанти, які здають іспит на авто з механічною трансмісією, можуть їздити і на механіці, і на автоматі. Для «автоматників» ж водіння автомобіля є лише на авто з «автоматом». Всього цього навчальний вас один може і не знати.

Професійні уроки водіння автомобіля

Інструктори з водіння допоможуть отримати знання, скоординувати їх і застосувати на практиці. Вирішує школа водіння і виникають проблеми з документами. Крім того, на професійних водійських курсах можна підвищити власну майстерність, пройшовши контраварійної програму, що вельми корисно досвідченим автомобілістам. При виборі автошкіл слід побоюватися приватних ( «сірих») курсів водіння автомобіля. Не володіючи ліцензією на здійснення такої діяльності, права навчати кого-небудь, вони не мають. Такі водійські курси поза законом.

Ознайомитися з нашими інструкторами ви можете тут .

Курси водіння: Іжевськ вибір зробив!

Незважаючи на гадану варіативність навчання, за нашими спостереженнями курси водіння в Іжевську вибирають професійні.

  • Інструктори автошколи «РИМ» проведуть грамотні уроки водіння, підкажуть, як відчувати себе впевненіше на дорозі і як правильно відточувати майстерність.
  • Наші викладачі навчать правилам дорожнього руху, всіх нюансів їзди, наведуть приклади різних дорожніх ситуацій і підкажуть оптимальний вихід.
  • Фахівці працюють не тільки з уже мають досвід водіями, але і з новачками - для них проводяться традиційні уроки водіння автомобіля, що включають теорію і практику.
  • Самі курси водіння проходять в ідеально обладнаних приміщеннях, в сучасних аудиторіях і на спеціальному автодромі.

Дізнатися вартість навчання можна по засланні .

На завершення хотілося б відзначити наступне: дуже часто які пройшли навчання водінню автомобіля випускники автошколи відразу після отримання прав вважають себе справжніми «профі». Пам'ятайте: досвід і стиль водіння автомобіля напрацьовується поступово, отже, невиправданий ризик, «молодецтво» і будь-яке порушення правил дорожнього руху - все це в цілях вашої ж безпеки повинно бути виключено.

Дізнатися адреси автошколи РИМ можна тут .