Реклама
Реклама
Реклама

Як вивести WebMoney на карту банку? | Олексій Сєдих | Особисті фінанси та бізнес-Online

  1. Перекласти WebMoney на карту можливо при дотриманні деяких умов:
  2. Отже, сам процес виведення грошей!
  3. Про податки!

Всім доброго дня

Всім доброго дня! Упевнений, не один раз у вас виникали питання з тим, як же можна сидячи вдома вивести WebMoney на свою банківську карту, та ще й без оподаткування бажано. Отже, зараз розповім.

Вивести WebMoney гроші на банківську карту можна за допомогою спеціального і запам'ятовується сервісу - WmToCard (переклад - "з WebMoney на карту"). Для цього, необхідно перейти на сайт-обмінник по посиланню.

Зміст статті

Перекласти WebMoney на карту можливо при дотриманні деяких умов:

1) У вас повинна бути пластикова карта компанії Visa, MasterCard, Maestro або Momento;

2) Ваш атестат в системі WebMoney повинен бути не нижче формального. Якщо нижче, то просто потрібно закачати копію паспорта та ІПН в своєму особистому кабінеті в системі WebMoney;

3) Переклад можливий на будь-яку карту ОщадБанку, Зв'язкового Банку, Банку ВТБ24 / ТЕЛЕБАНК, але обов'язково рублевого рахунки.

Отже, сам процес виведення грошей!

1) Входимо в свій WebMoney Keeper Classic;

2) Заходимо на сайт - WmToCard;

3) авторізуемся через WebMoney Keeper Classic і нас перекидає вже під логіном під своїм WMID

Заповнюємо наступну форму:

Прізвище та ім'я вказуємо на англійській мові відповідно до того, як вони вказані на банківській картці. Потім підтверджуєте заявку на обмін, оплачуєте WebMoney і протягом пари хвилин прийде переклад до вас на карту.

Увага!!! Якщо сталася помилка, про яку вас повідомляє сервіс, то не варто переживати через переклад. Можливі дві ситуації - 1) Переклад здійсниться через деякий час; 2) Вам повернуть сплачені гроші назад на WebMoney.

Про податки!

В принципі, переклад з сервісу на вашу карту буде здійснено також з банківської карти, тому податками такі приватні перекази не обкладаються. Але, якщо суми великі і систематичні, то є небезпека того, що вами можуть зацікавитися і попросити відзвітувати за систематичні переклади грошей, що за цивільним законодавством є ознакою підприємницької діяльності і підлягає оподаткуванню. Тому для спокійного сну реєструйте ІП і платите спокійно невеликий податок.

З повагою, Олексій Сєдих

comments powered by HyperComments

Інвестування в проекти, освітлювані на цьому блозі пов'язані з певними ризиками, аж до повної втрати вкладених коштів. Автор не несе відповідальність за дії компаній / проектів, описаних на блозі. Матеріали блогу носять виключно інформаційний характер і не закликають до жодних дій.