Реклама
Реклама
Реклама

Віза в Японію, оформлення візи в Санкт-Петербурзі та Північно-Західному регіоні.

  1. Документи, які надаються заявником:

Віза в Японію.
VisaSPb сприяє в оформленні, подачі і отриманні документів на візи у Генеральному консульстві Японії в м.Санкт-Петербурзі і Посольстві Японії в Москві. VisaSPb приймає документи для подачі через Генеральне консульство в Санкт-Петербурзі громадян будь-яких країн, що мають постійну / тимчасову реєстрацію, а також працюють / учнів в Санкт-Петербурзі, Ленінградській області. Всі інші регіони здаються через Москву.

Порядок оформлення віз.

Перед подачею документів на візу з метою короткострокових ділових поїздок або відвідування родичів / друзів запрошує і гарант повинні підготувати документи, зазначені в розділі "Документи, які готуються японською стороною". Як запрошуючої сторони і гаранта може виступати одне і те ж обличчя. Умови подання та перелік документів для туристичної візи спрощені Консульством. VisaSPb допомагає в оформленні запрошення / підстави для виїзду з туристичною метою.

Вартість послуги при наявності запрошення / підстави для виїзду по Петербургу: згідно з тарифами тут . Консульського збору в Японії немає. Додатковий витрата - страховий медичний поліс на період поїздки (можливо оформити у нас). Є різні категорії знижок.

Увага!! Перед приходом до нас просимо записатися на прийом до менеджерів з 10-20ч. В розділі Контакти вказана повна інформація про те, як з нами зв'язатися. Попередньо рекомендуємо надіслати запит з описом ситуації на e-mail консультанту, до запиту можна прикласти зразок запрошення.

Список документів для отримання віз до Японії для громадян РФ (на японській мові цю інформацію можна знайти на сайті Міністерства Закордонних Справ http://www.mofa.go.jp/p_pd/ipr/page7e_900126.html :
Документи в залежності від мети поїздки:

Мета поїздки

документи

туризм

1) Програма перебування / маршрут (можемо підготувати ми)
2) Бронювання готелів по маршруту, можливо без оплати.Бронірованіе готелів можна зробити у нас

3) Бронювання квитків або викуплені квитки туди-назад, якщо є

Ділова
-Культурний обмін, обмін між органами місцевого самоврядування, спортивний обмін
-Участь в конференції
-Ділові поїздка (проведення робочих зустрічей, ділових переговорів, підписання контрактів, післяпродажне обслуговування, реклама, маркетингові дослідження)

ГОТУЄ ЯПОНСКАЯ БІК

1) Лист, що пояснює причини запрошення
2) Програма перебування
3) Гарантійний лист
4) Документи про організацію - гаранта

Гостьова
-Відвідання родичів (відвідування кровних родичів або родичів по шлюбу до третього коліна)
-Відвідання знайомих (друзів)
-Туристична поїздка на запрошення приватної особи

ГОТУЄ ЯПОНСКАЯ БІК

1) Лист, що пояснює причини запрошення
2) Програма перебування
3) Гарантійний лист
4) Документи, що стосуються гаранта
5) Документи, що стосуються особи, яка запрошує (подаються в тому випадку, якщо особа, що запрошує і гарант - різні особи)
6) У випадку відвідування родичів
Документи, що підтверджують родинні зв'язки
7) У випадку відвідування знайомих Документи, що підтверджують знайомство

Документи, які надаються заявником:

  • візова анкета
  • Фото 2 шт. (Можна зробити у нас),
  • Закордонний паспорт,
  • Копія внутрішнього паспорта (копія 1 сторінки та сторінки з пропискою),
  • Довідка з місця роботи / навчання.
  • Наявність достатніх фінансових коштів для перебування в Японії (роздруківка з кредитної картки з печаткою банку в оригіналі з розрахунку приблизно 100 доларів на добу / чол, якщо оплачені проживання і квитки, а перебування в Японії не перевищує 15 днів. Якщо проживання на оплачено або оплачено частково , Консульство в процесі розгляду документів, може запросити виписку з більшою сумою) - при подачі на туристичну або візу в гості.

Транзитна віза. ВАЖЛИВО!
На дані момент Консульство практично не видає транзитні візи. По можливості, потрібно купувати квитки без пересадки, або з пересадкою до 3х годин (в цьому випадку, віза не видається, ви очікуєте в транзитній зоні). В іншому випадку, потрібно буде довести Консульства, що це був єдиний варіант перельоту (найдешевші квитки, найзручніша стикування рейсів і т.д.), якщо транзит буде здійснюватися в нічний час, потрібно надати бронювання готелю в межах аеропорту. Якщо Консульство вважатиме ваші пояснення логічними, вам буде поставлена ​​транзитна віза.

Період дії візи і терміни розгляду.

Одноразова віза до Японії дійсна протягом 3 місяців, термін перебування до 15 днів. Термін дії візи не може бути продовжений. Термін розгляду заявки - близько 5 днів, починаючи з наступного дня після подачі прохання про видачу візи (не рахуючи святкові та вихідні дні), однак, цей термін може змінюватися в залежності від виду заяви. У деяких випадках термін розгляду може займати приблизно 10 днів після подачі прохання про видачу візи. У цей період можуть бути затребувані додаткові документи.
Багаторазові візи до Японії оформляються виключно з метою здійснення короткострокових поїздок ділового характеру, а також для поїздок, пов'язаних з культурним обміном, обміном між органами місцевого самоврядування, спортивним обміном і ін., НЕ ТУРИЗМ.
Більш детальну інформацію з видачі багаторазових віз можна почитати тут. Порядок подачі заяв для оформлення багаторазових короткострокових в'їзних віз до Японії для громадян Росії і країн СНД тут.

УВАГА!! Ціни для турфірм і організацій відрізняються від цін для приватних осіб, що приводяться на сайті. Запитуйте розрахунок у менеджерів окремо.

Копіювання, сканування або роздруківка всіх необхідних документів на візу у нас безкоштовна. Приносьте оригінали.

http://vk.com/club9234141 наша офіційна група ВКонтакте.


Сторінка оновлена: 15.08.2018

  • Терміни оформлення віз до Японії в консульстві

    20.05.19 28.05.19 17.05.19 27.05.19