Реклама
Реклама
Реклама

Купити профільну трубу в Краматорську, ціна за метр. Труба профільна з доставкою по Україні та Донецькій області

Купити профільну трубу в Україні можна від цілого ряду заводів виробників. Але при придбанні від металургійного заводу потрібно замовляти вагонні норми і чекати черги на відвантаження не один день Труба профільна використовується сьогодні, найчастіше в будівництві легких швидкомонтованих металевих конструкцій, як каркасів для дахів з покриттям полікарбонатом або профнастилом.

Профільна труба ціна якої на нашій металлобазе в Краматорську найнижча в регіоні, буває прямокутного і квадратного перетину. Найменший розмір профільної труби в продажу на нашому складі металопрокату 16 * 16 мм, найбільший 100 * 100 мм. Більш докладно про розміри труб можна дізнатися з каталогу металопрокату в розділі - труба профільна.

Від квадратної заготовки вона відрізняється порожниною всередині профілю, що значно знижує вагу металоконструкції з цього виду металопрокату, при одночасно високій міцності конструкції. Цей прокат на сьогодні використовується в усіх галузях життя і діяльності людини. З профільної труби роблять рами автомобільних причепів і каркаси кузова вантажівок, з профілю виготовляють деталі садових меблів і елементи для несучих конструкцій в огорожах. Квадратний профіль поєднав в собі легкість, елегантність і надійність. При цьому він не відрізняється високою вартістю.

Ціна профільної труби за погонний метр, набагато нижче ніж у квадратної заготовки не має отвори всередині, що і надає популярності в будівництві цього виду фасонного прокату. Товщина стінки цього профілю зі сталі залежить від розмірів і перерізу. Найбільш популярні розміри в будівництві альтанок і навісів труби 40 * 40 мм і 40 * 25 мм. З цього профілю виготовляють торгове обладнання та складські стелажі, профільна труба використовується в рамах автомобілів і автонавантажувачів. Перила огорожі та захисні конструкції для монтажу електропроводки, світильники і торгові павільйони не можливо уявити без використання цього профілю.

В каталозі металопрокату на нашому сайті ви знайдете всю лінійку профільних труб від заводів виробників в Україні, офіційними представниками яких в Краматорську, Слов'янську, Дружківці, Костянтинівці та інших містах Донецької області, є наш інтернет магазин будматеріалів Проком.

Труби квадратні використовуються:

  1. для зварних конструкцій при виробництві металевих вхідних дверей;
  2. засклінні балконів;
  3. облаштуванні теплиць;
  4. облаштуванні навісів з використанням як легких покрівельних матеріалів у вигляді прозорого полікарбонату, так і промислових покрівель з профнастилу.

У прямокутні труби зручно вкручувати саморізи по металу при кріпленні металочерепиці, або кріпити суцільну обрешітку з ОСБ плити або обрізної дошки під Ондулін, або інший покрівельний матеріал. Особливо популярна стала профільна труба при будівництві швидкомонтованих будівель і літніх майданчиків для літнього відпочинку.

Купити профільну трубу в Краматорську, Слов'янську, Артемівську - Бахмуті, солідарний, Дружківці, Костянтинівці та інших містах Донбасу можна зробивши замовлення в інтернет магазині Проком сплативши покупку при доставці. Вартість доставки включає в себе навантаження, вивантаження і безкоштовний занесення на поверх або будівельний майданчик. Спеціальні оптові знижки і подарунки для оптових покупців будуть приємним подарунком для постійних клієнтів нашого інтернет магазину будматеріалів і металопрокату.