Реклама
Реклама
Реклама

MGT & Ville Valo - 'Knowing Me Knowing You'

Вокаліст фінської групи HIM Вілле Вало і британський гітарист Марк Джеміні Твейт (aka просто MGT) поділилися новою версією безсмертної класики ABBA - «Knowing Me Knowing You».

Пісня записана для сольного альбому MGT, який повинен вийти в червні 2016- го. На композицію знятий невигадливий кліп в прохолодних тонах за участю обох музикантів. Автором ролика виступив Віллі Юуріккала (Ville Juurikkala).

«ABBA випустили« Knowing Me Knowing You »майже 40 років тому - в 1977-му, - каже MGT. - Я пам'ятаю, обкладинка і кліп на пісню несли відбиток зимової меланхолії - і ми вирішили зробити свою версію в тому ж дусі. Моя частина ролика знімалася в зимових горах, а Віллі відзняв свою частину в Гельсінкі. Його тезка Віллі Юуріккала виконав відмінну роботу! ».

Вокаліст фінської групи HIM Вілле Вало і британський гітарист Марк Джеміні Твейт (aka просто MGT) поділилися новою версією безсмертної класики ABBA - «Knowing Me Knowing You»

MGT & Ville Valo / Knowing Me Knowing You

Крім Віллі Вало, в роботі над першим сольним альбомом MGT також засвітилися Уейн Хассі з The Mission, Майлз Хант і Еріка Ноколз з The Wonder Stuff, Рікі Уорвік (Black Star Riders, Thin Lizzy), Реймонд Уоттс (KMFDM), Саффрон (REPUBLICA) , Джуліан Ріган (All About Eve), Ештон Найт (The Awakening), Карло Ван Путтен (Dead Guitars) і легенда гот-року Andi Sex Gang.

Нагадаємо, в послужному списку MGT - участь у записі більш 20 альбомів. Він працював з The Mission, Пітером Мерфі, Тріки, Гері Ньюменом, Рікі Уорвік, Елом Йоргенсеном (Ministry), PJ Harvey, Роджером Долтрі (The Who), музикантами Red Hot Chili Peppers, Аланіс Моріссетт і ін.