Реклама
Реклама
Реклама

Гранд Кошторис 7 Електронний Ключ Захисту Чи не Виявлено

Програма ГРАНД-Кошторис 7 Відмінне рішення, призначене для обчислення і генерування кошторисної документації в автоматичному режимі - програма Гранд-Кошторис 7 для Windows. Цей продукт допомагає організувати роботи, які пов'язані з випуском проектно-кошторисних документів. Програмне забезпечення зручно в застосуванні. Це високопродуктивний і надійний комплекс для формування об'єктних, локальних, дефектних кошторисів, виконання розрахунків, що відносяться до обчислень потреб в ресурсах, матеріалах запасах. Завантажити безкоштовно робочу версію програми ГрандСмета Про легко і зручно на нашому сайті. Програма ГРАНД-Кошторис 7 Відмінне рішення, призначене для обчислення і генерування кошторисної документації в автоматичному режимі - програма Гранд-Кошторис 7 для Windows

Підкажіть, звідки можна скачати гранд кошторис електронний ключ захисту не виявлено? Apple, 12:38:56. Новачок [On]. Скиньте будь ласка посилання щоб завантажити гранд кошторис електронний ключ захисту не виявлено. Sitr, 15:58:30. Спеціаліст [On]. На новому комп'ютері - Windows 7 64bit. Програма Гранд-Кошторис і драйвер Guardant для ключа захисту були встановлені відповідно до інструкцій. При запуску програми Гранд-Кошторис 4.0 видається помилка: 'Ключ захисту не знайдено.' При запуску програми Гранд-Кошторис 5.3.

Це зручний інструмент в щоденній роботі кошторисника. Серед переваг застосування продукту варто відзначити: • складання кошторисів в розрахованому на багато користувачів режимі; • формування кошторисної документації будь-якими методами розрахунку; • інтуїтивно зрозумілий інтерфейс програми; • перевірка нормативів, експертиза готових документів; • завантаження вартості ресурсів в автоматичному режимі; • друк збірників нормативної бази (технічної частини); • оформлення відомостей, актів приймання, інших форм; • експорт документації в Word, Excel, OpenOffice. Безкоштовна програма Гранд-Кошторис 7, яку можна знайти на нашому сайті, призначена для будинку. Пробна демоверсія розташована на офіційному сайті розробника. Протестувати демо можна звідти. Профсофт (ліцензію) можна застосовувати на робочих станціях, пк, використовувати для організації повнофункціональної роботи в мережевому режимі.

Якщо якість продукту влаштовує, то можна купити ліцензію. Системні вимоги Програма ГрандСмета широко використовується в будівництві. Вона ідеально сумісна з продуктами Windows 7 x64, XP SP3, Windows 8. Ця система вимагає вільного простору на вінчестері (жорсткому диску) в розмірі 200Мб. Процесор повинен бути не менше 2ГГц, оперативна пам'ять від 1Гб.

Дозвіл екрану від 1024х768. Наявність пристрою для читання з компакт-диска обов'язково. Ліки не потрібно. Мова інтерфейсу - російська. При дотриманні перерахованих вимог grandsmeta буде функціонувати коректно.

Як встановити Сrack програми На нашому сайті представлена ​​ламана Гранд-Кошторис. Це home варіант, що володіє повноцінним функціоналом. Завантажити безкоштовно ключ для Гранд-Кошторис дуже зручно.

Таке піратське програмне забезпечення оптимально для роботи. Воно повністю ідентично з оригіналом. В режимі онлайн можна скачати зламану версію. Вона має електронний ключ. Він необхідний, так як без нього зламати програму не вдасться.

Емулятор ключа для Гранд-Кошториси без реєстрації допоможе ухилитися від впливу на програмний код. На нашому сайті представлений повний емулятор, який відповідає вихідного коду. Якщо користувач не хоче платити розробнику програмного забезпечення Гранд-Кошторис, то варто скористатися нашою пропозицією. Тільки таким чином можна обійти всі рівні захисту.

Якість утиліти можна оцінити, скачавши пробну демонстраційну prof версію. Застосовуючи keygen, легко здійснити запуск portable, не витрачаючи коштів.

