Реклама
Реклама
Реклама

Позика на 10000 гривень. Кредит онлайн на карту миттєво, без відмови

Кредит готівкою на карту можна цілодобово отримати в кредитній компанії, яка надає послуги населенню України. Такі небанківські організації готові видати позику на 10000 гривень за паспортом і ідентифікаційним кодом, при цьому довідка про доходи і застава не є обов'язковими. Вся сума позики перераховується на пластикову карту клієнта як тільки буде підписано кредитний договір.

позику на 10000 гривень

Пропонуємо ознайомитися з умовами надання позики на 10000 гривень, а саме:

  1. Вимоги до позичальника. Вік клієнта - від 18 до 75 років. Важливо постійно проживати на території України і мати джерело постійного доходу.
  2. Умови кредитування. Сума кредиту - від 300 до 10000 гривень. Термін дії угоди - від 1 тижня до 2 місяців. При необхідності термін позики може бути збільшений до 6 місяців. Сума кредиту розділена на рівні частини, а погашення заборгованості здійснюється через інтернет.
  3. Документи для оформлення. Паспорт громадянина України та податковий код.
  4. Форма видачі позики. Готівкою в офісі компанії або перерахування суми кредиту на карту клієнта.

Якщо гроші в борг потрібні терміново, єдино вірне рішення - отримати позику на 1000 гривень в кредитній організації. Онлайн кредит на банківську карту буде перераховано через 10-15 хвилин.

Деякі клієнти не можуть вирішити, де краще отримувати кредит в банку і мікрокредітной організації? Однозначної відповіді немає, але варто взяти до уваги наступні аргументи на користь звернення до фінансової компанії, а саме:

  • обслуговування через інтернет, не виходячи з дому;
  • мінімальний пакет документів;
  • не потрібні поручителі і застава;
  • гроші оперативно перераховуються на карту;
  • процентна ставка залежить від суми позики і терміну.

Для отримання банківського кредиту потрібно тривале оформлення всіх документів. Важливою вимогою є надання всіх довідок і відповідних паперів. Тільки в цьому випадку кредитний менеджер зможе розглянути заяву і прийняти рішення.

У банківському кредиті буде відмовлено, якщо позичальник не має постійного місця роботи. Тому у великих банках завжди вимагають надати довідку з місця роботи за останні 6 місяців. Всі ці документи не потрібно надавати при онлайн оформленні договору в небанківської компанії.

Оформити позику на 10000 гривень можна на сайті компанії. При цьому варто пам'ятати про ряд переваг. Відсутність перевірки кредитної історії, оформлення позики без поручителів і застави, оперативне перерахування готівки на карту - основні аргументи на користь швидкого і вигідного отримання грошових коштів.

Деякі клієнти не можуть вирішити, де краще отримувати кредит в банку і мікрокредітной організації?