Реклама
Реклама
Реклама

Відносини з одруженим чоловіком. Що робити?

  1. Хто ви, всього лише інша жінка?
  2. Ви з ним споріднені душі?
  3. Він кине дружину і одружується на вас?
  4. Що таке відносини з одруженим чоловіком
  5. Як впоратися з ситуацією
  6. 1. Подивіться правді в очі
  7. 2. Не випускайте з уваги інші варіанти
  8. 3. Дивіться на реальні терміни
  9. 4. Зосередьтеся на своїх інтересах
  10. 5. Організуйте групу підтримки
  11. 6. Зверніться по допомогу
  12. 7. Доведіть собі, що заслуговуєте більшого
  13. 8. Подивіться на все очима його дружини

Привіт шановні читачі блогу Сампросветбюллетень

Привіт шановні читачі блогу Сампросветбюллетень!

«Ось уже протягом 4-х місяців у мене стосунки з одруженим чоловіком. ... Ми відразу вирішили, що у нас відносини будуть без почуттів і зобов'язань. ... у нас був секс і я не розумію, що зі мною сталося. Я страждаю, божеволію і мене шалено тягне до нього. Не хочу його втрачати. Як взяти під контроль свої почуття і як розібратися в стосунках ? »- запитує Катерина.

«У мене стосунки з одруженим чоловіком, ми любимо один одного, але в наміри чоловіка не входить кидати свою сім'ю, там діти, борги. Наші стосунки тривають рік, мені дуже добре з ним, але стає погано коли він йде, я впадаю в депресію на добу і лише тоді заспокоююся, коли ми знову з ним зустрічаємося. Кілька разів намагалася з ним розлучитися, але проходить небагато часу і він починає сам шукати зі мною зустрічі. Причому я йому ніколи не можу подзвонити, він сам телефонує і каже коли зможе прийти. Чи не ладяться відносини і з іншими чоловіками, починаю порівнювати з ним. Допоможіть налагодити особисте життя, втомилася від всього цього », - пише Наташа.

Хто ви, всього лише інша жінка?

У відносинах ви всього лише «інша жінка» і чекаєте своєї черги? Якщо ви опинилися в стосунках з одруженим чоловіком, то пора змінити ситуацію. Пора йти вперед. Якщо ви витрачаєте свій час на одруженого чоловіка, він не тільки викраде ваше серце, а й «винесе» вам мозок.

Якщо ви готові прийняти статус «іншої жінки», значить, свідомо чи несвідомо, ви визнаєте себе негідною бути на першому місці і занижуєте свою самооцінку.

Ви з ним споріднені душі?

Можливо, ви зараз думаєте, що ви з ним споріднені душі і так добре підходите один одному Можливо, ви зараз думаєте, що ви з ним споріднені душі і так добре підходите один одному. Я читаю таке часто в листах від жінок, які зустрічаються з одруженим чоловіком. Подивіться уважніше на поведінка чоловіка і подумайте про це гарненько ще раз.

Відповідайте собі на питання:

Ваша споріднена душа - це чоловік, який відводить вам роль коханки і «іншої жінки»?

Ваша споріднена душа - це чоловік, який веде подвійне життя, вважає за краще «гри» чесності і відкритості з близькими?

Якщо він не порядний з дружиною і бреше їй, чи буде він порядною з вами?

Навіть якщо чоловік говорить вам, що він піде від дружини, що між ними все скінчено, чому він спочатку не вирішить свої проблеми, не поставить крапку в одних відносинах, перш ніж починати інші?

Чому він звалює на вас такий тягар?

Зверніть увагу як він каже про свою дружину. Його відгуки про неї поважні і чесні? Чому він відчуває, що не хоче бути з нею в шлюбі? Він поважає жінок? Якщо він ображає дружину і звалює провину на неї одну, можливо, на час це дає вам почуття впевненості, тому що це переконує вас, що він більше не любить її. Але в один прекрасний день, на її місці можете опинитись і ви. Хотіли б ви, щоб він так само відгукувався і про вас?

Він кине дружину і одружується на вас?

Деяких жінок одружені чоловіки утримують поруч з собою обіцянками, що вони залишать свою дружину і одружуються на них в майбутньому Деяких жінок одружені чоловіки утримують поруч з собою обіцянками, що вони залишать свою дружину і одружуються на них в майбутньому. Але треба пам'ятати, що ми живемо в теперішньому моменті, а не в майбутньому. У вас немає гарантій, що коли-небудь його шлюб закінчиться.

Дослідження показують, що відносини, які склалися на грунті зради чоловікові бувають життєздатні в 5% випадків. Якщо чоловік зрадив дружині з вами, тобто передумови, що він змінить і вам. Якщо він зараз живе обманом, як ви зможете довіряти йому в майбутньому?

Найважливіші відносини, які ми будуємо в цьому житті - це відносини з самою собою. Наскільки ви любите себе, наскільки ясно усвідомлюєте хто ви і чого ви хочете? Які ваші життєві принципи?