Ліки для Гранд-Кошторис - домашня версія, що дозволяє формувати кошторисну документацію. Застосовуючи бази декількох збірок, утиліта в автоматичному режимі проводить швидкий пошук необхідних розцінок.

Притому у користувача є можливість встановлювати різноманітні фільтри (склад робіт, назва, характеристики). Можливості програми: • оформлення та перевірка кошторисів; • облік вироблених обсягів за місяць; • розрахунок потреби в ресурсах, матеріалах; • використання нормативної бази. Ламана Гранд-Кошторис Хоум, скачати яку легко на нашому сайті, надає користувачам всі ці можливості. Безкоштовно ми пропонуємо ключ для цієї програми.

Оригінальна версія захищена. Розробники стверджують, що кряки не зможуть обійти захист від несанкціонованого використання. Ми пропонуємо переконатися, що наша версія утиліти буде працювати не гірше, ніж оригінал. Завантажуйте програму! Використовуйте для роботи. Ми гарантуємо, що цей продукт буде працювати коректно, допомагаючи розраховувати і генерувати кошторисну документацію. Програма Гранд-Кошторис 7 для Windows, що володіє корисними функціями і інструментами - рішення, яке щодня застосовують тисячі користувачів не тільки у нас в країні, але і за кордоном.

Можна, для цього необхідно скористатися гарячими клавішами, наприклад, вибравши одну з позицій необхідних для копіювання, використовуючи клавішу ctrl необхідно вибрати інші позиції, які ви хочете скопіювати. Ще один приклад, коли ви хочете вибрати групу послідовних позицій, то можна вибрати крайню позицію з цієї групи позицій, потім, утримуючи shift вибрати іншу крайню позицію, відповідно область між даними позиціями теж виділиться. Потім для групи виділених позицій можна робити будь-які групові операції, одна з яких 'копіювання'. Вартість заміни електронного ключа зараз становить 5000 руб. Але ця вартість стягується тільки в тих випадках, коли несправний ключ обвуглився або має інші очевидні механічні пошкодження - таким чином можна зробити висновок, що вихід електронного ключа з ладу став наслідком неправильної експлуатації. Якщо ключ просто перегорів, як то кажуть, сам по собі, - що нерідко трапляється - то заміна ключа проводиться без додаткової оплати.

Звертайтеся для цього за місцем придбання програми. Зрозуміло, при заміні ключа старий ключ підлягає поверненню. Для збільшення шрифту в ОС існує окрема настройка: Панель управління Оформлення та персоналізація Екран - Розмір всіх елементів. Встановіть розмір в 125% або в 150%. У ПК «ГРАНД-Кошторис» версії 7.1 з'явилася можливість зміни розміру шрифту для всіх документів в програмі.

Для цього потрібно відкрити вікно з установками програми (кнопка Установки на вкладці Файл) і перейти там на закладку Налаштування шрифту. При встановленому перемикачі Використовувати призначені для користувача настройки шрифту тут можна вказати використовуваний шрифт і вибрати розмір шрифту.

Ви можете ненадовго підключити в програмі цю базу ЕНиР (як зазвичай, в режимі «Вибір регіону»), додати до кошторису потрібні розцінки, після чого знову повернутися до роботи з базою ГЕСН, ФЕР - 2001 редакції 2014 р .; 2. Можна зробити так, щоб вам одночасно були доступні в програмі обидві зазначені бази.

Для цього в режимі «Вибір регіону» для бази ГЕСН, ФЕР - 2001 редакції 2014 р Відкрийте контекстне меню (за допомогою правої кнопки миші) і виконайте там команду «Змінити». Порка На Лаві різками Дівчат .

