Реклама
Реклама
Реклама

Купити будівельний сміттєпровід (мусоросброс) за низькими цінами в Мінську

  1. Характеристики будівельного сміттєпроводу:

Купити будівельний сміттєпровід (мусоросброс), отримавши кращу ціну і якість можна тільки в ПП Рінтарп

Проведення будівельних робіт, будь це нове будівництво, ремонт або реконструкція старого об'єкта, завжди пов'язане з великою кількістю сміття Проведення будівельних робіт, будь це нове будівництво, ремонт або реконструкція старого об'єкта, завжди пов'язане з великою кількістю сміття. Питання його збирання був і залишається актуальним. Особливо, коли роботи ведуться на верхніх поверхах будівлі, в густонаселеному кварталі. Для спрощення процесу видалення будівельного сміття з робочих зон був розроблений і успішно використовується сміттєпровід будівельний (мусоросброс).

Дане пристосування складається з приймальні воронки і з'єднаних між собою конусоподібних пластикових секцій (труб). Довжина однієї такої секції - 107 сантиметрів. Матеріал - високоміцний сучасний пластик, що витримує температуру до -40˚С без зміни експлуатаційних властивостей. Внутрішній діаметр труби: в найширшій частині - 520, у вузькій - 400 міліметрів. З'єднання секцій мусоровпровода здійснюється металевим ланцюгом, що закріплюється за спеціальну вушко на зовнішній стінці труби.

Перед тим як розпочати складання рукава, слід встановити у віконному отворі (або на лісах) раму кріплення будівельного сміттєпроводу. Складається рама з двох кронштейнів з фіксаторами із струбцинами і поперечок (верхньої і нижньої). Порядок монтажу рами описаний в технічному паспорті виробу. Обов'язково переконайтеся в міцності поверхні, на яку плануєте монтувати раму сміттєпроводу. Після закріплення рами, на неї монтується приймальня воронка.

При великій висоті будинку для кріплення рукава необхідно встановлювати кілька рам: основну і проміжні. Відстань між ними - близько 20 метрів. На проміжні рами верхня поперечина не встановлюється.

Зверніть увагу, що за допомогою ручних талів процес видалення сміття стане ще більш зручним.

Це може бути поповерхова збірка, коли 3-4 секції збираються разом і послідовно вивішуються на кожному поверсі Це може бути поповерхова збірка, коли 3-4 секції збираються разом і послідовно вивішуються на кожному поверсі. Монтаж ведеться зверху вниз: від приймальної воронки до контейнера для збору сміття. Або ж весь рукав збирається на землі і піднімається до рами кріплення за допомогою лебідки або іншого механізму для підйому вантажів.

Робоча перекриття двох секцій - 100 мм, максимально допустимий кут нахилу між їх середніми осями - 5 градусів. Такі конструктивні особливості деталей сміттєпроводу будівельного дозволяють встановлювати контейнер для збору сміття на деякому віддаленні від стіни будівлі.

Використання сміттєпроводу в повсякденній практиці зробить роботи над фасадами будівель найбільш ефективними.

Характеристики будівельного сміттєпроводу:

НазваВага, кг

Вантажно-розвантажувальні роботи воронка 9.6 діаметр 520 / 400мм Рама кріпильна в вікно 25 Рама кріпильна до лісів 12 Секція з ланцюгами 8.6 довжина 1метр

Також на нашому сайті ви зможете купити надійні будівельні ліси .

Ціни товарів в розділі від: 81 р. 00 к.

Точну ціну товару уточнюйте у менеджерів

Дивіться також: