Реклама
Реклама
Реклама

Віртуальний оператор Lycamobile прийшов в Україну

Ну що ж - те, про що довго говорили більшовики представники уряду і бізнесу відбулося. На український ринок прийшов віртуальний мобільний оператор Lycamobile від британської компанії Lyca Group. 24 червня вона оголосила про запуск ТОВ «Лайкамобайл Україна». У хід прес-конференції були представлені тарифи на зв'язок і розказані інші подробиці.

Отже, технічна сторона буде представлена ​​компанією «Трімоб» (дочірня компанія «Укртелекому», інфраструктуру якого Lyca використовує в Україні). SIM-карти «ТриМоб» працюватимуть у всіх країнах, де є Lycamobile.

В Україні поки діє єдиний тариф за 130 грн / місяць. Він включає в себе 16 ГБ інтернету, 300 хвилин дзвінків і 300 SMS. Якщо інтернету не вистачає, можна замовити додатково від 1 до 10 ГБ трафіку за додаткову плату, а також додаткові 100 хвилин за +25 грн.

Цей тариф працює по Україні і при дзвінках в країни, де оператор присутній (список по засланні ). Якщо ж виїжджаєш за межі України, то включається роумінг, який компанія обіцяє оголосити пізніше.

В майбутньому обіцяно ще 5-6 тарифів, але які вони будуть - невідомо. Як очікується, в продаж карти оператора надійдуть в найближчі тижні. При цьому відзначимо, що Lyca працює суто в сегменті b2c і випускає тільки передплачених SIM-карти. Також заявлено, що бізнес-тарифи поки не плануються.

Слід ще зазначити, що у компанії досить амбітні плани - залучити 1 млн українських абонентів за рік. Карти компанії позиціонуються як другі для міжнародних дзвінків.