Далі у вікні «Конфігурація нормативних баз» виберіть серед доступних баз в лівому списку потрібні бази і включіть їх в конфігурацію поточної нормативної бази, яка відображається в правій частині вікна. Керуючий файл для вибору даної нормативної бази з новою конфігурацією зберігається в папці «Мої бази» і залишиться його тільки підключити. Автозбереження, починаючи з версії 6.0, налаштувати не можна, воно працює в примусовому порядку, тобто

Тепер все працює аналогічно тому, як це працює в MS Office. Автозбереження документа завжди відбувається в тимчасові файли в папці C: Users adostovalov AppData Roaming Grand GrandSmeta 6 Client Autosave. Зараз тільки при виконанні команди Зберегти відбувається зміна оригінального файлу (раніше автосохранение велося відразу в оригінальних файл). При некоректному завершенні програми при її подальшому старті з'являється діалог, в якому виводяться всі незбережені файли з можливістю вибрати, що з ними далі потрібно зробити: Відкрити, або видалити. При закритті програми перевіряється, чи залишилися не збережені дані з попереднього сеансу роботи.

Решту файлів можна або видалити (всі!), Або відкласти питання до наступного запуску програми (при старті знову з'явиться діалог про незбережені дані). У ПК «ГРАНД-Кошторис» версії 5 Ви можете зберегти будь-який документ у вигляді файла.gsf ілі.xml, далі в ПК «ГРАНД-Кошторис» версій 6 або 7 цей файл можна відкрити за допомогою команди «Відкрити» на вкладці «Файл» . Також можна скопіювати цей файл в провіднику Windows, після чого вставити його в базу кошторисів програми - в цьому випадку відбувається автоматичне перетворення даного файлу в формат версії 6 або 7 з расшіреніем.gsfx. А для передачі кошторисів в зворотному напрямку, з версій 6 і 7 в версію 5, необхідно зберігати їх в формате.xml, як це і раніше робилося при передачі кошторисів з більш нової версії в старішу.

Тільки через формат АРПС 1.10. Для довідки: формат АРПС (універсальний формат від асоціації розробників програмного забезпечення для будівництва) розроблений для передачі інформації про локальні кошториси і актах виконаних робіт. Використання його в кошторисної програмі забезпечує передачу кошторисних даних з однієї програми в іншу. Свого часу впровадження цього формату вирішило назрілу проблему неможливості переглянути кошториси, отримані з використанням одного програмного продукту, засобами іншої кошторисної програми. Формат АРПС 1.10 тепер доводить свою ефективність у багатьох самотніх програмах і розташовується в них в меню експорту / імпорту (завантаження / розвантаження і т.д.).

Для виділення в локальному кошторисі матеріалів замовника необхідно відзначити курсором потрібний матеріал, або відразу кілька матеріалів, і натиснути кнопку «Матеріал замовника» на вкладці «Робота з ресурсом». Це можна робити як з матеріалами в ресурсної частини розцінок, так і з матеріалами, які враховані окремими позиціями кошторису. Матеріали замовника будуть відзначені в кошторисі «зірочкою», а сумарна вартість таких матеріалів в кошторисі позначається вбудованим ідентифікатором МАТЗАК - при бажанні можна його використовувати в формулах для лімітованих витрат. Починаючи з версії 6 в ПК «ГРАНД-Кошторис» повністю змінилася структура зберігання бази кошторисів: замість єдиного файлу UserDB.gsd тепер все кошторису зберігаються на комп'ютері окремими файлами. Детальніше описано в довідці «Що нового у версії 6.0», яку ви можете відкрити безпосередньо в ПК «ГРАНД-Кошторис» натисканням клавіші F1. Для перетворення в нову структуру наявного файлу UserDB.gsd існує спеціальна утиліта gsd_convert, яка входить до складу дистрибутива ПК 'ГРАНД-Кошторис'.

При установці на комп'ютер нової версії програма пропонувала запит про автоматичне перетворення бази кошторисів з файлу UserDB.gsd в нову структуру. Якщо при установці ви від цієї можливості відмовилися, можете зробити це в будь-який час. При цьому рекомендуємо спочатку ознайомитися з інструкцією по використанню утиліти gsd_convert - вона опублікована на нашому сайті в розділі: Супровід - ГРАНД-Кошторис - Завантажити дистрибутиви - Додатково. Якщо ви застосовуєте індекси за статтями витрат, то досить вибрати спосіб застосування індексів (розділ «Індекси» у вікні з параметрами кошторису) - «в кожній позиції кошторису».

