Реклама
Реклама
Реклама

Доступні ігрові ноутбуки Acer і ASUS в мережі DNS!

Як поліпшити якість освіти, як забезпечити його всіма необхідними знаннями? Як полегшити життя дитині і собі? Мережа магазинів цифрової та побутової техніки DNS знає як!

У століття сучасних технологій жодному учневі і, тим більше, студенту не обійтися без персонального комп'ютера. Однак мобільність і економія простору на робочому столі змушують замислюватися про ноутбуках. Часто можна почути, що ноутбуки поступаються комп'ютерам в потужності, продуктивності, якості роботи і терміні служби. Але ці твердження абсолютно безпідставні і ми допоможемо Вам в цьому переконатися.

Мережа магазинів цифрової та побутової техніки DNS має неймовірно широкий асортимент самих різних ноутбуків, нетбуків і планшетів. Молодь намагається брати від життя все, не відставати від своїх друзів і виділятися з натовпу. У цій справі найвірнішим помічником може стати ігровий ноутбук від таких виробників, як Acer або ASUS.

У цій справі найвірнішим помічником може стати ігровий ноутбук від таких виробників, як Acer або ASUS

Чому саме ігровий? По-перше, він спокійно замінить і перевершить звичайний ПК в усіх відношеннях. Ігрові ноутбуки набагато потужніше та продуктивніше звичайних комп'ютерів і «офісних» варіантів ноутбуків. В їх комплектації завжди потужна відеокарта, що дозволить витримувати великі навантаження не тільки при подорожі в кібернетичному просторі, але і при роботі з відеомонтажем, дизайном, обробкою фото, а також при занятті графікою.

Продуктивність відповідає за швидкість виконання команд ноутбуком або ПК. Так ось у ігрових моделей продуктивність максимально висока, для того, щоб нічого не «зависала» під час навіть самих вимогливих ігор. Знову ж таки, багато інженерні та математичні програми, фото- і відеоредактори вимагають високої продуктивності від техніки для нормальної роботи.

Ще однією особливістю ігрових ноутбуків є помітний і незвичайний дизайн. Для любителів виділитися з натовпу це невід'ємна частина будь-якого девайса, значить і ноутбук не повинен відставати!

Мережа магазинів цифрової та побутової техніки DNS своїм асортиментом здатна задовольнити потреби школяра, студента, а також самого примхливого «геймера». Найширший лінійка новинок 2016 року в області ігрових ноутбуків від Acer і ASUS включає в себе різні параметри, цінові категорії і комплектації ноутбуків.

Наприклад, ноутбук ASUS K501UXс діагоналлю 15,6 дюйма відрізняється компактністю і елегантним класичним дизайном, що робить його зручним у використанні в навчальному закладі, будь то школа чи ВНЗ. Агрегат виготовлений іменитої компанією ASUS, профіль якої - створення високотехнологічного комп'ютерного обладнання. Прилад ASUS K501UX обладнаний найостаннішої на сьогоднішній день операційною системою Windows. Вона інтелектуальна і зручна, а значить, Вам буде комфортно працювати в цій системі. Ще одним плюсом до мобільності моделі є велика ємність батареї, яка дозволить довго працювати в автономному режимі без підзарядки. Технічні характеристики ноутбука дозволять безперешкодно виконувати будь-які поставлені перед Вами завдання.

Або ноутбук Acer Predator 17 з діагоналлю 17,3 дюйма, який обладнаний всіма можливими популярними на сьогоднішній день характеристиками. Це робить його особливо привабливим для придбання. Модель розроблена іменитої компанією Acer, профіль якої - створення мультимедійної електроніки, що відповідає всім сучасним вимогам. Корпус лептопа Acer Predator 17 виконаний в чорному кольорі і декорований червоними елементами. Використання металевих вставок в корпусі надійно захистить «начинку» пристрою при його можливих падіннях. Дизайн дуже агресивний і яскравий, що не залишить його власника в тіні. Класичне виконання корпусу - це гарантія практичного і комфортного використання пристрою в будь-яких умовах. Відмінною особливістю клавіатури ноутбука є наявність цифрового блоку, а також підсвічування. За рахунок останнього можлива работас ноутбуком навіть в нічний час, не відволікаючи при цьому яскравим світлом від лампи тих, хто знаходиться поруч і, можливо, спить.

Для тих, хто переживає, що не "потягне» ще й покупку нового ноутбука в період великих витрат, якими супроводжується початок навчального року, мережа магазинів цифрової та побутової техніки DNS надає безпроцентну розстрочку на моделі ігрових ноутбуків від виробників Acer і ASUS0 - 0 - 12:

0% перший внесок!
0% переплат!
Термін виплат - 12 місяців!

