Реклама
Реклама
Реклама

Гра Subway Surfers для Windows Phone 8

Вийшла довгоочікувана гра Subway Surfers на Windows Phone 8, яка встигла за останні півтора року стати неймовірно популярною серед користувачів Android і iOS. Розробники - студії Kiloo Games і Sybo Games, а версія гри 1.16 збігається з версією на iPhone і Android. Грати в Subway Surfers зможуть власники WP8-смартфонів з 1Gb ОЗУ.
Вийшла довгоочікувана гра Subway Surfers на Windows Phone 8, яка встигла за останні півтора року стати неймовірно популярною серед користувачів Android і iOS

Subway Surfers для Windows Phone

Subway Surfers - гра жанру «нескінченний Раннер», в якій герою потрібно бігти вперед, збирати монетки, бонусні предмети, пауерапи, ухилятися від перешкод, стрибати, перескакувати з одних рейок на інші. У теорії, бігти можна нескінченно, але будь-який забіг закінчується, і гра починається з самого початку. У разі Subway Surfers бігти потрібно по підземці, а перешкодами стають поїзда метро. В знак наступаючих різдвяних і новорічних свят в гру були додані ялинки, сніговики, Діди Морози і прикраси.

Гра безкоштовна, грати в Subway Surfers можна на всіх смартфонах на Windows Phone 8 з одним гігабайтом оперативної пам'яті. Підтримка пристроїв з меншим об'ємом пам'яті, ймовірно, буде додана пізніше.

Як встановити Subway Surfers на Windows Phone.

На даний момент гра доступна тільки для США, в російському розділі маркету її поки немає. Щоб встановити гру, відкрийте в настройках телефону розділ «мову + регіон» і встановіть регіон США (мова міняти не потрібно). Потім перезавантажте пристрій і можете безкоштовно скачати гру Subway Surfers для Windows Phone ().

Потім перезавантажте пристрій і можете безкоштовно скачати гру Subway Surfers для Windows Phone ()

Subway Surfers для Windows Phone
Subway Surfers для Windows Phone   Subway Surfers для Windows Phone   Subway Surfers для Windows Phone   Subway Surfers для Windows Phone Subway Surfers для Windows Phone
Subway Surfers для Windows Phone
Subway Surfers для Windows Phone