А якщо ви застосовуєте індекси до СМР, то зрозуміло прямі витрати по кожній позиції кошторису залишаються в базисних цінах, оскільки індекси до СМР застосовуються вже до загальної вартості з урахуванням накладних витрат і кошторисного прибутку. В цьому випадку і в більшості вихідних друкованих форм також вартість по кожній позиції кошторису відображається в базисних цінах, а в поточних цінах - підсумкова вартість в кінці документа.

Тільки в окремих друкованих формах локального кошторисного розрахунку в документ додатково додана загальна вартість позиції кошторису з урахуванням накладних витрат і кошторисного прибутку в поточних цінах - наприклад, це форми з папок «1.6.ЛСР по ЛЕУ» і «1.7.ЛСР по ТСН». А в бланку локального кошторису, який ви бачите на екрані в програмі «ГРАНД-Кошторис», це значення виводиться в колонці «ВСЬОГО витрат». Повне керівництво користувача по ПК «ГРАНД-Кошторис» останній раз публікувалося для версії 5, а згодом МГК 'ГРАНД' кожен раз при оновленні програми обмежувалися докладним викладом змін і доповнень до чергової нової версії.

Оскільки загальні принципи формування користувацьких шаблонів починаючи з версії 5 не змінилися, опис даного режиму як і раніше можна знайти тільки в тому самому керівництві користувача для версії 5, в Главі 8 «Призначені для користувача вихідні форми». Цей документ є як на сайті www.grandsmeta.ru (розділ «Завантажити», папка. / Grandsmeta / arhiv / version50), на спеціальному ресурсі help.grandsmeta.ru, де найбільш важливі навчальні та довідкові матеріали опубліковані в форматі, зручному для використання в онлайн-режимі, а також на нашому сайті в розділі Супровід - ГРАНД-Кошторис - Завантажити дистрибутив - Додатково. Якщо в кошторисі у вас вибраний базисно-індексний розрахунок, то всі ціни, вказані в позиціях, за замовчуванням розглядаються як базисні і множаться на заданий індекс. Для того щоб програма розуміла, що в позиції кошторису вказана поточна ціна, яка не потребує індексації, слід встановити для даної позиції настройку «Початковий рівень цін >> Поточні ціни» (це робиться в контекстному меню позиції).

Причому необхідно спочатку встановити зазначену настройку, а вже після цього вводити значення ціни. Ні в якому разі не вказуйте індекс для перекладу в поточні ціни як єдиний індекс у підсумках. Так звані єдині індекси в підсумках представляють собою загальні коригуючі коефіцієнти до підсумкової кошторисної вартості і не враховують індивідуальні настройки в позиціях кошторису. А для правильного застосування індексів для перекладу в поточні ціни, необхідно спочатку встановити спосіб застосування індексів (вікно з параметрами кошторису, закладка «Індекси»), потім сформувати список індексів кошторису (закладка «Індекси >> до позицій»), після чого застосувати індекси до позицій кошторису (перетягнути мишею по позиціях, за видами робіт, по розділах). У списку розцінок за допомогою правої кнопки миші необхідно відкрити контекстне меню і в меню «Поточна зона» вибираєте потрібну зону, щоб в списку розцінок прямі витрати відображалися саме по цій зоні. При складанні локального кошторису (бажано на самому початку, коли вона тільки що була створена) в параметрах кошторису на закладці «Регіон і зона» також необхідно вибрати потрібну зону, тоді при копіюванні розцінок в кошторис з нормативної бази в позиції кошторису будуть записуватися прямі витрати по обраній зоні.

У ПК «ГРАНД-Кошторис» немає можливості відключити нарахування лімітованих витрат в якомусь певному розділі кошторису, для таких випадків передбачений дещо інший порядок дій. По-перше, необхідно у вікні з параметрами кошторису на закладці «Розрахунок - Підсумки» встановити прапорець навпроти налаштування «Нараховувати лімітовані витрати в розділах». При цьому слід мати на увазі, що дана настройка стає доступною тільки при встановленому прапорці «Роздільне нарахування підсумків по розділах». Далі в загальний список лімітованих витрат в параметрах кошторису необхідно додати окремі рядки для кожного розділу, вказуючи їх значення у вигляді формули з ідентифікаторами і посиланням на конкретний розділ. Наприклад, формула 1% РАЗДЕЛ1.ВСЕГО означає взяття 1% від кінцевої вартості по 1-го розділу.

