Реклама
Реклама
Реклама

Заміж за іноземця: плюси і мінуси, де його знайти і поради

  1. чотири проблеми
  2. Де шукати чоловіка-іноземця?

Чимало дівчат мріють вийти заміж за іноземця. Їм здається, що в інших країнах чоловіки краще, багатше і успішніше. Як знайти хорошого чоловіка за кордоном? Ми зібрали для вас кілька порад.

чотири проблеми

Перш ніж ви почнете шукати чоловіка своєї мрії закордоном, давайте поговоримо про мінуси міжнародних шлюбів.

1. Проблема: чоловіки, які шукають жінку на пострадянській території, часто вважають, що самим фактом переїзду вони вже облагодіяли жінку. На шлюб з іноземками йдуть ті, хто не може влаштувати своє особисте життя з співвітчизницями. Слов'янські жінки вважаються невибагливими, терплячими і безсловесними. Загалом, у вас є ризик нарватися на тирана-невдахи, який буде зганяти на вас свої комплекси.

Вихід: перш ніж вийти заміж за іноземця, постарайтеся спілкуватися наживо до весілля. Не тільки з'їздити в гості до нього, а й запросити майбутнього чоловіка до себе, познайомити з батьками, познайомитися з його сім'єю. Проговорити, як ви обидва уявляєте собі майбутнє сімейне життя і ваші ролі в ній. Поцікавтеся його ставленням до спиртного і наркотиків. Дізнайтеся, яку дозу алкоголю він вважає прийнятною. Якщо при цьому вас буде щось насторожувати в його поведінці або відповідях, краще не ризикуйте.

2. Проблема: в деяких країнах за законодавством на дружину поширюються не тільки права на майно чоловіка, а й обов'язки віддавати його борги. Ризик потрапити на афериста, який хоче з вашою допомогою вирішити свої фінансові проблеми, виключати не можна.

Вихід: добре вивчіть сімейне законодавство країни, в якій живе ваш наречений. Замовте консультацію у юриста. Не соромтеся поцікавитися у вашого нареченого наявністю фінансових проблем, кредитів. Дізнайтеся, як він заробляє собі на життя.

Дізнайтеся, як він заробляє собі на життя

Збираючись заміж за іноземця, дізнайтеся про традиції та культуру його країни | Xvatit.com

3. П роблема: культурні відмінності. Збираючись заміж за іноземця, про це часто забувають. Французу буде складно пробачити жінці погані манери або те, що вона поставила його в незручну ситуацію. Італійці звикли вирішувати проблеми шумно і емоційно. Турок зажадає повного контролю над вашим колом спілкування (ніяких друзів-чоловіків), гардеробом і дозвіллям.

Вихід: вивчити традиції країни, в яку ви збираєтеся переїжджати. Дізнайтеся, наскільки релігійний ваш обранець. Це убезпечить вас від неприємних сюрпризів.

4. Проблема: спільні діти. Не можна виключати того, що в шлюбі з іноземцем у вас з'являться спільні діти. У більшості країн в разі розлучення вам не вдасться їх забрати собі. До цього потрібно бути готовою. Навіть якщо виявиться, що батько не в змозі забезпечити їм потрібного догляду, матері-емігрантки можуть відмовити в бажанні виховувати дітей. Їх передадуть в органи опіки.

Вихід: заздалегідь проконсультуйтеся у юриста. Знати, що потрібно зробити, щоб в разі розлучення діти залишилися з вами, буде корисніше, ніж кусання ліктів.

Де шукати чоловіка-іноземця?

Питання здається смішним, адже Інтернет зараз є в кожному будинку. Але на сайтах знайомств багато аферистів і брехунів. Часто чоловіки прикрашають факти про себе, щоб справити враження. Тому, збираючись заміж за директора фірми, цілком можна виявитися дружиною кур'єра або ринкового торговця.

Тому, збираючись заміж за директора фірми, цілком можна виявитися дружиною кур'єра або ринкового торговця

Хочете заміж за іноземця - уникайте сайтів знайомств | Elenasmodels

Але Інтернет може допомогти, якщо у вас є хобі і знання інших мов. Знайомитися можна на зарубіжних форумах за інтересами. У цьому випадку ризик мінімальний, адже на таких сайтах люди сидять не з метою пошуку другої половинки.

Спеціалізовані шлюбні агентства крім підбору кандидатів в чоловіки іноді влаштовують своїм клієнтам вечори знайомств, де вони можуть поспілкуватися наживо. При виборі агентства наведіть про нього довідки. Іноді під вивіскою агентств, які шукають чоловіків за кордоном, ховаються фірми, що організують іноземцям секс-тури.

Друзі або родичі за межі й - один з найнадійніших варіантів. Попросіть своїх близьких познайомити вас з кимось. В цьому випадку ви будете точно впевнені, що перед вами не аферист.

Ви самі: можна влаштуватися працювати в міжнародну компанію з відрядженнями за кордон. Можна поїхати куди-небудь волонтером, вступити до університету в іншій країні. У всіх цих випадках ви розширюєте коло спілкування і можете зустріти іноземця своєї мрії.

Отже, як вийти заміж за іноземця і не нажити собі проблем:

  1. Вивчіть мову. Знаючи мову країни, в якій ви збираєтеся жити, ви будете почувати себе впевненіше. Дізнайтеся про культуру та традиції країни.
  2. Дізнайтеся майбутнього чоловіка. Розпитайте його про плани на спільне життя, його інтереси, хобі. Важливо дізнатися, що йому не подобається, і що він вважає неприпустимим у відносинах.
  3. Знайдіть собі якісь курси по приїзду. Щоб швидше адаптуватися, вам важливо знайти приятелів і знайомих. Адже ви не збираєтеся спілкуватися тільки з чоловіком?
  4. Забезпечте відступ. Ситуації бувають різні. Так що вивчіть напам'ять кілька телефонів рідних і близьких і завжди майте гроші на квиток додому. Знайдіть телефони правозахисних організацій і консульства вашої країни.

Як знайти хорошого чоловіка за кордоном?
Де шукати чоловіка-іноземця?
Адже ви не збираєтеся спілкуватися тільки з чоловіком?