Реклама
Реклама
Реклама

Вибухи на складі боєприпасів: Нацгвардія перекрила трасу в районі Калинівки (маршрути об'їзду)

Вибух на складі боєприпасів в Калинівці / REUTERS

У зв'язку з надзвичайною ситуацією на об'єкті Міністерства оборони України в. Калинівці Вінницької області введено заборону на рух автотранспорту на ділянках державної автомобільної дороги М-21 «Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський» км 284 + 198 - км 298 +966 (г .. Калинівка - м. Вінниця) та «Обхід м Калинівка ». Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору" на сторінці в Facebook .

Перекриття руху автотранспорту здійснюється силами Національної поліції і Національної гвардії.

Читайте також Вогняний "гриб" на сотню метрів: оприлюднено відео потужного вибуху в Калинівці

Рух автотранспорту повідомленням м. Вінниця - м. Київ здійснюється за наступними маршрутами:

- з боку р .. Київ: Київ - Бердичів - автомобільна дорога Р-31 «Бердичів - Хмільник - Літин - (М-12)», роз'їзд в напрямку. Хмельницький і Вінниці;

- з боку Вінниці: автомобільні дороги М-12 «Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам'янка» - Р-17 «Біла Церква - Тетіїв - Липовець - Гуменне - (М-12)» - О-02-17- 05 «гр. Житомирській області - Погребище - Іллінці »- Т-02-03« Турбів - Погребище - Сквира »- Біла Церква - Київ;

- з боку Вінниці: автомобільні дороги М-12 «Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам'янка» - Р-31 «Бердичів - Хмільник - Літин - (М-12)» - Бердичів - Київ.

Як повідомляв УНІАН, пожежа на складах боєприпасів в Калинівці Вінницькій області розпочався близько 22:00 26 вересня. По тривозі піднято всі сили служби, в тому числі, і керівництво. В уряді не виключають, що причиною пожежі в Калинівці могли бути зовнішні чинники.

На даний момент евакуйовано 30 тисяч осіб. Військова прокуратура кваліфікувала пожежа і вибухи на складі з боєприпасами поблизу Калинівки Вінницької області як диверсію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter