Реклама
Реклама
Реклама

Де у Владивостоці жити добре?

  1. Седанка, Санаторна, Океанська etc.
  2. центр
  3. Орлине Гніздо і сусіди
  4. Егершельд

Багато хто хоче з міста втекти і облаштовувати своє життя десь за його межами (і навіть за межами регіону), але ті, хто хотів би залишитися у Владивостоці, звичайно ж, вважають, що за час перебування тут повинні будуть накопичити на солідну квартиру і перебратися в топовий район. Нагадуємо, як райони зараз найбільш популярні, і де ціни на нерухомість досягають свого максимуму.

Седанка, Санаторна, Океанська etc.

Підлітки не люблять передмістя - для них це суцільні проблеми: важко добиратися, важко витягати друзів «до себе на район», низька щільність населення, через що коло людей особливо не змінюється все життя ... А ось для дорослих все вищеописане навіть приємно, а деякий просто не має значення. Люди, які відчувають, що в житті вже відбулися, дуже люблять передмістя і жителі Владивостока в цьому плані не виняток - найдорожча нерухомість якраз знаходиться за межами столиці. А вже з якої причини туди переїжджати - успішне життя, пересиченість міською метушнею, бажання бути «з землею» - вже у кожного своя.

Потрібно відзначити, що порівнювати ціни на нерухомість в передмісті і нерухомість в місті трохи некоректно в зв'язку з тим, що на Седанка, Санаторної, Океанських та інших станціях продають по-більшій частині котеджі, таунхауси і інші «автономні» будови.

триповерховий котедж в районі Чайки обійдеться в 1 100 000 $ - за курсом на момент публікації це ~ 62 500 000 рублів. В районі Океанських покупка обійдеться в два рази дешевше , Але будиночок, звичайно, слабший. Хоча і тут можна знайти щось, на що спустити півсотні мільйонів .

На щастя, це окремі екземпляри. В цілому ж придбати будинок в передмісті можна за 10-20 мільйонів рублів, а потім вже перетворювати його в самий справжній замок.

центр

Центр - це занадто широке поняття, оскільки відносним центром Владивостока може здатися і район Гоголя або Некрасівській, але ми будемо говорити про те, що розташовується в межах Спортивній Набережній і Золотого Моста. Загалом, недалеко від центральної площі. Тут відносно невелика квартирка може обійтися вам значно дорожче, ніж особнячок в передмісті, але ті, хто вирішив жити в центрі, зазвичай знають про це і готові терпіти подібні труднощі.

Чотирикімнатна квартира на Набережній (прямо на самій Набережній, з видом на море і пляжем майже у самого фундаменту) вилетить в 30 мільйонів рублів , Двушка в тому ж будинку обійдеться в 13, трійка в 15-17 .

В Інженерному провулку, звідки відкривається, мабуть, найкращий вид на місто з висоти (мова йде про центр), вартість трикімнатної плаває від 6-7 мільйонів до 13 - причина такої різниці криється у внутрішньому оздобленні приміщення. Там, де дешевше, вам дадуть голі стіни.

Орлине Гніздо і сусіди

ЖК «Орлине Гніздо» варто було б включити в попередній пункт, але, з огляду на його особливе становище, виділяємо для нього окремий абзац. Для тих, хто раптом не в курсі: «Орлине Гніздо» розташовується прям біля Золотого Моста, а з його вікон відкривається вид на бухту Золотий Ріг і автостраду, по якій туди-сюди снують автомобілі: Чуркін-Центр, Чуркін-Центр ... На думку багатьох владівостокцев, «Орлине Гніздо» - місце, де живе бомонд і всі вершки нашого суспільства. Деякі навіть вважали, що десь тут має квартиру Ігор Пушкарьов - мовляв, і солідно, і на роботу швидко добиратися. Інформація, правда, виявилася помилковою.

Квартири в «Орлиному Гнізді» і сусідніх будинках ( «Гніздо» - це ЖК), а також порушує, скільки на Набережній . Середній чек тут - 14-17 мільйонів за трикімнатну квартиру.

Цікаво, що квартири тут іноді здаються через, наприклад, Airbnb - їх орендують багаті туристи, охочі спостерігати за життям Золотого Рогу з шикарних апартаментів. Це, до речі, непогана ідея для людини, який планує брати іпотеку: можна напружитися, взяти квартиру в «Орлиному Гнізді» і здавати подобово туристам, яких у нас, благо, буде все більше і більше. Утопічна, але все ж при деякому досвіді здійсненна ідея.

Егершельд

Район, який змішав в собі як елітне житло, так і типові для Владивостока гостинки. Цікаво, що багатьох (але далеко не всіх) цей факт не бентежить і вони дуже люблять розповідати про свою елітарності, якщо є жителями Егершельд. Причина крутості району криється в його близькому до центру міста розташуванню, а також в місцях, які на цьому районі є - такий улюблений всіма фотографами Маяк і величезна гряда таунхаусів, розташованих прямо на самому березі моря.

Ціни на нерухомість Егершельд нестабільні і серйозно різняться від типу житла. Але якщо вже ми говоримо про житло елітному, в якому, на думку багатьох, всі страждання відразу ж зникнуть як по подуву вітру, то варто почати з 10 мільйонів. Починаючи з цієї суми можна підшукувати чотири стіни з видом на море.

Трійка вже буде коштувати як в центрі - 13-15 мільйонів . Чотири ж здорових руму вилетять в 20 мільйонів рублів - враховуйте, що всередині при цьому буде порожнеча і швидко виліковна безнадія, що покриває 150 квадратних метрів.

ілюстрації: Malte Brandenburg