Реклама
Реклама
Реклама

За парковку в Відні не за правилами тепер доведеться платити ще більше

  1. Як я економлю на готелях до 20%?

Міська влада не перестають піклуватися про наповнення бюджету столиці і боротися з заторами і пробками. Так наступний рік для всіх власників автотранспорту почнеться з збільшення вартості

Так наступний рік для всіх власників автотранспорту почнеться з збільшення вартості

Міська влада не перестають піклуватися про наповнення бюджету столиці і боротися з заторами і пробками. Так наступний рік для всіх власників автотранспорту почнеться з збільшення вартості послуг евакуаторів і штрафів за неправильну парковку.

Залишити машину в спеціально відведеному для цього місці є величезною проблемою не тільки в Відні. Але це вирішується точно так само як і в інших містах Австрії та інших держав. Не знайшовши вільного офіційного місця, водії залишають своїх «залізних» коней на будь-якому доступному місці. З січня 2012 року такий «вчинок» власникам машин буде обходитися на 15 євро дорожче, тобто 36 замість раніше 21 євро. Хоча в деяких випадках штраф не виписують, а просто евакуюють автомобіль. У такій ситуації водій розлучиться вже з набагато більшою сумою - 192 євро, а з березня 2012 року вона збільшиться до 242 євро.

Згідно з даними водійського клубу «Öamtc», кожні вихідні в Відні евакуюють близько 300 авто.

Як я економлю на готелях до 20%?

Все дуже просто - шукайте не тільки на букінгу. Я віддаю перевагу пошуковик RoomGuru . Він шукає знижки одночасно на Booking і на 70 інших сайтах бронювання.

Готелі зі знижкою тут

Як я економлю на готелях до 20%?
Як я економлю на готелях до 20%?