Ніхто не планує заздалегідь, що закохається в одруженого чоловіка. Фізична привабливість, життєві обставини, незадоволеність відносинами, романтичні ситуації, що здається душевна близькість штовхають на зраду.

Якщо ви опинилися в стосунках з одруженим, вам необхідно зробити крок назад, проявити холоднокровність, подивитися на ситуацію реалістично.

Що таке відносини з одруженим чоловіком

1 1. У таких відносинах відбуватимуться спонтанні зміни часу зустрічей, ваше побачення може бути скасовано в останній момент, ваші плани, на які ви давно розраховували можуть бути раптово відкладені і скасовані по «сімейними обставинами».

2. Можливо ви будете проводити відпустку одна, а він буде в компанії дружини і дітей, але не з вами. Ви будете почувати себе вразливою в цей час.

3. Ймовірно вам доведеться тримати ваші з ним стосунки в таємниці, ви не зможете ділитися ними з близькими, як це могло б бути в нормальних відносинах. Ви не зможете познайомитися з його батьками, з його родичами і колом друзів, можливо тільки після його розлучення в майбутньому, але не забувайте, що ми живе зараз в сьогоденні.

4. Частина його життя буде проходити в стороні від вас, ви будете почувати себе ізольованою. Ви будете жити в тіні його життя.

5. Ви будете переживати ряд психотравмуючих ситуацій, ваші внутрішні ресурси будуть виснажуватися більше, ніж ви отримуєте натомість в таких відносинах.

6. Одружений чоловік, який шукає відносин поза шлюбом, може не мати намірів розлучитися зі своєю дружиною. Можливо, він навіть планує розлучення, однак у нього можуть бути причини вважати, що час для розлучення зараз не підходящий.

7. Дуже часто одружені чоловіки переконують жінок, що вони вже не мають інтимних зв'язків зі своєю дружиною, що сплять в окремих ліжках. Як правило, якщо вони ще одружені і живуть під одним дахом, можете не сумніватися, що вони все ще сплять разом, і можливо, його дружина й гадки не має про ваше існування.

8. Чоловік, яким ви цікавитеся і можливо любите - обманює чоловік. Хочете ви бачити це чи ні, але відносини з одруженим чоловіком зачіпають ваше сприйняття світу в цілому. Якщо близька людина може обманювати і брехати, то і всі інші чоловіки можуть бути здатні до того ж, ваше сприйняття чоловіків і відносин в цілому починає змінюватися, навіть якщо ви самі цього поки не помічаєте. Відносини з одруженим чоловіком змінюють ваш світогляд і сприйняття світу в гіршу сторону.

9 9. Один з найважливіших елементів будь-яких відносин - це здатність до особистого росту і розвитку. Відносини з одруженим чоловіком, які не розвиваються, не тільки утримують вас від можливості знайти чоловіка для шлюбу, але і перешкоджають вашому особистому зростанню, тому що ви занурюєтеся в очікування невизначеного.

Задайте собі питання:

Яких стосунків ви дійсно хочете?

Скільки часу ви готові тримати своє життя в очікуваннях, поки він розірве свій шлюб, втрачаючи можливість вибрати?

Ви дійсно хочете відносин, які необхідно приховувати?

Ви хочете відкрито і без страху з'являтися всюди з вашим чоловіком?

Ви хочете мати можливість представити вашого обранця батькам і близьким, проводити разом відпустку і свята?

Наскільки реалістично ви уявляєте собі можливу ситуацію, що його дружина і діти можуть виявити вашу зв'язок і як можуть відреагувати на це?

Як впоратися з ситуацією

Щоб впоратися з ситуацією, необхідно відновити власний баланс в цій повністю неврівноваженою ситуації.

1. Подивіться правді в очі

Коли ви закохані в одруженого чоловіка, вам дійсно може бути важко бачити правду. У більшості випадків чоловіки хочуть утримати і дружину, і коханку.

Відносини з одруженим чоловіком можуть бути наповнені романтикою, широкими жестами, надмірними виразами любові. Але все це чоловік робить, тому що розуміє: ви знаходитеся в сумнівному становищі. Йому необхідно змусити вас думати, що відносини з ним дійсно стоять вашого часу і уваги. Не приймайте все що він говорить вам за чисту монету. Не існує способу паралельно підтримувати чесні і відкриті відносини.

2. Не випускайте з уваги інші варіанти

Багато жінок, які вступили у відносини з одруженим роблять одну велику помилку - припиняють зустрічатися з іншими чоловіками, віддаючи йому всю свою увагу і час. Якщо ви захопилися одруженим чоловіком, запропонуйте йому пошукати вас після того, як він отримає розлучення і продовжуйте шукати нові варіанти.

