Реклама
Реклама
Реклама

Східний гороскоп на 2019 рік

2019 рік прийде під знаком Жовтої Земляний Свині 2019 рік прийде під знаком Жовтої Земляний Свині. Цей символ року вступить в свої права 5 лютого 2019 року. Якщо знати характер і образ, який символ 2019 року утворив про себе, то можна припустити, якого знаку буде легко уживатися весь рік з Жовтої Свинею, а кому доведеться досить туго.Свінья тварина завзяте і цілеспрямоване, її складно збити з обраного курсу, підкупити або переманити на свою сторону. Крім того, Свиня відрізняється досить миролюбним характером, якщо її не дратувати і не злити. Так що і рік 2019 буде мати значний вплив на представників кожного знака східного гороскопу, пише segodnya.ua

Щур

У 2019 Щурів у всіх сферах очікує відносний спокій і відсутність необхідності постійно бути напоготові і швидко реагувати на зміни долі. Ви зможете досягти певних висот у кар'єрі, але Жовта Свиня не потерпить прихованого підступу і заздрості, властивих вашому знаку. Так що працюйте над собою.

Бик

Жовта Свиня не образить свого побратима за східним гороскопом, а тому цілеспрямованим бикам буде все по плечу в 2019 році. Важливо заздалегідь планувати всі свої справи, і тоді на все вистачить сил і часу. Не варто бути надмірно довірливими, щоб не попастися в руки махінаторів. Однією з найбільш надійних сфер вашого життя буде сім'я.

Тигр

Свиня відверто недолюблює хиже сімейство котячих, а тому Тиграм доведеться боротися за місце під сонцем в 2019 році. Ви так увійдете до смаку, що на ваше таборування захочеться лише на вершині успіху. І фінансову винагороду за працю не змусить себе довго чекати. Зате в особистому житті спостерігається штиль і повна довіра.

кролик

М'яким і добрим Кролям доведеться змиритися з невтішними прогнозами на 2019 рік у сфері грошей. Ні, ви не опинитеся за бортом, а й великих прибутків в рік Свині не передбачається. Ця обставина може позначитися і на особистих відносинах. Лише перевірені роками почуття вас не підведуть і підтримають у важкий момент.

дракон

У представників знака Дракон 2019 року буде більше періодом пошуків, ніж знахідок. Цілком можливо, що доведеться змінити роботу або місце проживання. Зміни також можуть торкнутися сім'ї, але це буде на краще. Ви не будете страждати від нестачі фінансів, але навряд чи зможете подолати спокусу тринькати, так що накопичень не передбачається.

змія

Жовта Свиня не ставитиме Зміям перепони і заважати творчому розвитку, нових знайомств або, наприклад, укладення вигідних угод. Але тільки від вашої працьовитості залежатиме результат всіх підприємств. Якщо ви проявите лінь і байдужість, не чекайте похвали або будь-яких бонусів від символу 2019 року.

кінь

У 2019 Свиня і Кінь легко знайдуть спільну мову один з одним. Так що вас чекає цілком вдалий і благополучний рік. Якщо ви проявите ощадливість до вступників засобів. то до кінця року зумієте зібрати пристойний капітал. Самотні представники знаку обов'язково зустрінуть свою половинку, і ця зустріч буде знаковою.

коза

Представникам цього знака Жовта Свиня надасть чимало загадок, на які доведеться миттєво реагувати і знаходити швидкі відповіді. Від цього буде залежати ваше благополуччя як на роботі, так і в сім'ї. Ваш легкий характер дозволить вам без праці заводити нові цікаві знайомства, одне з яких може стати доленосним.

Мавпа

Природної хитрості і спритності Мавпам не позичати. Цей знак здатний знайти вихід з найбільш непередбачуваною ситуації. Але якщо ви спробуєте обдурити довірливу Свиню вам не минути лиха. Однозначно 2019 рік не нудним і різноманітним, причому у всіх сферах життя. Багато Мавпи в пошуку нових варіантів зважаться на зміни у відносинах.

півень

У 2019 Півня доведеться проявити відповідальність і посидючість, щоб домогтися реальних успіхів в кар'єрі та бізнесі. Ви можете покластися на своїх друзів і другу половинку, і ця підтримка буде дуже важлива, особливо в середині року. Бачачи ваші старання, Свиня винагородить вас можливістю гарненько відпочити.

собака

в 2019 році Собаці доведеться попрощатися з місцем на троні і зрадити його Свині. Але конфліктів на цьому ґрунті серед знаків не виникне. Навіть навпаки, Свиня всіляко підтримає доброзичливих представників знака Собаки. В особистому житті все складається відмінно, тому що ви будете опинятися в центрі уваги протилежної статі.

свиня

Ви ж пам'ятаєте, чий рік 2019, якої тварини? А тому в рік свого власного правління Свині кататимуться у всіх благах, як сир у маслі. 2019 рік це без перебільшення зоряний період у всіх сферах. Прийшов час подумати про розвиток кар'єри, вкладенні фінансів в власний бізнес, організації відмінного відпочинку, а також поповнення в родині.

Dnepr.com