При цьому можна використовувати різні відсотки для різних розділів. Відповідно, для того розділу, де нарахування лімітованих витрат взагалі не потрібно, ви просто не додаєте до списку рядки з посиланням на нього.

Встановіть прапорець навпроти налаштування «Нараховувати лімітовані витрати в розділах» у вікні з параметрами кошторису на закладці «Розрахунок - Підсумки». Ця установка стає доступною тільки при встановленому прапорці «Роздільне нарахування підсумків по розділах». Додайте до загального списку лімітованих витрат в главу 8. Тимчасові будівлі і споруди в вікні з параметрами кошторису окремі рядки для кожного розділу, вказуючи їх значення у вигляді 1% РАЗДЕЛ1.ВСЕГО (аналогічно для інших розділів з потрібним відсотком). Рекомендується для всіх цих рядків відзначити внизу прапорцем опцію «Приховувати 0 в підсумках», щоб у підсумках по кожному розділу відображалася тільки один рядок саме для цього розділу. Для самої програми, а також для деяких нормативних баз, передбачений період часу після придбання, протягом якого оновлення здійснюється без додаткової оплати. Після закінчення цього терміну чергове оновлення знову оплачується.

В других випадка оплачується Кожне оновлення нормативної бази. Ключ - це електронний Пристрій, Який підключається до USB-роз'єму, а ліцензія - це файл, сформованому для конкретного ключа. Використання програми можливе лишь за умови Підключення до комп'ютера електронного ключа и при наявності на комп'ютері в складі РОБОЧОЇ папки програми відповідної Ліцензії. Починаючі з Версії 6.0 все кошторису в базі кошторисів ПК «ГРАНД-Кошторис» зберігаються на комп'ютері як ОКРЕМІ файли. Відповідно, при відаленні кошторисів в Програмі ЦІ файли потрапляють в Загальний кошик Windows. Якщо ви знайдете і відновите віддалений файл в кошику Windows ви знову побачите цей кошторис в програмі.

Якщо ви підключили до бази кошторисів будь-яку додаткову папку, що знаходиться за межами вашого комп'ютера (по локальній мережі на іншому комп'ютері або на флешці), то такий кошторис вже не відновити, в корзину Windows вона не потрапить. На майбутнє рекомендуємо включити для зовнішніх папок комп'ютера опцію «Використовувати внутрішню корзину при видаленні файлів» (у вікні з установками програми на закладці «Підключення») - тоді при видаленні кошторисів в папці з відповідною ознакою файли будуть перенесені у вкладену папку «.Корзіна». Ви виконали операцію автоматичного завантаження індексів в кошторис, але ця операція призначена для випадків, коли кожен індекс у файлі відноситься до конкретної розцінки нормативної бази, і обгрунтування розцінки зазначено в коді індексу. Щоквартальними індексами слід користуватися зовсім інакше, оскільки вони розробляються для видів будівництва в цілому і не можуть бути завантажені автоматично по обгрунтуванню розцінок. Для завантаження щоквартальних індексів ви повинні відкрити файл з індексами і знайти там відповідний індекс для свого кошторису, далі потрібно виділити в кошторисі позиції для індексації (як правило, всі позиції кошторису), після чого залишається тільки перетягнути мишею індекс на виділені позиції. Для дотримання всіх правил в подібному випадку необхідно офіційно перереєструвати ПК «ГРАНД-Кошторис» на іншого користувача, при цьому оформляється тристоронній акт з підписом розробника ПК.

Вартість такої процедури становить 5000 рублів. Слід зазначити, що передача ПК «ГРАНД-Кошторис» іншому користувачу без участі розробника ПК фактично створює ситуацію нелегального ( «піратського») використання програмного забезпечення - а це вже є порушенням ряду статей Кримінального кодексу (КК) РФ. Заново купувати програму не доведеться, для таких випадків передбачена процедура перереєстрації ПК «ГРАНД-Кошторис» на іншого користувача, при цьому оформляється тристоронній акт з підписом розробника ПК. Вартість такої процедури становить 5000 рублів. Вам потрібно звернутися за місцем придбання програми, оформити перереєстрацію і заодно відразу замовити всі необхідні оновлення. При цьому варто зауважити, що оформлення перереєстрації ПК «ГРАНД-Кошторис» обов'язково, інакше з точки зору російського законодавства вашу нову фірму можна звинуватити в нелегальному ( «піратському») використанні програмного забезпечення.

