Реклама
Реклама
Реклама

Особливості придбання нерухомості в Криму для громадян Росії та інших держав

  1. Як купити квартиру, будинок, дачу, ділянку в Криму росіянину, громадянину інших країн. Купити ділянку,...

Як купити квартиру, будинок, дачу, ділянку в Криму росіянину, громадянину інших країн. Купити ділянку, будинок, дачу, квартиру в Севастополі не громадянину РФ, нерезиденту.


Росіяни зараз можуть придбати будь-яку нерухомість на території Криму і Севастополя відповідно до російського законодавства. А якщо Ви не громадянин Росії?

Якщо Ви українець або громадянин іншої держави (нерезидент), Ви можете придбати будь-який об'єкт нерухомості, за винятком сільськогосподарських земель (паїв). Сюди не входять садові (дачні) ділянки, хоча вони теж відносяться до сільгоспземель. Тобто дачу, садовий ділянку негромадянин теж може купити у власність. Сільгоспземлі негромадяни можуть оформити тільки в оренду.

Однак на даний момент склалася ситуація після приєднання Криму, коли власниками сільгоспземлями були і залишаються громадяни України. Формально, якщо негромадянин стає власником земельної ділянки сільгосппризначення (наприклад, отримує у спадок), він зобов'язаний продати його протягом певного терміну. Однак до громадян України такі заходи поки що не застосовуються. Напевно згодом буде випущений законодавчий акт по Криму і Севастополю, який регулює ці норми.


Дивіться також інші публікації розділу " Новини. Статті. інформація ".
Помітили неточність в інформації? Хочете залишити коментар? Отримати додаткову інформацію? Скористайтеся формою зворотного зв'язку , Не забувши вказати посилання на актуальну сторінку сайту.



А якщо Ви не громадянин Росії?
Помітили неточність в інформації?
Хочете залишити коментар?
Отримати додаткову інформацію?