Реклама
Реклама
Реклама

Віртуальні тури в Нижньому Новгороді

  1. Посилання по темі

Віртуальний тур, або 3D панорама - це панорамна зйомка простору, у вигляді 3D фотографій, що дозволяє віртуально зазирнути в кожен куточок, створюючи відчуття реальної присутності в тривимірному просторі. Створюється він декількома логічно об'єднаними переходами панорам, які можуть бути сферичними (360х180град.), Або циліндричними (180х180град.).

Сферична панорамна зйомка дає можливість власникам будь-яких приміщень створити вигідну презентацію свого об'єкта перед потенційними клієнтами. Найбільш актуальними для віртуальних презентацій є:

  • Об'єкти комерційної та житлової нерухомості;
  • Готелі та мотелі;
  • Кафе і ресторани;
  • Будинки відпочинку та туристичні бази;
  • Спортивні клуби і фітнес-центри;
  • Частина вулиці або відкрита площа перед будівлею.

Можливості 3D панорамної зйомки воістину безмежні, все залежить від побажань замовника: написання будь-яких текстових коментарів і пояснювальних написів, озвучування або музичний супровід, додавання нових 3D панорам і його розширення. Одним словом, функціонал створення віртуальних турів настільки безмежний, наскільки великі можливості техніки і людська фантазія.

Віртуальний тур, на сьогоднішній день, є одним з найбільш ефективних інструментів для просування об'єкта нерухомості в Інтернеті. Найдорожче, ніж дорожить сучасна людина, це особистий час. Тому, презентація у вигляді 3D туру дозволить клієнтові віртуально побувати в ньому, «походити» по кімнатах, кабінетах та інших просторів, оцінити об'єкт, що цікавить по достоїнству, і прийняти рішення на вашу користь або на користь реального перегляду об'єкта, якщо мова йде про продаж або оренді нерухомості.

Як це виглядає? Ми пропонуємо скористатися переглядом віртуального туру в одному з оголошень, розміщених на порталі.
Як це виглядає

Ще один сервіс для користувачів порталу supern.ru. Ви можете самостійно додати віртуальний тур до свого об'єкту нерухомості на нашому порталі. Що необхідно власнику або ріелтору для того, щоб розмістити свій об'єкт на нашому ресурсі? Готовий віртуальний тур квартири, домоволодіння, земельної ділянки, комерційної нерухомості або таунхауса відправити zip або rar архів з туром адміністратору за умови посилання на оголошення на пошту [email protected]. При наявності сферичної 3Д панорами (віртуального туру) його розміщення на порталі безкоштовне.

Ви також можете замовити виготовлення віртуального туру у наших партнерів.

Нижче представлений прейскурант діючих цін при створенні віртуального туру в Нижньому Новгороді:

НайменуванняЦіна

Виїзд (в межах міста) 400 руб. Панорама 1 шт. (Точка зйомки) 500 руб. Перехід 1 панорама (стрілка для переходу в іншу панораму) 100 руб. Ретуш 1 панорама (нижня і верхня точки панорами) 300 руб. Вставка логотипу компанії 200 руб. Текстове поле (додаткова інформація) 200 руб. Вставка відео 1 ролик (без елементів управління) 500 руб. Вставка фото 1 шт. (Іконка камери) 500 руб. Галерея зображень 1 шт. 500 руб.

Залежно від кількості точок зйомки (кімнат, приміщень) на одному об'єкті, надається прогресуюча знижка. В середньому, один тур, сосотящіх з п'яти панорамних зйомок, з елементами управління, обходиться його замовнику в межах 3000 рублів. Створивши тур раз, згодом Ви можете розміщувати його на різних інтернет-ресурсах і майданчиках, при розміщенні на supern.ru Ви отримуєте код для вставки в свій сайт або блог. Крім того, цей візуальний матеріал Ви можете розмножити на носії і передавати його своїм потенційним клієнтам при особистих зустрічах.

При замовленні віртуального туру, його розміщення в оголошенні на сайті supern.ru і сайтах-партнерах проекту абсолютно безкоштовно.

Поспілкуватися з фотографом і обговорити умови створення віртуального туру по об'єкту нерухомості в Нижньому Новгороді Ви можете по тел. + 7-952-773-54-00.

Посилання по темі

Віртуальний тур в Вашому оголошенні

Пропонуємо один раз побачити, ніж багато разів почути, що таке віртуальний тур і як він доносить інформацію до свого споживача. Ріелтор, провідний проект з продажу цього об'єкта, став першим замовником віртуального туру на порталі supern.ru

Як це виглядає?
Що необхідно власнику або ріелтору для того, щоб розмістити свій об'єкт на нашому ресурсі?