Реклама
Реклама
Реклама

Карго-БіЕлДжі

Транспортна компанія Карго-БіЕлДжі ( «Cargo-BLG») - працює для Вас з 2009 року, і на 2019 року перевезено понад 1000 вантажів на відстань понад 3000 км по Далекому Сходу, Сибіру, ​​Уралу, Західного і Південної частини країни, а так само в райони Крайньої Півночі   Висока кваліфікація і досвід дозволяє здійснювати перевезення негабаритних і великовагових вантажів на всій території нашої неосяжної Батьківщини і СНД автотранспортом, в будь-який регіон Транспортна компанія Карго-БіЕлДжі ( «Cargo-BLG») - працює для Вас з 2009 року, і на 2019 року перевезено понад 1000 вантажів на відстань понад 3000 км по Далекому Сходу, Сибіру, ​​Уралу, Західного і Південної частини країни, а так само в райони Крайньої Півночі

Висока кваліфікація і досвід дозволяє здійснювати перевезення негабаритних і великовагових вантажів на всій території нашої неосяжної Батьківщини і СНД автотранспортом, в будь-який регіон.

Висока кваліфікація і досвід дозволяє здійснювати перевезення негабаритних і великовагових вантажів на всій території нашої неосяжної Батьківщини і СНД автотранспортом, в будь-який регіон

Трали різних параметрів по довжині майданчиків, ширині, висоті, вантажопідйомності доступні вам по всій території Росії і СНД. Доставка складних вантажів річковим, авіацією, так само по зимникам усюдиходами теж не є для нас проблемою.

Доставимо Ваш вантаж за призначенням будь-якими з можливих і неможливих шляхів, чекаємо від вас правильно поставлене завдання, або сформуємо її разом з Вами.

В розділі контакти зібрані всі популярні і зручні види зв'язку.

В розділі послуги знайдіть потрібну вам інформацію по необхідної перевезення, познайомтеся з інформаційними матеріалами.

Транспортування великогабаритних та великовагових вантажів пов'язана з бюракратіческімі тяганиною: отримання дозволу, оплата заподіяної шкоди дорожньому полотну, пропуску на зимники до родовищ, та й багато інших. Ми напрацювали досвід в сотнях перевезень, розробили сотні маршрутів. Вам же залишиться тільки оцінити результат нашої роботи.

При роботі з нами Ви отримаєте з кожним перевезенням;

  • безкоштовний розрахунок навіть для складних видів вантажу;
  • економію при кожному пройденому кілометрі, за рахунок оптимізації маршрутів;
  • негайне реагування на запит перевезення, замовлення оператором приймаються 24 години на добу;
  • обслуговування особистим менеджером при будь-якого перевезення;
  • вигідні ставки на додаткове страхування вантажу;
  • робота з ПДВ і без, як вам зручно;
  • відстеження вантажу засобами GPS і ГЛОНАСС.

Надійні партнери це ваш внесок у майбутнє вашої компанії, які будуть працювати для Вас при будь-якій погоді, часу доби і дня тижня, не відкладаючи телефонуйте, пишіть, ми будемо раді.

Чи готові відповідати високому вимогу вашої компанії.

Чи готові відповідати високому вимогу вашої компанії