Реклама
Реклама
Реклама

Види нерухомості в Великобританії

Сучасна Великобританія - це стабільна економіка, розвинена міська інфраструктура, високий рівень життя. Британська нерухомість може стати відмінним грошовим вкладенням. Нерухоме майно туманного Альбіону користується попитом не тільки серед місцевого населення, а й серед іноземних інвесторів. Це у великій мірі сприяє тому, що ціни на об'єкти невблаганно ростуть. Ціни на нерухомість в середньому ростуть на 10-15% на рік, що ніяк не впливає на купівельний попит.

Ціни на нерухомість в середньому ростуть на 10-15% на рік, що ніяк не впливає на купівельний попит

Умовно житлова нерухомість Великобританії ділиться на такі різновиди: квартири в багатоквартирних житлових комплексах, таунхауси на 2 квартири, окремі будинки, багатоквартирні таунхауси. Важливо відзначити, що в цій країні існують різні види власності. Володіння цілком (це може бути ділянка землі або будь-яка споруда). Земельна ділянка може належати власникові на основі договору оренди, який укладається на 100 років або навіть більше.

Gостройка, яка знаходиться на орендованій ділянці, є власністю цього власника. Третій вид власності в Великобританії передбачає, що права ділянку землі розділені між декількома власниками. Прикладами такого нерухомого майна можуть бути таунхауси або багатоквартирні житлові комплекси. Купуючи нерухомість у Великобританії, необхідно приділити увагу місцю розташування. Елітні об'єкти розташовані в столичних районах Лондона: Мейфері, Найітсбрідже, Південному Кенсінгтоні. Заміська нерухомість широко представлена ​​в графствах Бекінгемшір, Оксфордшир, Беркшир. Для грошового інвестування підходять райони Кінгс-Крос, Вестмінстер.

Дуже вигідним вкладенням може стати покупка справжнього англійського замка. Щороку влада виділяє кошти власникам такої нерухомості для підтримки пам'ятників архітектури в хорошому стані. Якщо замок має важливе архітектурне значення, то його частина повинна бути обов'язково відкрита для відвідування туристів. Ознайомитися з цікавими пропозиціями і дізнатися, де представлена ​​краща нерухомість у Великобританії можна на premier-master.com. На сайті нашої компанії представлена ​​повна база об'єктів Англії. Тут можна знайти дороге елітне житло і бюджетні варіанти. Співпраця з компанією Premier Realty Master - це запорука вигідною і швидкої угоди.