Індекс до СМР є усереднений показник і зовсім не призначений для перекладу в поточні ціни, наприклад, окремо зарплати або вартості матеріалів: в першому випадку результат вийшов би свідомо занижений, а в другому випадку - завищений. Тому в ПК «ГРАНД-Кошторис» при застосуванні в локальному кошторисі індексу до СМР підсумкові значення окремих складових кошторисної вартості (матеріали, машини і механізми, ФОП, накладні витрати, кошторисний прибуток) показуються в підсумках кошторису в базисних цінах - це єдино можливий правильний варіант . Згода на обробку персональних даних Користувач, заповнюючи форму зворотного зв'язку на інтернет-сайті, зобов'язується прийняти даний згоду на обробку персональних даних (далі - згода) і Політику захисту персональних даних.

Прийняттям (акцептом) оферти Згоди проставлення чек-боксу на інтернет-сайті. Користувач дає свою згоду ТОВ «Бізнес ІТ», якому належить сайт і яке розташоване за адресою м Ставрополь, вул.1-я Промислова, 3А (далі - Компанія), на обробку своїх персональних даних з наступними умовами: 1. Дане Згода дається на обробку персональних даних, як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням. Згода дається на обробку наступних персональних даних: прізвище, ім'я, по батькові; Адреси Електронної пошта; особистий і / або службовий телефон; місце роботи та посаду. Персональні дані не є загальнодоступними 4. Цілі обробки персональних даних: • запрошення і реєстрація на заходи, що проводяться Компанією; • запрошення і реєстрація на навчальні курси, що проводяться Компанією та її дочірніми товариствами і партнерами; • проведення акцій, опитувань, досліджень; • надання Користувачеві інформації про надавані Компанією послуги, про розробку нових продуктів і послуг; про послуги дочірніх товариств і партнерів; інформування Користувача про пропозиції за продуктами та послугами Компанії; • залучення та відбір кандидатів на роботу в Компанію.

Підставою для обробки персональних даних є: ст. 24 Конституції Російської Федерації; ст.6 Федерального закону від N 152-ФЗ «Про персональних даних». В ході обробки з персональними даними будуть здійснені наступні дії: збір; запис; систематизація; накопичення; зберігання; використання; знеособлення; блокування; видалення; знищення. Передача персональних даних третім особам здійснюється на підставі законодавства Російської Федерації, договору за участю Користувача або за згодою Користувача.

Я даю свою згоду на можливу передачу своїх персональних даних наступним третім особам: ТОВ ПФ «НБСТ», Чоу ДПО «Бізнес Освіта» (355035, Ставрополь, вул. 1-я Промислова 3А). Персональні дані обробляються протягом 3 (трьох) років, після чого обезличиваются і обробляються в статистичних цілях. Так само обробка персональних даних може бути припинена за запитом Користувача. Зберігання персональних даних, зафіксованих на паперових носіях здійснюється згідно з Федеральним законом №125-ФЗ «Про архівну справу в Російській Федерації» і іншим нормативно-правовим актам в галузі архівної справи та архівного зберігання 9.

Згода може бути відкликано Користувачем або його представником, шляхом подання відповідного письмового заяви по електронній пошті або на поштову адресу Компанії. У разі відкликання Користувачем або його представником згоди на обробку персональних даних Компанія має право продовжити обробку персональних даних без згоди Користувача при наявності підстав, зазначених у пунктах 2 - 11 частини 1 статті 6, частини 2 статті 10 та частини 2 статті 11. Федерального закону №152 ФЗ «Про персональних даних» від м Справжнє згоду діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.8 і п.9 даного згоди.

Підкажіть, звідки можна скачати гранд кошторис електронний ключ захисту не виявлено?