Реклама
Реклама
Реклама

Як вигідно придбати будинок під Києвом: знижка більше 100 000 грн

Купівля власного будинку - інвестиція не в квадратні метри, а в здоров'я і комфорт своєї сім'ї. Компанія Evrodim вже більше 10 років будує якісне енергоефективне житло під Києвом. Понад 1000 родин обрали для себе будинки в котеджних містечках в Києво-Святошинському, Бориспільському, Макарівському та Васильківському районах Київської області.

Головна характеристика будинків від Evrodim - енергоефективність. Матеріали, які компанія використовує в будівництві, роблять будинок теплим. Завдяки цьому майже вдвічі власник заощаджує на оплаті комунальних платежів.

Завдяки цьому майже вдвічі власник заощаджує на оплаті комунальних платежів

Нещодавно компанія анонсувала старт супер-знижки на три проекти будинків в КГ "Нова Олександрівка". Купивши будинок зараз, ви заощадите більше 100 000 грн *

Компанія Evrodim пропонує будинку "Престиж", "Елегант" і "Релакс" за спеціальною ціною. Знаходяться вони в котеджному містечку "Нова Олександрівка" - 12 км від Києва. Всього 15 хв їзди на автомобілі по Бориспільській трасі - і ви на місці. Це містечко закритого типу - цілодобова охорона і відеоспостереження. І вдень, і вночі ваша сім'я буде відчувати себе в безпеці. Для дітей на території містечка є ігрові та спортивні майданчики. А щоб добре провести дозвілля, можна всією сім'єю влаштувати пікнік біля лісу або озера, які розмістилися неподалік. Магазини, дитячий сад, школа, гіпермаркет - всі ці інфраструктурні об'єкти, що знаходяться на доступній відстані, роблять життя в котеджному містечку максимально комфортною.

На які будинки діє знижка?

Будинок "Престиж" - просторий і затишний. Його площа - 159 м2 - створює комфортні умови проживання. У його проекті 5 кімнат, є тераса і балкон - комфортне і зручне житло для великої родини. Більш того, вам буде де розмістити гостей.

Це найпопулярніший проект будинку в котеджному містечку "Нова Олександрівка" - його вибрали для себе більше 40% жителів комплексу.

"Елегант" - сімейний двоповерховий будинок. Його площа - 126 м2. У плануванні цього котеджу є 3 спальні, 2 санвузли, кабінет і кухня-студія. Якщо ви давно мріяли про життя за містом, хотіли, щоб ваші діти росли в екологічно чистих умовах, безпечно гралися у дворі біля власного будинку, то придбання сімейного будинку "Елегант" втілить все задумане вами в реальність.

Будинок "Релакс" з комфортним плануванням (2 поверхи, 3 спальні, 2 санвузли, кухня-студія) стане ідеальним місцем для сім'ї, яка шукає затишок за містом. Його площа - 98 м2. Назва проекту цього будинку говорить сама за себе - релакс в котеджному містечку "Нова Олександрівка" вам гарантований.

Не пропустіть свій шанс - виберіть комфортний будинок для вашої родини за доступною ціною!

Отримати більше інформації ви зможете на сайті компанії: http://evrodim.com

* Спецціни встановлено на окремі проекти будинків. Більше інформації про знижки можна дізнатися на сайті http://evrodim.com/ або за телефонами: (044) 22-777-22, (097) 250-50-50.

На які будинки діє знижка?