3. Дивіться на реальні терміни

Якщо чоловік клянеться, що скоро розлучиться зі своєю дружиною, встановіть термін, скільки ви готові його чекати. Якщо чоловік не називає вам термін, коли він подасть заяву і отримає розлучення, це вказує на те, що у нього немає наміру розлучитися. Часто чоловіки посилаються на дітей, кажучи, що їм краще подати на розлучення коли дитина буде постарше і все в цьому роді. Обміркуйте такий стан серйозно, чи варто вам втрачати свої роки?

4. Зосередьтеся на своїх інтересах

Не будьте готової зустрічатися з ним кожен раз, як тільки він зможе втекти від сім'ї, тільки тому, що він зараз раптово став для вас доступний. Не робіть його вашим головним пріоритетом, в той час як ви для нього не першочерговий пріоритет.

Зосередьтеся на своїх інтересах, замість того, щоб сидіти і думати де і з ким зараз чоловік або інвестувати в нього весь свій час і сили. Що для вас зараз головне в житті, що робить вас щасливою? Точно не життя в тіні чоловіка в очікуванні його уваги. Займіться своїми захопленнями, підіть вивчати щось нове, подумайте, що ви можете зробити прямо зараз, щоб поліпшити своє життя.

5. Організуйте групу підтримки

Вибратися з відносин з одруженим чоловіком буває дійсно важко. Швидше за все, він буде намагатися утримати вас, використовуючи ваші слабкі місця, на які він так спритно тиснув до цього. Вам знадобиться підтримка. Згуртуєте навколо себе близьких людей, яким ви довіряєте, створіть для себе групу підтримки.

6. Зверніться по допомогу

У деяких випадках, коли ви відчуваєте залежність від одруженого чоловіка і вам не вистачає власних сил, щоб припинити ці відносини, запитайте: чому ви опинилися в такій ситуації? Які мотиви, потреби, внутрішні суперечності вами рухають? Психологічна допомога може бути в таких випадках хорошим доповненням вашій групі підтримки. Часто в стосунках з одруженими виявляються жінки з проблемами самооцінки і самореалізації. Правильно підібрана терапія допоможе вам вивести своє життя на новий рівень і набути впевненості в собі.

7. Доведіть собі, що заслуговуєте більшого

Вашою постійною думкою повинно бути, що ви заслуговуєте більшого, ніж таємні відносини з чоловіком, який обманює свою дружину і суспільство. Чим більше ви будете переконані в цьому, тим легше вам буде припинити відносини. Складіть список того, чого ви заслуговуєте як жінка у відносинах з чоловіком і переконайте себе в цьому. Ви помітите як почне змінюватися ваше ставлення до того, що відбувається.

Зупинитися на виборі бути коханкою одруженого чоловіка - не найкраще рішення. Це заморозка розвитку вашого життя, топтання на одному місці. Він можливо буде намагатися шукати вас, показувати що ревнує - це все частина гри. Йому було зручно мати вас поруч і він не хоче відмовлятися від такого задоволення.

8. Подивіться на все очима його дружини

Щоб бачити ситуацію об'єктивно, необхідно подивитися на неї з усіх точок зору. Встаньте на місце його дружини і спробуйте подивитися на все її очима. Що нового ви побачите?

Пам'ятайте, в таких відносинах чоловік буде робити все, щоб зробити вас залежною від нього, щоб ви відчували, що відносини коштують того стресу, який вам доводиться відчувати. Ви можете витратити роки в тіні його життя, можете виснажити свої внутрішні резерви в очікуванні змін, тільки щоб виявити, що ваші зусилля були марні.

Відносини з одруженим чоловіком - болюча, травмує вашу психіку ситуація. Багатьом жінкам в подібних ситуаціях здається, що їх випадок унікальний, що вони нарешті зустріли чоловіка своєї мрії, що їх взаємні почуття особливі і за них варто боротися і терпіти тимчасові труднощі. На жаль, в більшості випадків, такі історії схожі один на одного, і хоча іноді все закінчується «хепі-ендом», найчастіше, жінки переживають розчарування і отримують психологічні травми.

Удачі вам і до швидких зустрічей на сторінках Сампросветбюллетеня!

Робот вибрав для вас інші статті на схожу тему:


Хто ви, всього лише інша жінка?
Ви з ним споріднені душі?
Він кине дружину і одружується на вас?
Хто ви, всього лише інша жінка?
У відносинах ви всього лише «інша жінка» і чекаєте своєї черги?
Ви з ним споріднені душі?
Ваша споріднена душа - це чоловік, який веде подвійне життя, вважає за краще «гри» чесності і відкритості з близькими?
Якщо він не порядний з дружиною і бреше їй, чи буде він порядною з вами?
Навіть якщо чоловік говорить вам, що він піде від дружини, що між ними все скінчено, чому він спочатку не вирішить свої проблеми, не поставить крапку в одних відносинах, перш ніж починати інші?
Чому він звалює на вас такий тягар?