Реклама
Реклама
Реклама

Ніхто не просив блискучого Гранд-готелю Приморсько за 10,5 млн. Левів


Масивний зелено-зелений масивний готель на вулиці Іглика в Приморському вже третій рік не може знайти покупця, який готовий зняти більше 10 мільйонів левів, щоб придбати його

04 січня 2013 р. , П’ятниця, 9:38 ранку

Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, фото Івеліна ДОНЧЕВ
Немає кандидатів, які б давали стільки грошей, це відбудеться після нової спроби публічного продажу за 80% від ціни
Ніхто не просив зібрати 10,5 мільйонів гривень на величезний синьо-зелений гранд-готель "Приморсько", розташований на запиленій вулиці Іглика біля Північного пляжу в приморському місті. «Комплекс не купували. Публічний продаж не відбувся через те, що покупців не було », - сказала приватна виконавця Івеліна Божилова, яка запустила оголошення про продаж. Потенційні заявники повинні були подати свої заявки до 21 грудня та бути відкритими в перший робочий день між Різдвом та Новим роком - 27 грудня.

Після чергової невдалої спроби знайти покупця скляного готелю, в кінцевому підсумку настане ще одна спроба продати 80% від його оголошеної ціни.

Синьо-зелений масивний готель належить колишньому регіональному лідеру та екс-заступнику УДС-Бургас. Губернатор Василь Камберов, але багато років тому банк, в якому він був закладений, - Сіббанк, намагався продати його безрезультатно.

Приморсько прокоментував, що сума перевищує потужність такого готелю, оскільки вона величезна для розмірів Приморсько, вимагає солідних витрат, а реальна покупка - це чиста втрата. Рік тому банк знову намагався знайти покупця, але ніхто так і не зміг заробити. Наприклад, з середини до кінця травня потенційні покупці могли подавати торги зі стартовою ціною 17 952 275 лева, тож поточна виглядала як різдвяна акція, але знову нікого не вдала.

Комплекс включає величезну земельну ділянку площею понад 10 соток, восьмиповерховий готель з нічним баром, тиху кімнату, сауну, перукарню, лікарню, критий басейн, фітнес-зал, кондитерський магазин, лобі-бар, конференц-зали, прийом, підземний паркінг. тощо. Кожен поверх має забудовану площу близько 1500 кв.м. і має 26 номерів та два апартаменти. У комплексі є окремі квартири на продаж.