Реклама
Реклама
Реклама

Квартира в Київській області: чому в передмісті жити не гірше

Чисте повітря, гарний вид з вікна і ідеальні умови для проживання Чисте повітря, гарний вид з вікна і ідеальні умови для проживання. Все колись мріяли про таке життя. Але житлові комплекси столиці часто не по кишені українцям.

Тепер з'явилася альтернатива - житлові комплекси в Київській області. Вони на порядок дешевше не тільки по вартість за квадратний метр, а й за ціною на комунальні послуги. У передмісті суми виходять набагато менше.

Ідеальний варіант для тих, хто хоче відпочити від галасливої ​​столиці і зануритися в спокій передмістя.

Найповніший каталог нерухомості на Київщині міститься на сайті Світ квартир. Тут представлені понад тисячу варіантів. База житла постійно оновлюється. На сайті ви можете відслідковувати інформацію про хід будівництва житла та терміни здачі в експлуатацію. Є можливість заощадити і купити квартиру без ремонту, під чисту обробку. В окремому розділі представлені і елітні апартаменти.

Знайти квартиру мрії допоможе зручний пошук:

  • за кількістю кімнат (від компактної «одинички» до 6-комнатнатних апартаментів);
  • за кількістю поверхів (ви самі вибираєте, на якому поверсі знаходитиметься ваша квартира);
  • по площі приміщення;
  • за ціною (ціна стартує від 335 тисяч до 2 мільйонів і більше. Аналоги такого житла в самій столиці коштують у кілька разів дорожче);

Також ви можете вибрати зручне місце розташування ЖК (Ірпінь, вишневе, Чайки, Софіївська, Борщагівка) і забудовника. З останнім ви можете зв'язатися за номером телефону, вказаним тут же. Є й додаткова інформація, яку вказує забудовник. Тут можна вибрати житловий комплекс поблизу парку, водойми або з наявністю паркінгу біля будинку і територією, що охороняється.

При виборі заміського житла особливу увагу зверніть на наявність зручної транспортної розв'язки. Оптимальним варіантом називають віддаленість від 5 до 25 кілометрів. А також наявність магазинів, дитячих садків, шкіл по близькості. При покупці квартири враховуйте репутацію забудовника, рейтинг новобудов, умови проживання і можливість купити житло без початкового грошового внеску.

ніяк не поступається нерухомості в столиці, а іноді навіть перевершує, адже при будівництві сучасних комплексів використовуються нові технології, що дозволяють зробити простір затишним, стильним і комфортним. У кожну багатоповерхівку проведені сучасні комунікації.

Якщо вам сподобався який-небудь з варіантів, записатися на перегляд можна буквально за пару хвилин онлайн на сайті «Мир квартир»

Якщо ви знайшли помилку - виділіть текст і натисніть клавіші Shift + Enter або клікніть сюди . Дякуємо!

comments powered by HyperComments