Реклама
Реклама
Реклама

Всім вкладникам одеського "Імексбанку" пообіцяли за два місяці повернути гроші

2 2   8 січня Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів в Імексбанк тимчасову адміністрацію, яка буде функціонувати до 26 квітня 8 січня Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів в "Імексбанк" тимчасову адміністрацію, яка буде функціонувати до 26 квітня. У зв'язку з цим вкладч з ики одеського "Імексбанку", куди днями ввели тимчасову адміністрацію, отримають свої внески протягом двох місяців.

Таку обіцянку дав директор департаменту економічного розвитку Одеської обладміністрації Олег Муратов. Правда, це стосується тих власників депозитів, у яких вклади становили менше 200 тис. Грн., Тому що саме такі суми я астраховани у Фонді соціального страхування, який буде проводити виплати.

Крім того, найближчим часом людям обіцяють повернути залишки на зарплатних і пенсійних рахунках, а також на рахунках соціальних виплат.

- Нам вдалося, розуміючи ситуацію і прогнозуючи її, мінімізувати втрати бюджетників. До. моменту, коли в банк була введена тимчасова адміністрація, нам вдалося все повністю перевести в інші банки, а якщо потрібно, в екстрених ситуаціях люди отримали і ще отримають до кінця місяця свою пенсію через пошту. Те ж саме стосується виплат малозабезпеченим, при народженні дитини, - подчеркнуд О.Муратов.

* Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.