Реклама
Реклама
Реклама

Через нафти в Росії зростає курс долара

  1. Орфографічна помилка в тексті:

29 серпня 2016, 14:45 Переглядів: 29 серпня 2016, 14:45 Переглядів:   Рубль дешевшає

Рубль дешевшає. Фото: ТАСС.

Курс російського рубля на денних торгах в понеділок знижується до долара і євро на тлі зниження ціни на нафту. Так, курс долара розрахунками "завтра" до 14.03 ріс на 17 копійок - до 65,03 рубля, курс євро - на 12 копійок, до 72,72 рубля, випливає з даних Московської біржі.

Для рубля хороших новин мало, він надовго застряг в боковику разом з цінами на нафту, для російського ринку така стабільність краще різких стрибків, вважає заступник голови правління Локо-Банку Андрій Люшин.

Волатильність котируванням може надати публікація даних по запасах нафти в США, які ніяк не можуть прийти до одного тренду, різке падіння на одному тижні тут же нівелюється зростанням на інший, через що рух нафти постійно втрачає орієнтацію, додає він.

Досить жорстка риторика глави ФРС США і її заступника, а також сумніви в досягненні консенсусу з заморожування видобутку нафти у вересні країнами ОПЕК, а також що не входять в картель тиснуть на валюти країн експортерів нафти, в тому числі і рубль , Зазначає Сергій Кочергін з групи компаній Exness.

Потенціал відновного зростання нафти слідом за індексом розвиваються валют практично вичерпаний, вважає аналітик "Велес Капіталу" Василь Танурков. Більш того, зростання ймовірності підвищення ставки ФРС після виступу Джанет Йеллен в Джексон Хоул може привести до зміцнення долара до світових валют і чинити тиск на котирування нафти, вважає він.

"З боку внутрішніх факторів для ринку нафти також можна чекати скоріше негативу - в умовах, коли ціни на нафту перебувають поблизу 50 доларів за барель ймовірність досягнення угоди з заморожування видобутку в ході неформальної зустрічі ОПЕК (відбудеться в Алжирі 26-28 вересня) істотно знижується , тим більше, що про неочевидності користі від такої угоди вже заявила Саудівська Аравія ", - говорить аналітик.

Крім того, істотний ризик для котирувань нафти у вересні пов'язаний з можливим зниженням закупівель з боку Китаю в результаті вичерпання потужностей стратегічних резервів, додає він.

Нагадаємо, нафта знову впала нижче $ 50 за барель.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Через нафти в Росії зростає курс долара". інші фінансові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