Реклама
Реклама
Реклама

Прикордоннику запропонували за «допомогу» в нелегальному в'їзді в Україну 40 громадян Узбекистану по 200 доларів за кожного (фото)

Військовою прокуратурою Центрального регіону спільно з працівниками відділу внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби України в столиці на Центральному залізничному вокзалі затримали громадянина Узбекистану, який намагався дати 8 тисяч доларів хабара українському прикордоннику.

Як розповіли «ФАКТАМ» в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України, іноземець звернувся до інспектора прикордонної служби «Київ» з проханням організувати для нього і ще 39 його співгромадян незаконну схему реєстрації. За те, що прикордонник внесе в базу даних дані про нібито перетині кордону України на в'їзд і виїзд та поставить відповідні позначки в їх паспортах, він отримає по 200 доларів з кожної особи.

Махінацію домовилися провернути в приміщенні столичного Центрального залізничного вокзалу, де при спробі передачі неправомірної вигоди правоохоронцями і був затриманий громадянин Узбекистану.

Махінацію домовилися провернути в приміщенні столичного Центрального залізничного вокзалу, де при спробі передачі неправомірної вигоди правоохоронцями і був затриманий громадянин Узбекистану

За даним фактом військовою прокуратурою розпочато кримінальне провадження, а також вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Фото прес-центру військової прокуратури Центрального регіону.

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter