Реклама
Реклама
Реклама

Попутний вантаж з Новосибірська до Томська. Замовити попутний вантаж Новосибірська Томськ

  1. Відстань з Новосибірська до Томська
  2. Замовлення попутної машини в Томськ
  3. Попутний вантаж по маршруту Новосибірськ -Томск

Добридень! На даній сторінці ви знайдете послугу перевезення попутного вантажу з Новосибірська до Томська на будь-якому автотранспорті за ціною 13 рублів за кілометр.

Перевозячи попутний вантаж з нами, можете не хвилюватися за своєчасну доставку та ціну перевезення - вона озвучується в момент замовлення, і відразу фіксується в договорі.

Замовте зворотній дзвінок, і ми передзвонимо вам протягом 7 хвилин. Також ви можете самостійно зателефонувати 8-495-128-12-08.

Вартість замовлення попутного вантажу з Новосибірська до Томська становить 13 рублів за 1 кілометр шляху. Мінімальна вартість замовлення - 3900 рублів.

На вартість перевезення впливає кількість речей, і точна адреса розвантаження в м Адлер. Точну вартість перевезення ви можете дізнатися, залишивши номер телефону в одній з форм зворотного зв'язку. Менеджер передзвонить вам через 3-7 хвилин.

Відстань з Новосибірська до Томська

Ви можете самі уточнити відстань з Новосибірська до Томська, глянувши на карту нижче. Послуга попутного вантажу має на увазі наявність відразу кількох замовників, які знаходяться в різних місцях. Це може привести до незначної зміни маршруту, зазначеного на карті. Однак, це не відіб'ється на вартості попутної машини. У нас фіксовані ціни, озвучені при першому дзвінку в нашу компанію.

Затримку машини в дорозі і зупинки вам оплачувати не треба!

Замовлення попутної машини в Томськ

Якщо ви вже пробували користуватися послугою "попутний вантаж з Новосибірська до Томська", тоді ви знаєте, як складно знайти той транспорт, який підійде Вам і за параметрами, і за часом транспортування.

Щоб надати максимально якісне обслуговування і не прострочити з часом, ми дотримуємося наступного терміну подачі машини - не більше 20 годин. Термінові замовлення розглядаються окремо, в залежності від ситуації клієнта.

Для замовлення попутної машини в Томськ, залиште заявку на зворотний дзвінок в формі вище або зателефонуйте самі: 8-495-128-12-08.

Під час розмови ми узгодимо вартість перевезення, час подачі машини і час приїзду. Після цього вам залишиться тільки чекати машину в призначений час.

Попутний вантаж по маршруту Новосибірськ -Томск

Ви ще сумніваєтеся? Тоді ми розповімо, чому у нас ви можете замовити попутний вантаж по маршруту Новосибірськ -Томск вигідніше, ніж в інших компаніях:

  1. Ми готові дуже швидко, протягом 20 годин, надати вам попутну машину для перевезення вантажу. У разі терміновості замовлення, машина буде знайдена протягом 3 годин.
  2. Кожного нашого клієнта буде курирувати професійний менеджер. Він допоможе вам у питаннях на стадії замовлення, під час виконання маршруту і на кінцевому етапі.
  3. Наша компанія пропонує кращі ціни на вантажоперевезення по маршруту Новосибірськ -Томск. Це відноситься і до послуги попутної перевезення.