Реклама
Реклама
Реклама

Замовити дзеркало в ванну кімнату в Мінську купити в

  1. Замовити дзеркало в ванну кімнату просто
  2. Які види дзеркало у ванну кімнату бувають
  3. Вигідно купити дзеркало у ванну кімнату
  4. Переваги дзеркальних виробів у ванних кімнатах
  5. Що необхідно знати при виборі
  6. Пропозиція від Стекломастера

У дизайнерському проекті не існує дрібниць і тому кожна деталь повинна служити прикрасою, гармонійно поєднується з іншими. У ванній кімнаті дзеркало служить, центральним елементом дизайну, і тому вибирати його необхідно дуже ретельно.

Замовити дзеркало в ванну кімнату просто

Головною особливістю вибору при покупці дзеркало у ванну на замовлення, є специфіка експлуатації, через яку дзеркало, що підходить для вітальні або передпокою в Мінську. Для них будуть просто згубними перепади температур і висока вологість. Купити дзеркало в Мінську в ванну потрібного розміру, знайти в магазині не завжди можливо, що б дзеркало підходило за всіма параметрами: було вологостійким, красивим, квадратне або прямокутне, можливо у вигляді кола. У магазинах послуги з установки дзеркала не завжди є. Тому краще віддати перевагу професіоналам - людям, які знають всі тонкощі і моменти по дзеркалах в ванну. Але важливі моменти все ж варто врахувати при виборі дзеркал. Ми пропонуємо якісні дзеркало з влогостойкім покриттям, яка не боітmc і служить довше ніж звичайне, у вологих приміщеннях., І консультацію. І так на що слід звернути увагу, перед тим як замовити дзеркало в Мінську.

ідеальним варіантом виготовлення дзеркало у ванній кімнаті, вважаються вироби зі срібною амальгамою виробництва Гарді, або польського виробництва дзеркал, яка не боїться впливів пара, осідання вологи і має надійне захисне покриття задньої стінки. На додаток до цього, що б дзеркало служило довше, варто вироби з дзеркала купити з обробленою крайкою, яка захистить край дзеркало у ванну і зробить завершений вигляд. Такий виріб з дзеркал стійко до вологи у ванній кімнаті, забруднень і впливів хімічних засобів очищення.

Дзеркало з вологостійким покриттям, зі зворотного боку пофарбовані в зелений або синій колір. Фіолетовий колір або його відтінки вказують на неможливість встановлення виробу в ванних приміщеннях.

Які види дзеркало у ванну кімнату бувають

Стоїмо не простий вибір, яке дзеркало вибрати. Сьогодні є багато готових моделей, але всі вони або маленькі або не підходять за стилем і розміром. А часом просто хочеться, що індивідуальне замовити з дзеркала в Мінську. Так яке дзеркало в ванну буває:

Вид дзеркалоРозміри дзеркало в ваннуОбробка дзеркало

Розрахунок вартості Дзеркало освітлене срібло Розміри на замовлення: кругле, квадратне, прямокутне, в повний зріст шліфування / фацет дізнатись ціну Дзеркало тоноване бронза Розміри на замовлення: кругле, квадратне, прямокутне, в повний зріст шліфування / фацет дізнатись ціну Дзеркало тоноване графіт Розміри на замовлення: кругле, квадратне, прямокутне, в повний зріст шліфування / фацет дізнатись ціну Дзеркало срібло звичайне Розміри на замовлення: кругле, квадратне, прямокутне, в повний зріст шліфування / фацет дізнатись ціну

Дзеркало у ванну купити в Мінську

Для класичних стильових рішень в інтер'єрі ванної кімнати підходять виготовлені квадратні форми дзеркал або круглі, овальні. Розміри виробів диктують параметри кімнати, вид стільниці під дзеркало у ванну в Мінську або тумба.

Круглі дзеркала ідеально в ванну кімнату підходять для маленьких приміщень, в яких вони послужать прекрасним доповненням до інтер'єру, розширять візуально простір і відмінно виглядатимуть якщо їх розташувати над раковиною. Цікавий ефект допоможуть отримати кілька однакової форми, але різних розмірів. Вони особливо виграшно виглядатимуть на тлі темної обробки або навпаки яскравою.

Овальне дзеркало для ванної кімнати допомагає побачити себе практично з усіх боків, Гладкі рівні краї і чіткі геометричні лінії овальне дзеркало у ванній підкреслить затишок і спокій. Доповнивши маленьким доповнення, як скляна поличка, вам буде зручно використовувати її для своїх дрібниць.

Дзеркало геометричних форм, за рахунок виготовлення під замовлення, підійдуть і в не великі або маленькі ванні кімнати в Мінську.

Вигідно купити дзеркало у ванну кімнату

Квадратні вироби з дзеркал добре виглядають в просторих ванних кімнатах з простою геометрією форм і пастельними або нейтральними фарбами оформлення. Крім установки над раковиною, такими предметами можна прикрасити протилежний стіни і двері. Завдяки цьому прийому можна забезпечити «розмиття» форм кімнати і створити ілюзію нескінченності.

Як своєрідний елемент оформлення можна дзеркало на замовлення в ванну кімнату незвичайної форми. Таке стильове рішення акцентує увагу на дизайні приміщення і підкреслить ексклюзив проекту. Використання дзеркальної мозаїки допоможе візуально «підняти» стелю і ідеально підійде для створення дзеркального інтер'єру, здатного подвоювати простір і змінювати складні деталі і предмети інтер'єру.

Переваги дзеркальних виробів у ванних кімнатах

Застосування дзеркал у ванних приміщеннях:

  • візуально розширює простір;
  • дозволяє експериментувати з інтер'єром;
  • створює додаткові зручності для проведення гігієнічних процедур;
  • допомагає приховувати недоліки стінових панелей.

Що необхідно знати при виборі

При виборі дзеркал необхідно враховувати:

  • розміри вироби;
  • гладкості поверхні виворітного боку. Присутність подряпин, вкраплень, дефектів або шорсткостей свідчить про неякісний товар;
  • товщину вологостійкого покриття дзеркала, яке повинно бути не менше 3 ÷ 4 мм;
  • якість відображення об'єктів повинно бути однаковим по всій поверхні;
  • стиль обробки і форма повинні максимально відповідати дизайну приміщення;
  • гарантії виробника виробів, які є свідченням якості товару, що купується.

Пропозиція від Стекломастера

Щоб якісне дзеркало для ванної купити в Мінську, недорого, без посередників і з доставкою, необхідно всього лише заглянути на сайт компанії "Стекломастер". Виготовляє і реалізує прекрасні вироби, створені творчим колективом.

Гарантій якості продукції виготовленої в компанії, є власне виробництво з високо технологічним обладнанням, поетапний контроль всіх операцій і низькі ціни, які може дозволити собі тільки виробник. Щоб більше дізнатися про нашу продукцію, проконсультуватися і замовити дзеркало в Мінськ, і взаємовигідній співпраці, необхідно просто зв'язатися з нашими менеджерами. Звертайтеся і переконайтеся самі.

Дзеркало - це сучасне рішення для того щоб прикрасити ванну кімнату. Кожне дзеркало може бути виготовлено за індивідуальним замовленням в будь-якому дизайні і розмірах.