Реклама
Реклама
Реклама

«Лабораторія Касперського» і Ferrari: від спонсорства до повномасштабної співпраці у сфері інформаційної безпеки

  1. Про партнерство «Лабораторії Касперського» і Scuderia Ferrari

«Лабораторія Касперського», протягом трьох років виступає офіційним спонсором команди Scuderia Ferrari в гонках «Формули-1», повідомляє про те, що всесвітньо відомий автовиробник вибрав її технології та рішення для захисту своєї IT-інфраструктури. Відповідну угоду терміном на 5 років було підписано главами обох компаній в квітні 2013 року.

Технологічне партнерство передбачає впровадження в IT-інфраструктуру Ferrari комплексної захисної платформи «Лабораторії Касперського», що включає в себе набір додатків і технологій, що максимально відповідають потребам легендарної автомобільної компанії. Саме гнучкість і можливість індивідуалізації захисної платформи «Лабораторії Касперського» забезпечили вибір IT-департаменту Ferrari в її користь після 6 місяців порівняльних випробувань. На даний момент захисні рішення «Лабораторії Касперського» вже встановлені на 4 тис. Комп'ютерів в головному офісі Ferrari, а протягом року система інформаційної безпеки буде розгорнута на всіх вузлах корпоративної мережі італійського автовиробника.

«Лабораторію Касперського» і Ferrari об'єднують дві речі: пристрасть до швидкості і пошук синергії, - розповідає Євген Касперський, генеральний директор «Лабораторії Касперського». - Подібно Ferrari, ми миттєво реагуємо на нові загрози, і одними з перших пропонуємо першокласні засоби захисту від них, залишаючись першопрохідцями в питаннях інформаційної безпеки. Як команда Scuderia Ferrari, талановито об'єднала передові автомобільні розробки з видатними здібностями гонщиків «Формули-1», ми шукаємо синергію в комбінації інноваційних технологій захисту і експертизи наших «пілотів» - розробників, аналітиків і всіх, хто надає їм підтримку ».

«Лабораторія Касперського» виступає офіційним спонсором команди Ferrari в гонках «Формули-1» з 2010 року. За цей час масштаби співпраці компаній в рамках спонсорства значно зросли, а логотип «Лабораторії Касперського» незмінно розміщується на болідах Ferrari протягом трьох сезонів. В рамках нового етапу взаємодії «Лабораторія Касперського» буде захищати від кіберзагроз робочі станції і мобільні пристрої співробітників автомобільної компанії, а також промислові комп'ютери, які контролюють виробничі процеси.

Директор з інформаційних технологій Ferrari Вітторіо Боер і директор з досліджень і розробки «Лабораторії Касперського» Микола Гребенніков
Директор з інформаційних технологій Ferrari Вітторіо Боер і директор з досліджень і розробки «Лабораторії Касперського» Микола Гребенніков.

«Ми прагнемо до досконалості у всіх областях нашого бізнесу, і до питань IT-безпеки підходимо дуже серйозно. Для захисту нашої основної цінності - інтелектуальної власності - ми потребували надійному технологічному партнері, здатному запропонувати комплексне, передове захисне рішення. І як такого партнера ми вибрали «Лабораторію Касперського», чия захисна корпоративна платформа відрізняється першокласним якістю, дає можливість комбінувати різні додатки і налаштовувати систему захисту у відповідності з нашими індивідуальними потребами. Ми маємо намір розвивати наше технологічне партнерство в довгостроковій перспективі і сподіваємося, що ці 5 років стануть лише його першим етапом », - заявив Вітторіо Боер (Vittorio Boero), директор з інформаційних технологій Ferrari.

«Зростання в корпоративному секторі є стратегічним завданням« Лабораторії Касперського ». Завдяки своїм проривним технологіям і розробкам компанія неодноразово визнавалася лідером в сегменті великого бізнесу провідними незалежними аналітиками. А випущена на початку 2013 року нова корпоративна платформа Kaspersky Security для бізнесу лише підсилює наші позиції в цьому сегменті, надаючи компаніям кращу на сьогоднішній день захист від шкідливого ПЗ та інших кіберзагроз. Завдяки високій функціональності платформи і легкості управління IT-фахівці отримують максимально зручні інструменти для побудови надійної системи захисту », - зазначив Олександр Єрофєєв, директор по маркетингу« Лабораторії Касперського ».

Про партнерство «Лабораторії Касперського» і Scuderia Ferrari

Партнерство «Лабораторії Касперського» і Scuderia Ferrari офіційно почалося в травні 2010 року на іспанському гран-прі в Барселоні. Перший етап співпраці включав спонсорство команди Ferrari AF Corse на змаганнях серії Ле-Ман і статус Official Supplier команди Scuderia Ferrari на гонках «Формула-1». У листопаді 2010 року «Лабораторія Касперського» отримала статус офіційного спонсора команди Scuderia Ferrari в гонках «Формула-1» на два роки. Логотип компанії з'явився на болідах команди в «Формулі-1». Крім того, було підписано ліцензійну угоду, яка дозволила випустити спільний захисний продукт: Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition з інтерфейсом в стилі Ferrari і додатком з грою-симулятором Ferrari Virtual Academy. «Лабораторія Касперського» стала ініціатором участі легендарної гоночної команди «Формули-1» в Moscow City Racing в 2011 і 2012рр.

В рамках співпраці з Ferrari «Лабораторія Касперського» в даний час проводить акцію, яка дає шанс будь-якому інтернет-користувачеві повболівати з трибун на гонці в Італії за знамениту команду «Формули-1». подробиці на www.kaspersky-f1.ru .