Реклама
Реклама
Реклама

Електронний гаманець Payeer в Білорусі: реєстрація і вхід, виведення грошей

  1. Звідки до нас прийшов Пайер? Пайер гаманець - платіжний сервіс родом з Грузії. Він заробив більше...
  2. Пайер гаманець в Білорусі
  3. Як поповнити Пайер гаманець з Білорусі. Послуги і тарифи

Звідки до нас прийшов Пайер?

Пайер гаманець - платіжний сервіс родом з Грузії. Він заробив більше 5 років тому, і за цей період число акаунтів переважило планку в 7,5 мільйона. До слова, інструмент підтримується порядку в 200 країнах. Також пострадянські держави користуються послугами сервісу, в тому числі і Білорусь. З Payeer доступні платежі по всьому світу. Відзначимо, що грузинський Націбанк видав системі фінансову ліцензію.

Сильні і слабкі сторони портмоне

Чому варто звернути увагу на вказаний електронний гаманець на нашу думку? Тому що в її функціонал виразно виділяються наступні переваги:

1. Зручна платформа для переказу грошей. Навіть не зареєстрований в системі користувач може зробити міжнародний переказ. У тому числі робота з криптовалюта.

2. Радує швидкість отримання аккаунта, створити Пайер гаманець - справа незапорошене.

3. Працюють як з фізособами, так і з бізнесом.

4. Безліч способів оплати. Не треба довго думати над тим, як покласти гроші на Пайер гаманець.

5. Система стягує відносно невисокі комісії за надання послуг. Додатково відраховується відсоток за роботу шлюзу - фінансового посередника.

6. Payeer гаманець в Білорусі теж можна завести, як і в будь-якій державі, що входить до переліку країн-партнерів.

7. Розширена мережа партнерів, в їх числі банки, електронні системи і платіжні Віза і Мастеркард. Правда, білоруські банки ще тут не засвітилися.

8. Вишенькою цього переліку стало те, що тут користувачі можуть вільно розпоряджатися фінансами, немає контролю з боку державних структур.

Вам вже цікаво, як створити Пайер гаманець в Білорусі? Перейдемо до мінусів для білорусів. Сервіс випускає по ліцензії Мастеркард свою унікальну картку Payeer Platinum. Вона безкоштовна. По ній обіцяють проведення операцій з оплати без комісій, а при знятті коштів буде враховуватися тільки комісія сторонніх установ. Все було б добре, але білоруси картку отримати не зможуть, тому що вона доступна тільки для жителів держав, що входять в Європейську економічну зону. Так розпорядилася платіжна система Мастеркард.

Пайер гаманець в Білорусі

Зареєструвати аккаунт з нашої країни дозволяється Зареєструвати аккаунт з нашої країни дозволяється. Пайер під білоруським соусом: що з ним робити? На наш погляд, створити Payeer гаманець можна без особливих зусиль на офіційному сайті. У Payeer гаманець реєстрація займе мало часу, потрібно лише вказати електронну скриньку і ввести код безпеки. Готово!

Так, такий аккаунт теж має право на існування, однак для більшої зручності і свободи краще пройти процедуру ідентифікації рахунку (підтвердження особи). Тут йти нікуди не доведеться. Для чого це треба робити? Щоб запобігти діям зловмисників. Щоб отримати підтверджений статус треба задати наступну інформацію:

  • вибрати вид аккаунта: бізнес або персональний,
  • написати ім'я та прізвище,
  • переходимо в рядку «Документ, що засвідчує особу». Тут треба завантажити скан або фото паспорта (дозволяється і закордонного), водійського посвідчення або навіть військового квитка.
  • в наступній сходинці потрібно підтвердити свою адресу. Завантажте в цей рядок знімок або скан прописки в паспорті (якщо в попередньому рядку ви вибрали його), або будь-який інший офіційний документ з вашою адресою.

Далі чекайте рішення сервісу. Далі розповімо про те, як поповнити Payeer гаманець в Білорусі найбільш оптимальним виходом.

Як поповнити Пайер гаманець з Білорусі. Послуги і тарифи

Що вміє гаманець? У число його можливостей входять такі послуги, як обмін, а також переказ коштів, поповнення і виведення грошей, оплата в режимі онлайн.

Отже для нас є поповнення з комісією 0,95-2% через банківські картки Мастеркард, Віза і Маестро, через цифрові системи   Яндекс гроші   ,   ківі   , Обмінники WebMoney, Ідрам і багато інших платформи Отже для нас є поповнення з комісією 0,95-2% через банківські картки Мастеркард, Віза і Маестро, через цифрові системи Яндекс гроші , ківі , Обмінники WebMoney, Ідрам і багато інших платформи. А як поповнити Пайер гаманець через баланс мобільного телефону? Це поки доступно для операторів МТС. Насправді інструментів багато, вибирати потрібно той, який відповідає вашим можливостям.

Насправді інструментів багато, вибирати потрібно той, який відповідає вашим можливостям

Також доступний обмін валют, проходить за внутрішніми курсам системи. Ловіть бонуси на Пайер гаманець: тут діє плаваючий курс. Це означає, що щодня картинка з вартістю валют змінюється. Чим частіше переглядати сторінку, тим більше шансів вловити курси в вигідному для вас напрямку зі знижкою до 100%.

Чим частіше переглядати сторінку, тим більше шансів вловити курси в вигідному для вас напрямку зі знижкою до 100%

Новинка сервісу - «Валютна біржа». Тут користувачі обмінюються між собою валютою по бажаним курсам.

Тобто клієнт сам створює і оплачує заявки на обмін. Зовні ці заявки зібрані в список, де в самому верху стоять найвигідніші пропозиції. Однак попереджають, що всі заявки можуть бути оплачені частково. Оплатили - і куплена валюта миттєво прилітає на рахунок. Таким чином, ви можете заробляти на своїх грошах.

Тепер перейдемо до питання про те, як вивести гроші з Пайер гаманця? Шляхи вирішення відповідають способам поповнення. Як ввели, так і виводите.

Звичайно, в житті трапляється всяке, і якщо з якихось причин ви хочете позбутися від електронного портмоне і цікавитеся, як видалити Payeer гаманець, то усунути його самостійно не можна, необхідно звернутися в службу технічної підтримки. Для цього заходите в розділ «Підтримка», який розташований в меню зліва. На відповідь підуть мінімум добу. Але перед цією процедурою гарненько подумайте, адже ведення аккаунта безкоштовне, за задумом зайвий профіль не має доставляти своєму власникові клопоту.

Але перед цією процедурою гарненько подумайте, адже ведення аккаунта безкоштовне, за задумом зайвий профіль не має доставляти своєму власникові клопоту

Звідки до нас прийшов Пайер?
Вам вже цікаво, як створити Пайер гаманець в Білорусі?
Пайер під білоруським соусом: що з ним робити?
Для чого це треба робити?
А як поповнити Пайер гаманець через баланс мобільного телефону?
Тепер перейдемо до питання про те, як вивести гроші з Пайер гаманця?