Реклама
Реклама
Реклама

Радіо для ванної

  1. Плюси використання радіо у ванній
  2. Різновиди моделей радіо для ванної
  3. Вбудоване радіо для ванної
  4. переносні моделі
  5. Плаваючі моделі радіо для ванної

Музика, як відомо, робить наше життя яскравішим, веселіше і активніше. Щоб позбутися від нудьги і поганого настрою, досить слухати хорошу музику завжди і скрізь. Але іноді це стає неможливим через несприятливі умов тієї або іншої кімнати. Наприклад, під час приготування їжі на кухні або водних процедур у ванній кімнаті часто не виходить включити радіо. Адже висока вологість, постійні перепади температур, жар, кіптява та інші негативні фактори можуть дуже швидко зіпсувати техніку. А, крім того, стандартні радіоприймачі в більшості випадків абсолютно не підходять по дизайну до даних кімнатах.

Особливо проблематично слухати улюблені пісні у ванній кімнаті. Тут до перерахованих вище факторів додаються ще численні бризки води і пар. Саме тому сучасними винахідниками було створено спеціальний радіо для ванної. Завдяки такому пристрою можна одночасно насолоджуватися теплою водою, ніжною піною, приємними запахами улюблених косметичних засобів і улюбленою музикою.

Плюси використання радіо у ванній

Музика, як відомо, робить наше життя яскравішим, веселіше і активніше

радіо для ванної у вигляді крана

Релаксація. Після важкого робочого дня можна розслабитися у ванній за допомогою улюблених мелодій. Крім того, існують спеціальні радіостанції, регулярно транслюють музику для релаксації. Кілька крапель відповідного ефірного масла, ароматичні свічки, ніжні і розслаблюючі звуки музики - все це зробить водні процедури особливо приємними і розслаблюючими.

Гарний настрій. Улюблені веселі пісні здатні підняти настрій будь-якій людині. Приймаючи ванну або душ вранці, включите якусь позитивну і веселу радіостанцію. Чудовий настрій на весь день після таких процедур забезпечено.

Оригінальний дизайн інтер'єру. За допомогою сучасних удосконалених моделей радіо для ванної кімнати можна додати трохи оригінальності в інтер'єр ванної . Наприклад, радіо в вигляді підводного човна або будь-яких предметів піратської тематики відмінно доповнить ванну кімнату в морському стилі .

Економія часу. За допомогою радіо для ванної можна значно заощадити час. Наприклад, в процесі водних процедур, слухаючи новини та різні корисні цікаві передачі, на які не залишається часу протягом продуктивного і завантаженого робочого дня.

Різновиди моделей радіо для ванної

Радіо для ванної кімнати буває різних видів. Розглянемо кожен з них детальніше.

Вбудоване радіо для ванної

Мініатюрні вбудовуються радіоприймачі можуть монтуватися:

  • на стіні, як вимикач або розетка:
  • в підвісній стелі (таким чином, підлаштовуючись під загальний інтер'єр приміщення);
  • в душовій кабіні.

Управління основним набором функцій такого радіо відбувається за допомогою кнопок, розташованих на корпусі пристрою, через мобільний пульт управління або блок управління на стіні. Другий і третій варіанти особливо актуальні для приймачів, вмонтованих в стелю.

Деякі вбудовані моделі володіють такими додатковими функціями, як режим «сліп» або автоматичне включення разом зі світлом. Завдяки режиму «сліп» радіо може автоматично відключатися через півгодини після завершення трансляції. А, підключивши радіоприймач до вимикача, воно буде автоматично починати і припиняти роботу разом зі світлом в приміщенні.

Вбудовані моделі радіо для ванної мають два основних мінуса:

  • дуже мало варіантів зовнішнього дизайну;
  • складність в переміщення радіо на нове місце, наприклад, в процесі ремонту приміщення та зміни його дизайну.

переносні моделі

переносне радіо для ванної

Такі моделі радіо для ванни дуже прості і зручні у використанні. Переносний радіо абсолютно водонепроникне. А спеціальна конструкція робить його використання абсолютно безпечним. Працює таке радіо, як правило, від звичайних батарейок.

Переносний радіоприймач можна брати з собою в душову кабіну або зручно влаштовувати на бортах ванни в процесі водних процедур. Завдяки маленькому розміру він дуже компактний і не займає багато місця. Його легко можна взяти з собою в подорож або на відпочинок.

Деякі моделі переносного радіо мають оригінальну кольорову підсвітку, що дозволяє використовувати його в темряві.

Ще одним плюсом такого пристрою є економічна ціна. Найдешевшими є аналогові моделі, але у них є один вагомий мінус - відсутність можливості запам'ятати улюблені радіо-канали.

Плаваючі моделі радіо для ванної

плаваюче радіо для ванної «Каченя»

Саме плаваючі моделі мають найоригінальніший і незвичайний дизайн. У продажу можна зустріти таке радіо у вигляді підводного човна, качечок, персонажів улюблених мультфільмів, різноманітних морських мешканців, квітів і т.п.

Крім того, що плаває радіо може бути оснащено дзеркалом, підсвічуванням і годинами, що робить його ще більш потрібним і привабливим для користувачів. До речі, підсвічування з періодично змінюються квітами дозволить зробити обстановку у ванній особливо комфортною і романтичною. А дзеркало, що володіє покриттям, що запобігає запотівання, дасть можливість займатися своєю зовнішністю, не виходячи з душової кабіни.

Мінусом таких моделей можна назвати досить високу ціну на деякі радіоприймачі.

Сподіваємося, наш огляд допоможе вам у виборі відповідного радіо в ванну кімнату.