Реклама
Реклама
Реклама

Проекти Групи «Еталон» стали переможцями конкурсу Good Innovations

ГК «Еталон»

Відразу два проекти Групи «Еталон» стали переможцями конкурсу інноваційних проектів Good Innovations. Нагороди були урочисто вручені в рамках форуму PROEstate.

Житловий комплекс «Срібний водограй", який Компанія зводить в Олексіївському районі Москви, став кращим в номінації «Архітектура». Натхненням для команди бюро Speech, автора концепції комплексу, стали будинки з червоної будівлі Олексіївської водопідйомне станції, на території якої і будується ЖК «Срібний фонтан». В рамках проекту історичні будівлі будуть відреставровані та адаптовані під суспільний простір, яке стане місцем тяжіння жителів нового комплексу і всього району.

Петербурзький проект Групи «Еталон» Fusion був визнаний кращим в номінації «Житлова нерухомість» за повноцінне використання BIM-технологій в ході проектування і будівництва об'єкта. Отримуючи нагороду, керівник Московського територіального управління Групи «Еталон» Іван Богатов зазначив, що Компанія використовує BIM з 2012 року, і впровадження BIM-технологій дозволило досягти максимальної ефективності витрачання ресурсів, високих показників безпеки праці на будмайданчику, а також здійснювати винятковий контроль будівництва.

Нагороди Good Innovations стали черговим підтвердженням інноваційного підходу Групи «Еталон» до реалізації проектів.

Довідка про ГК «Еталон»

ЖК Fusion, забудовник АТ ССМО "ЛенСпецСМУ", дозвіл на будівництво №78-003-0350.2-2016 від 18 липня 2017р., Проектна декларація на сайті http://lenspecsmu.ru/objects/spb/fusion/

ЖК «Срібний фонтан», забудовник АТ "Срібний фонтан", дозвіл на будівництво № 77-102000-014965-2017 від 24.07.2017, проектна декларація на сайті http://ser-fontan.ru/