Реклама
Реклама
Реклама

Дизайн приватного будинку всередині і зовні, ціни

  1. Дивіться 3D тури наших робіт!
  2. Стилі, які підійдуть для оформлення дизайну інтер'єру будинки:
  3. Прайс-лист, ціни на дизайн приватного будинку
  4. Преміум 1200 руб / м2

Дизайн приватного будинку істотно відрізняється від дизайну міського квартири Дизайн приватного будинку істотно відрізняється від дизайну міського квартири. Ось деякі з цих особливостей:

  • Різниця в габаритах житла. Ви можете побудувати приміщення в залежності від кількості членів сім'ї, інтересів і способу життя. Наявність додаткового простору дозволяє облаштувати бібліотеку, їдальню, кабінет або мансарду.
  • Деякі будинки не підключені до інженерних комунікацій, тому їх монтаж доведеться довірити спеціалізованої компанії.
  • Приватні будинки можуть бути виконані з цегли, дерева , Пінобетону і т.д. - цей фактор завжди враховується при розробці дизайну приватного будинку. Наприклад, якщо будинок зведений з дерева, стиль кантрі буде підходящим варіантом оформлення житла.
  • Важливо дотримати єдиний стиль оформлення внутрішнього інтер'єру та фасаду будинку.

Дивіться 3D тури наших робіт!



Дізнайтеся вартість робіт



Замовити дизайн-проект приватного будинку в Нижньому Новгороді

До облаштування інтер'єру приватного будинку потрібно підійти з усією відповідальністю. Розділіть приміщення на зони: різні за функціями кімнати не повинні бути суміщені. Кожне житлове приміщення повинно включати в себе зони денного та нічного перебування. В денну зону входить хол, вітальня, кухня і їдальня, санвузол. Нічна зона, в свою чергу, ділиться на зони для дорослих і дітей, постійних мешканців і гостей. Господарська зона включає в себе гараж, майстерню і т.д.

Важливо також і розподіл меблів : Навіть якщо ваш будинок має невелику площу, грамотне зонування за допомогою меблів здатне організувати простір таким чином, що тіснота не буде помітно. Використовуйте ніші приміщення, вставляють в них полки і шафки: чим менше речей буде у вас на увазі, тим просторіше буде приміщення. Розширити простір допоможе секційні меблі, а комбінована меблі і меблі конструктор збільшить корисну площу будинку.

Для дизайну приватного будинку підійдуть абсолютно будь-які стилі, але на наш погляд, стиль кантрі - підходить для цього якнайкраще. Кантрі (в перекладі - сільський) - відрізняється простотою і екологічністю обробки. Цей стиль включає в себе всі етнічні напрямки і відображає характер і традиції країни, в якій він застосовується.


Стилі, які підійдуть для оформлення дизайну інтер'єру будинки:

  • Прованс - втілює в собі французький стиль кантрі. У такому інтер'єрі переважають світлі тони і натуральні матеріали і тканини. Характеризується наявністю старовинної пофарбованої меблів (буфетів, комодів), плетених кошиків, лляної тканини з квітковими вставками. Основні кольори - пастельні, в поєднанні з білими і молочними відтінками.
  • Русский стиль кантрі. Характеризується великою кількістю дерев'яних меблів і обробки. При оформленні інтер'єру використовують стьобані клаптеві ковдри, покривала, подушки та килимки, облямівки на ліжках, вишиті рушники і т.д. Дерев'яні вироби, прядка, самовар стануть невід'ємними елементами інтер'єру в російській стилі.
  • Англійський стиль кантрі аристократичний, стриманий і продуманий до дрібниць. Характеризується наявністю дерев'яних елементів в темних відтінках, квітковими мотивами, картатим текстилем, хорошими меблями. Невід'ємний атрибут інтер'єру - камін.
  • Скандинавський стиль. В інтер'єрі також переважає дерев'яне оздоблення та мінімалістичний меблі, але світлих відтінків.
  • Американський кантрі. В обробці переважає дерево, камінь і метал. Відмінно підійде для оформлення в цьому стилі камін, масивні меблі, металеві елементи.

Якщо ви хочете отримати якісний результат, який буде радувати вас довгі роки, ви можете замовити дизайн інтер'єру будинку в нашій компанії. Ми виконуємо всі роботи відповідно до вищих стандартів якості та безпеки! Дізнайтеся всі подробиці у нашого фахівця!

Прайс-лист, ціни на дизайн приватного будинку

Стандарт 1000 руб / м2

Обмірний план План зносяться і зводяться стін і перегородок План підлог, дверей, теплих підлог, стель План розміщення світильників, розеток і вимикачів План розміщення меблів і устаткування Візуалізація приміщень Розрізи приміщень Розгорнення приміщень Кошторис на виконання ремонтно-оздоблювальних робіт Бюджетування проекту Специфікації оздоблювальних матеріалів Специфікації плитки специфікації дверей Спецефікаціі меблів специфікації освітлення специфікації сантехніки специфікації окремих елементів

Преміум 1200 руб / м2

Робота з провідним дизайнером студії Докладне опрацювання меблів Візуалізація приміщень з високою роздільною здатністю Виїзд в магазин для підбору чистого матеріалу Докладне опрацювання складних елементів інтер'єру Розробка нестандартних меблів і деталей інтер'єру


Повний прайс-лист на розцінки за ремонтним роботам ви можете подивитися - тут
Повний прайс-лист на розцінки за ремонтним роботам ви можете подивитися - тут

Приклад кошторису на ремонт трикімнатної квартири    Приклад кошторису на ремонт двокімнатної квартири Приклад кошторису на ремонт трикімнатної квартири

Приклад кошторису на ремонт двокімнатної квартири

Приклад кошторису на ремонт кімнати 21 кв Приклад кошторису на ремонт кімнати 21 кв.м