Реклама
Реклама
Реклама

Довідка на зброю 002-О / у, медкомісія, водійська шшоферская комісія

  1. прийом фахівців
  2. послуги медичного центру
  3. Довідка для ліцензії на зброю. Форма 002-О / у
  4. Перелік хвороб, що перешкоджають отриманню мед довідки на зброю
  5. Термін дії довідки на зброю
  6. Де отримати довідку на зброю
  7. В нашому центрі

прийом фахівців



передрейсові огляди водіїв

послуги медичного
центру

Довідка для ліцензії на зброю. Форма 002-О / у

УВАГА! Почастішали випадки шахрайства. Будьте пильні! Довідку можна отримати тільки при проходженні огляду в нашому медичному центрі! Наш Медичний центр не надає послугу: оформлення довідок на дому.

Медична довідка Форма 046-1 видається для отримання ліцензії на носіння та використання зброї. Дана довідка на зброю необхідна не тільки звичайним людям, які купують зброю в якості самооборони, а в тому числі, і охоронцям (охороняє об'єкти зі зброєю в руках), і мисливцям. Довідка на зброю 046 підтверджує вашу психічну осудність і відсутність інших показань, що забороняють носіння зброї (наприклад, слабкий зір).
Обстеження проводить медкомісія, що складається з чотирьох фахівців: лікаря - офтальмолога, лікаря - терапевта, лікаря - психіатра і лікаря - нарколога. Кожен з них по закінченні огляду становить свій висновок про можливість видачі довідки.

Документи, необхідні для отримання довідки Форма 046-1.
  1. Паспорт, що засвідчує вашу особу (оригінал).
  2. Довідки з наркологічного і психоневрологічного диспансерів про те, що ви не стоїте там на обліку.
  3. Якщо ви проходите медкомісію для отримання дозволу на носіння зброї у зв'язку з місцем вашої роботи, необхідно пред'явити диплом або посвідчення охоронця.
  4. Одну чорно-білу фотографію (3х4 або 4х4).

Перелік хвороб, що перешкоджають отриманню мед довідки на зброю

Існує ряд захворювань, наявність яких не дозволяє отримати довідку на зброю. До таких захворювань належать хвороби очей. Так, якщо кожне око бачить менш ніж на 50%, довідка для отримання зброї вам не буде видана. Якщо одне око не бачить взагалі або гострота зору одного ока становить менше 20%, а іншого - менше 70% (в окулярах), результат буде аналогічним.
Наступний момент - це тілесні каліцтва: відсутність на одній руці вказівного і великого пальців або трьох пальців.
Наступна група хвороб відноситься до психіці людини: психічні розлади, мають хронічний характер, психічні розлади затяжного характеру з подальшим настанням важких загострень. Медична довідка на зброя не буде видана і в разі захворювання на епілепсію.
До останньої групи захворювань відносяться токсикоманія, алкоголізм і наркоманія. Після того, як після проходження мед. комісії у вас на руках буде довідка на носіння зброї, яка вказує, що у мед. комісії немає до вас ніяких претензій, необхідно буде ще принести довідку з психіатричного та наркологічного диспансерів, що підтверджує, що ви не перебуваєте там на обліку. Після пред'явлення цієї довідки вам буде видана довідка на зброю 046 1, в якій буде прописано, що ви придатні до носіння як вогнепальної, так і газового зброї. При цьому друку на бланку довідки повинні чітко проглядатися.

Термін дії довідки на зброю

Термін дії довідки на зброю 1 рік.
Для отримання ліцензії вам необхідно буде подати довідку разом з іншими необхідними документами у Ліцензійно-дозвільний відділ.
Після закінчення терміну дії ліцензії, а вірніше, за три місяці до її закінчення, медична довідка на зброю виходить повторно: вам знову доведеться проходження мед. комісії.

Документи для надання в Ліцензійно-дозвільний відділ
  1. Заява на отримання ліцензії на носіння вогнепальної зброї.
  2. Ксерокопія першої сторінки російського паспорта та сторінки з пропискою. Завіряти у нотаріуса не потрібно.
  3. Медична довідка 046 на зброю.
  4. При наявності мисливського квитка його ксерокопія.
  5. Дві чорно білих фотографії розміром 3х4.
  6. Оплачену квитанцію ліцензійного збору.

Де отримати довідку на зброю

Для отримання довідки можна звернутися в наш медичний центр. Тут ви зможете зробити довідку на зброю в максимально короткі терміни. Якщо його місце розташування далеко від місця вашого проживання, просто зателефонуйте в районний відділ внутрішніх справ і дізнайтеся телефон Групи ліцензійно-дозвільної роботи (ГЛРР) вашого району. Там вам скажуть, де ви зможете пройти медичну комісію для отримання довідки 046-1. Форма медичної довідки на зброю незалежно від того, де ви проходите мед комісію, одна.

В нашому
центрі


Детальніше про оформлення довідок ...