Ідеальні умови, чи не так? Купуйте потужні ноутбуки від Acer і ASUS без «удару» по сімейному бюджету, адже вартість товару не збільшується через величезні відсотків банку. Насолоджуйтесь можливостями свого нового ноутбука, дозвольте своїм рідним домогтися успіхів як на навчальному, так і ігровому терені!

Чекаємо Вас в мережі цифрової і побутової техніки DNS!

* РАССРОЧКА - ЦЕ КРЕДИТНА ПРОДУКТ, ЩО ПОДАЄ АТ «АЛЬФА-БАНК». СУМА КРЕДИТУ від 10000 руб. ДО 200000 РУБ. ПЕРШИЙ ВНЕСОК 0%. Переплата по кредиту СКЛАДАЄ 0% від ціни ТОВАРУ. ВІДСОТКОВА СТАВКА СКЛАДАЄ 19,76% РІЧНИХ. ТЕРМІН ДІЇ ДОГОВОРУ КРЕДИТУ 12 МІСЯЦІВ. ТЕРМІН ПОВЕРНЕННЯ КРЕДИТУ 12 МІСЯЦІВ. Кредит погашається щомісяця рівними (ануїтетними) платежами. КОМІСІЯ ЗА НАДАННЯ КРЕДИТУ не стягується. КОМІСІЯ ЗА ОБСЛУГОВУВАННЯ КРЕДИТУ не стягується. БАНКОМ може стягуватися плата за ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ І ПОСЛУГИ СТРАХУВАННЯ. ПРИ ПОГАШЕННЯ КРЕДИТУ ЧЕРЕЗ ТРЕТІХ стягується комісія ЗГІДНО ЇХ ТАРИФІВ. БАНК ЗАЛИШАЄ ЗА СОБОЮ ПРАВО ВІДМОВИТИ У НАДАННІ КРЕДИТУ.

** ОРГАНІЗАТОР АКЦІЇ ТОВ «КОМП'ЮТЕР ТРЕЙД» (Владивосток, ВУЛ. КОМСОМОЛЬСЬКА, Д.1) НАДАЄ ПОКУПЦЯМ знижку З ЦІНИ ТОВАРУ, купують у кредит. В РЕЗУЛЬТАТІ ПЕРЕПЛАТИ ЗА ТОВАР В РОЗМІРІ ВІДСОТКІВ ЗА КОРИСТУВАННЯ КРЕДИТОМ НЕ ВИНИКАЄ І ФАКТИЧНО виплачених сум ЗА ТОВАР НЕ ПЕРЕВИЩУЄ ЙОГО ПЕРВІСНОЇ ВАРТОСТІ ЗА УМОВИ, ЩО КРЕДИТ НАДАЮТЬСЯ ТІЛЬКИ НА ТОВАР. ВИЗНАЧЕНІ УМОВИ ВИЗНАЧАЮТЬ ПОВНУ ВАРТІСТЬ КРЕДИТУ (ПОЗИКИ), розрахованої відповідно до ВИМОГ ФЗ «Про СПОЖИВЧОМУ КРЕДИТ (ПОЗИКУ)». В АКЦІЇ БЕРЕ УЧАСТЬ ТОВАР ВАРТІСТЮ ВІД 50990 РУБЛІВ ДО 199999 РУБЛІВ. СПИСОК ТОВАРІВ, БЕРУТЬ УЧАСТЬ В АКЦІЇ, ОБМЕЖЕНИЙ. КІЛЬКІСТЬ ТОВАРУ ПО АКЦІЇ ОБМЕЖЕНА. ВСЕ, ЩО ПРОДАЄТЬСЯ СЕРТИФІКОВАНІ. ПРОПОЗИЦІЯ ДІЄ З 1 ВЕРЕСНЯ 2016р. ПО 30 ВЕРЕСНЯ 2016р. ОРГАНІЗАТОР МОЖЕ ЗМІНЮВАТИ ТЕРМІНИ ДІЇ АКЦІЇ. ПОДРОБИЦІ про організаторів, ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ, ТОВАРАХ, БЕРУТЬ УЧАСТЬ В АКЦІЇ, СТРОКІВ І МІСЦЯХ ОФОРМЛЕННЯ КУПІВЛІ ДИВІТЬСЯ НА САЙТІ WWW.DNS-SHOP.RU.

Читати далі

Як поліпшити якість освіти, як забезпечити його всіма необхідними знаннями?
Як полегшити життя дитині і собі?
Чому саме ігровий?
Ідеальні умови, чи не так?